kommercielt Indhold

ORTAKÖYÜN YARAMAZI

1000freespins.dk

Det er de færreste, der formår at udtale navnet på dette slotspil korrekt. Det er sådan set også underordnet, da det vigtigste er, hvorvidt det er underholdende, og det må det helt bestemt siges at være. Spillet er fra spilgiganten Play N Go, og der er her tale om et gennemført slotspil med et tyrkisk tema, som vil kunne holde dig underholdt i timevis.

Man skal derfor lade være med at spilde sin tid på at gå og tænke over, hvordan man udtaler den besynderlige titel rigtigt, og i stedet fokusere på at finde gevinstgivende kombinationer. Der er nemlig gode muligheder for gevinst, når du spiller ORTAKÖYÜN YARAMAZI, og det gælder derfor bare om at komme i gang med at spille med det samme.

OM ORTAKÖYÜN YARAMAZI

 

MANGE SYMBOLER OG GODE GEVINSTMULIGHEDER

Spillet udkom tilbage i 2016, hvorfor der her er tale om et relativt nyt spil. Spillet byder på forskellige wild-symboler, scatter-ikoner og et spændende bonusspil. Selve spillet er bygget helt traditionelt op, hvorfor de fleste slotspillere vil kunne give sig i kast med det med det samme. Herudover tager grafikken og lyden afsæt i det tyrkiske tema, og der er ligeledes en flot baggrund med en mørk nattehimmel.

Spillet byder på 11 forskellige symboler, som blandt andet omfatter et ørken-symbol, en teenager, en sur kvinde, en kebab og en kartoffel. Disse symboler kan umiddelbart godt virke en smule latterlige eller mærkværdige, men det passer rigtig godt til temaet, og herudover giver de gode gevinstmuligheder. Blandt de almindelige symboler er det uden tvivl kebab-symbolet, man skal gå efter, da dette giver størst gevinst. Der er dog også en række specielle symboler, og får du tre af disse symboler, åbner du op for bonusspillet, som går ud på, at du skal finde lækker mad.

 

SCREENSHOTS AF ORTAKÖYÜN YARAMAZI

UNDERHOLDENDE OG GENNEMFØRT SPIL MED ENESTÅENDE GRAFIK

ORTAKÖYÜN YARAMAZI fra Play N GO er et gennemført spil, og det er endnu et vellykket slotspil, som Play N GO kan tilføje til deres allerede imponerende spiludvalg. Grafikken er i særdeles høj kvalitet, og man fornemmer straks, at man befinder sig midt i det mystiske og dragende Tyrkiet. Herudover er der tale om et utrolig underholdende spil, der vil kunne holde dig beskæftiget i timevis. Endelig får du rigtig store vinderchancer, når du spiller ORTAKÖYÜN YARAMAZI, grundet de mange symboler og det nervepirrende og hæsblæsende bonusspil.