kommercielt Indhold

Fruity Friends

1000freespins.dk

Har du længe gået og søgt på livet løs efter den helt rette spillemaskine, som kan være med til at give dig lidt ekstra luft i økonomien? Savner du en spillemaskine som er lidt mere jordnær, og en som man kan håndtere uden at skulle blive ruineret hvis alt heldet glipper? Så er vi sikre på, at vi har den helt rigtige spilleautomat til dig! Fruity Friends er en online spillemaskine, som kan få dine anstrengelser til at bære frugt. Spillemaskinen er fyldt med lækre frugter, som er med til at øge dine chancer for at vinde store gevinster.
I Fruity Friends er frugterne dine venner, og derfor skal du samle på dem! Det handler i alt sin enkelthed om at samle så mange af de gevinstgeviende symboler som muligt – på denne måde vinder du en endnu større gevinst, og kan gå fra spilleautomaten med en mindre formue.

 

OM SPIL FRUITY FRIENDS

 

SPILLET FRUITY FRIENDS

Fruity Friends spil på mobil og tabletSpillet har hele 25 udbetalingslinjer, som altså betyder at du kan vinde på en masse forskellige måder. Du har mulighed for at få free spins, få wild og scanner symboler samt gå videre til en bonus runde – som i mange andre spillemaskiner resulterer i en større sandsynlighed for at vinde større summer.
Fruity Friend er en sikker måde, hvorpå du kan få en masse sjov og undholdning ind i din hverdag. Har du fem minutter tilovers? Så brug dem på et par spil Fruity Friends, og vind lidt ekstra penge til hvad du nu ellers lige går og har lyst til at bruge penge på.

Som med alle spil er det vigtigt at vide, hvad du går ind til. Derfor anbefaler vi dig at du tager et kig på disse, ved at klikke på informationsikonet – på denne måde er du sikker på at du ved alt, hvad du behøver at vide om spillet.
F.eks. er det værd at vide hvilke kombinationer som udløser gevinst, samt hvilke der sender dig videre til en bonus runde. Alt hvad der kan ske i spillet er beskrevet heri, og giver dig altså et nemt og overskueligt overblik over hvordan du bedst muligt skal tackle spillet og det muligheder.

Frugterne er klar til at samle sig for din skyld! Så hvis du har et par minutter til at spille et spil, så slå dig løs og saml en masse frugtkombinationer så du kan gå herfra, med lidt mere end du kom med.

 

SCREENSHOTS AF FRUITY FRIENDS SPILLET