Kommercielt Indhold
Jumanji spilleautomat fra Netent

Jumanji

Spilleautomaten Jumanji fra den svenske spilgigant NetEnt Gaming har længe været undervejs, men nu er den her endelig. Spillet er naturligvis inspireret af filmen af samme navn, som havde premiere helt tilbage i 1995. I filmen finder to børn et magisk brætspil, som har taget en tidligere spiller til fange, og der er således en masse farer, der venter, og det handler derfor for børnene om at gennemføre spillet. I denne spilversion af Jumanji er du ligeledes garanteret hæsblæsende action, magi og masser af underholdning. Læs med her i anmeldelsen, såfremt du gerne vil lære mere om dette nye spil fra NetEnt Gaming.

 

JUMANJI SLOT VIDEO

 

PRØV KRÆFTER MED DEN UNDERHOLDENDE BONUSRUNDE BOARD GAME

Jumanji spil på mobil og tabletJumanji er en slotmaskine, der er opbygget med hele 36 forskellige gevinstlinjer og fem hjul, og disse har mellem tre og fem symboler. Udover det byder spilleautomaten på en yderst spændende bonusrunde, som hedder Board Game, og det er her særligt tydeligt, hvorfra spillet har fundet sin inspiration. I bonusrunden vil det selvsamme brætspil nemlig begynde, som du kender det så godt fra filmen, og du aktiverer denne bonusrunde ved at ramme minimum tre scatter-symboler. Ydermere vil du få tildelt enten seks, syv eller otte kast med terningen, som du således skal bruge til at flytte dig rundt på spillepladen.

 

VIND SPÆNDENDE PRÆMIER MED DE MANGE FREE SPINS

I bonusrunden har du gode chancer for at vinde spændende præmier, da der her findes en masse forskellige free spins og features, og det skal desuden nævnes, at der også er mange af disse gevinster, som du har mulighed for at vinde, når du bare er i hovedspillet. Du kan blandt andet aktivere Mystery Feature, der betyder, at der vil fremkomme et hjul med gevinster. Herudover kan du få ti free spins ved at vinde Vines Free Spins. Som om det ikke var nok, så vil du også kunne holde fast på dine wilds-symboler og dermed øge dine vinderkombinationer. Du er således garanteret timevis af underholdning med denne Jumanji-spilleautomat, hvor du blandt andet har rig mulighed for at få free spins samt aktivere forskellige features.

 

SCREENSHOTS AF JUMANJI

GENNEMFØRT SPIL MED ET GENNEMTÆNKT TEMA

Er Jumanji-filmen fra 1995 også din yndlingsfilm, og elsker du hele universet i den? Denne Jumanji-spilleautomat er selvfølgelig inspireret af filmen, og det kommer blandt andet til udtryk i bonusrunden, hvor du vil stifte bekendtskab med det magiske brætspil. I bonusrunden har du god mulighed for at vinde free spins, så du kan øge dine vinderchancer markant, og herudover indeholder spillet også andre features. Ydermere skal grafikken også nævnes, da den er utrolig flot, og der er således tale om et gennemført spil med et gennemtænkt tema. Du vil med garanti aldrig komme til at kede dig, uanset hvor meget erfaring du har med at spille på slotmaskiner.

Jumanji spilleautomat fra Netent
MODTAG BONUS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!
Kommercielt Indhold
Aliens-game-small logo

Aliens

Vil du gerne spille på en spillemaskine, hvor der er kræset for detaljerne, grafikken, lyden samt stemningen? Så er denne her lige noget for dig – nemlig Aliens.

Har du set Aliens filmene? Husker du den klamme fornemmelse af, at der måske står noget om det næste hjørne og venter på dig? Noget, som du absolut ikke har lyst til at møde? Så er spillet lige noget for dig. Det er spækket med ene nytænkning – og der er spækket med fede detaljer.

Vil du have udfordring, spænding og action? Så er denne spillemaskine lige noget for dig! Bliv grebet af spændingen og konkurrencen, og lad dig forføre!

 

ALIENS VIDEO

 

HVORDAN FUNGERER ALIENS SPILLEAUTOMATEN?

Aliens spil på mobil og tabletAliens spillemaskine er med 5 hjul og 15 gevinstlinjer.

Aliens er spækket med 3D grafik, tre action pakkede levels, wilds, re-spins, mulighed for at indsamle multiplikatorer og lovning om en spillemaskine ud over det sædvanlige.

I Aliens er der i alt tre levels, som du skal gennemføre:

Level 1: The Search

Målet på level 1 er, at fylde ”Alien Activity Meter” med de største multiplikatorer som muligt. Dette skal nemlig bruges i det næste level, altså level 2, for at du kan forvente en sejr. For at overvinde de Aliens, som du møder på din vej, så har du virkelig brug for de store multiplikatorer og noget seriøst ammunition, tro mig.
Der er plads til 9 symboler i dit ”Alien-meter”, og du tilføjet er symbol hver gang, at du rammet en vindende kombination. Du kan også fratrækkes i symboler – dette sker, hvis du kører et spin og intet vinder.

Level 2: The Encounter

I level 2 skal du til at kæmpe. Du skal kæmpe dig vej gennem en mørk og skummel korridor, alt i mens du skyder alle de aliens, som du møder på din vej. Jo større multiplikatorer og jo mere ammunition, som du fik med fra det første level, jo bedre vil du klare dig her på level 2.
I level 2 får du flere typer vågen til rådighed – og du skal gennem 10 trin for at nå til dronningeboet.

Level 3: The Hive

Level 3 er den afgørende fase. Det er her, hvor du skal dræbe dronningen for at gennemføre missionen. Er du heldig, så bliver du belønnet med 5 re-spins, der giver dig kraftigere ammunition. Du kan nu ødelægge dronningeboet med én granat, og derved skaffer du dig adgang til maksimal gevinst!

 

SPIL FOR SJOV ELLER OM RIGTIGE PENGE

Vil du gerne prøve spilleautomaten Aliens fra NetEnt for sjov inden du giver dig i kast med at spille om rigtige penge? Så klik her og prøv en demo af spillet.

Vil du derimod gerne igang med at spille om rigtige penge, og dermed også chancen for at vinde den helt store gevinst i ét af Aliens level-spil – så finder du de bedste free spins tilbud herunder, til casinoer som alle har Aliens i deres spilleautomat sortiment.

 

SCREENSHOTS AF ALIENS SPILLET

Aliens-game-small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS
Kommercielt Indhold
Golden-pyramid_small logo

Golden Pyramid

Guld og pyramider – hvad mere, kunne man ønske sig?

Golden Pyramid er en klassisk spillemaskine med 9 valser og 2 progressive jackpots. Om du sater 20 øre pr. spin eller 10 kroner pr. spin, har du altid mulighed for at vinde de store præmier – f.eks. de to store professive jackpots.

Spillemaskinens design er fænomenalt. Selvom spillemaskinen er meget klassisk ift. jackpots, symboler og præmier, er designet – grafikken, meget moderne. Og en ting er sikkert: hvis du kan lide guld, så kan du også lide Golden Pyramid. Spillet har ligeledes en teoretisk udbetalingsprocent på over 96,5%. Uanset indsats.

 

GOLDEN PYRAMID VIDEO
SPIL GOLDEN PYRAMID HOS SPILNU.DK - KLIK HER

Giver dig UNIKT 200 kr. i velkomstbonus i dag

GEVINSTER OG SYMBOLER

Spillemaskinen indeholder et hav af symboler og bonusspil. Lad os se på nogle af dem.

Gem Quest. Dette kan opnås ved at ramme 3 af Skarabæ-symboler – på en gevinstlinje. Du kan også opnå Gem Quest gennem Game Flash. Gam Quest foregår over 20 spins, hvor du skal fange diamanter – så mange, som overhovedet muligt. Diamanterne er grøn, rød eller blå. En grøn diamant giver fra 50 til 2.500 kredit. Rødediamanter gives fra 400 til 20.000 kredit. Og med de blå diamanter, akn du opnå Jackpot Flash.

Den glemte pyramide. Et populært bonusspil, som du kan opnå ved at ramme 3 pyramider – eller gennem Game Flash-spillet. I Den Glemte Pyramide er du (ikke overraskende) i en pyramide, hvor d skal gå på eventyr. Du skal finde fejl og finde gravkamrene – og er du heldig, finder du diamanter og andre værdifulde genstande. Samlet du nok guldmønter nede i gravkamrene, kan du vinde Jackpot Flash, samt Super Jackpot Flash (hvor du kan vinde jackpotten!).

Symbolerne i spillet er naturligvis associeret med pyramider, egypten og andre relevante symboler.

SCREENSHOTS AF GOLDEN PYRAMID ESCAPE SPILLET

GOLDEN PYRAMID-ER DU KLAR TIL AT GÅ PÅ OPDAGELSE?

Med Gem Quest, Faraoens Skat og Den Glemte Pyramide, kan du komme på opdagelse – og få en helt anderledes oplevelse ved en spillemaskine, end hvad du plejer. Her handler det ikke kun om at trykke ’spin’, men også om at vælge de rigtige kombinationer, bonusspil, m.v.

Er du klar til at blive udfordret – og måske vinde den store jackpot?

JACKPOT
Golden-pyramid_small logo
SPIL GOLDEN PYRAMID HOS SPILNU & FÅ 200 KR BONUS
Kommercielt Indhold
Birthday_small logo

Birthday

At vinde på en spillemaskine kan føles som en gave. Derfor er det en helt perfekt kombination, når spillemaskinen Birthday! kombinerer fødselsdag og fest med store gevinster, der tilsammen udgør én kæmpe herlighed. Hvis du trænger til et underholdende og spændende afbræk i en travl hverdag eller bare vil kunne spille noget hyggeligt, så er dette spil en klar mulighed.

 

BIRTHDAY VIDEO

 

TAG TIL FØDSELSDAGSFEST OG KOM HJEM MED STORE GEVINSTER

Man kan ikke rigtig fejre fødselsdag uden at give gaver, vel? I dette tilfælde udgør høje vinderchancer og solide gevinster gaverne til dig. Scenen, hvorpå spillemaskinen udfolder sig, er en fødselsdagsfejring. I løbet af fejringen vil mange spændende gæster lægge vej forbi med gavnlige tilføjelser til dit spil.

Birthday! er opbygget omkring den traditionelle ide om en spillemaskine med fem rækker af roterende symboler og tal, der giver dig chancen for at vinde store pengegevinster. Spillemaskinen har dog mange nye funktioner, der er til for at gøre spillet endnu mere spændende for dig som bruger. Den er hovedsageligt bygget op omkring tre forskellige slags spins. Free spins, Happy Spins og Wilds.

Wilds er en gammel kending blandt spillemaskiner, der giver dig muligheden for at vinde på en lang række af forskellige kombinationer, idet den kan gøre det ud for alle symboler i spillet. Når Birthday! gør brug af wilds, giver de dig altså endnu større chancer for at ramme de helt store jackpots.

 

SCREENSHOTS AF BIRTHDAY

Happy spins kan kombineres med både wilds og free spins til endnu større gevinster. Free spins giver dig muligheden for at fryse eller sætte rækker i kø til din egen fordel. På denne måde og med disse hjælpemidler kan du næsten ikke undgå at ramme en stor jackpot. De mange spændende karakterer og det livlige spil udgør altså ikke alene god underholdning, men giver dig også mange og solide chancer for at tage gevinster hjem. Herudover fungerer spillemaskinen også således, at der på forskellige og helt tilfældige tidspunkter gives respins. Du gives altså – næsten som en gave – nye chancer for vinde helt gratis.

Spillemaskinen er fyldt med farverige og grafiske karakterer, der gør, at der dannes et univers omkring selve spillet. Når karaktererne dukker op med nye overraskelser, bonusser og gevinster, fanges man af deres udseende og funktioner. De bidrager altså alle på fineste vis til at gøre din spiloplevelse mere levende og interessant. En funktion der gør, at man har lyst til at vende tilbage og spille igen.

Hvad end du spiller for at vinde store præmier eller blot ønsker en måde at fordrive noget tid på, har du en god og underholdende mulighed i denne spillemaskine. Så tag chancen for at fejre og få store præmier i hus og med et spil på spillemaskinen Birthday!

NYT SPIL
Birthday_small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!

*Reklamelink

Kommercielt Indhold
Platooners Spilleautomat

Platooners

Er du klar til at kaste dig ud i krig på spillemaskinen? Platooners og dens mange funktioner giver dig chancen for at udleve din indre soldat, mens du vinder store gevinster. Her kan du altså sagtens bruge en eftermiddag på at fordybe dig i det sjove og skæve univers, samtidig med at du kan tage store præmier lige ned i lommen.

 

PLATOONERS VIDEO

 

STORE VINDERCHANCER OG STOR UNDERHOLDNINGSVÆRDI

Velkommen til en verden af krig – men kun for kameraet. Platooners-spillemaskinen er opbygget som et filmset til en actionfilm. De tre platooners er filmens hovedrolleindehavere, der på noget klodset vis bevæger sig rundt med maskingeværer og granater i forsøget på at ramme og dræbe spillets gyldne slanger. Når du spiller på spillemaskinen, gør brugen af disse tre karakterer, at du får adgang til spillets mange ekstrafunktioner. De er altså med til at hjælpe dig til at score ekstra bonusser og endnu større gevinster.

Opnår du en gevinst på en række med gyldne slanger, vil du opleve, at disse ligeså er fyldt med nye og spændende tilføjelser. Dette kan eksempelvis være flere mønter, eller bonusmønter der giver ekstra gevinster eller ammunition. Platooners er altså blot ikke en normal fem-rækkes spillemaskine, men har et væld af nye funktioner, der gør dine chancer for at vinde endnu større.

For hver slange dine platooners klarer, mens spillets fem rækker kører, bliver de stærkere og bedre våbenmæssigt rustet til at bekæmpe de stigende udfordringer. Platooners har mange af de oprindelige træk for en spillemaskine såsom Wilds og Free Spins, men er på alle andre kanter meget nyskabende. Eksempelvist ved du aldrig, hvornår de små karakterer dukker op for at hjælpe dig. Med ét rigtigt skud kan de forvandle et ellers dårligt spin til en kæmpe gevinst. Her er det vigtigt at fremhæve, at alle tre platooners interagerer med rækkerne og dine spins på forskellig vis – men altid kun til din fordel.

 

SCREENSHOTS AF PLATOONERS

ET UNIVERS AF FUNKTIONER OG TILBEHØR

Der er altså ikke alene tale om en spillemaskine med mulighed for at vinde gode penge, men også et helt univers af funktioner og tilbehør. Du kan eksempelvis med tilpas mange heldige spins nå til en særlig action-packed bonusrunde, hvor du og dine platooners for alvor bliver sat på arbejde i jagten på de helt store gevinster.

Hvis du har lyst til at bruge en spillemaskine, der tilbyder dig mere end den klassiske ide om casino-spil, så er netop denne maskine helt klart en indlysende mulighed. Her får du både action, et medrivende spilunivers og uendelige muligheder for store gevinster. Det er uden tvivl opskriften på et underholdende afbræk fra hverdagen og udsigten til spændende præmier. Du kan altså trygt hive fat i din indre Hollywoodstjerne- eller soldat og lade geværet til et spil fyldt med sjov.

NYT SPIL
Platooners Spilleautomat
PRØV DETTE SPIL MED OP TIL 300 FREE SPINS, I DAG!

*Reklamehenvisning

Kommercielt Indhold
Mirror Mirror, Legendary Fairytale - Spilleautomat

Mirror Mirror

Den svenske spilgigant NetEnt Gaming har lanceret en helt ny spilleautomat ved navn Mirror Mirror, som tager dig med på en fantastisk rejse, der involverer spændende eventyrer og fortællinger. Mirror Mirror er det tredje spil i trilogien ved navn Fairytale Legends. Er du således til en god historie, flot grafik og et gennemført tema, er dette uden tvivl det helt rigtige spil for dig. Udover det får du med dette spil også rig mulighed for at vinde store og spændende gevinster, og der er således ingen grund til ikke at prøve dette nye spil fra NetEnt Gaming. Her i anmeldelsen kan du læse meget mere om Mirror Mirror og blive klogere på, hvorfor det allerede er blevet en så stor succes blandt spillere verden over.

 

MIRROR MIRROR VIDEO

SLOTMASKINE FYLDT MED UNDERHOLDENDE FEATURES OG SYMBOLER

Denne slotmaskine er spækket med underholdende features, præcis som det var tilfældet med de to tidligere spil fra Faitytale Legends. Her kan det magiske spejl blandt andet nævnes. Spejlet transformerer sig til enten et symbol af en dronning eller af en prinsesse, når det lander på et hjul. Når det sker, vil du blive belønnet med endnu et spin. Fortsæt din rejse gennem skoven og opdag, hvordan spændende bonus-features vil komme dig i møde i form af flotte symboler. Skulle du være så heldig at få tre af disse symboler, vil du kunne aktivere én af de mange bonus-features i spillet.

 

FORBERED DIG PÅ TIMEVIS AF UNDERHOLDNING

Mirror Mirror byder altså på en lang række features, som giver dig rig mulighed for at vinde spændende præmier. Det betyder også, at du aldrig vil komme til at kede dig, da du hele tiden bliver mødt af symboler, der vil aktivere forskellige bonus-features. Du er således garanteret timevis af underholdning med dette tredje spil i serien Fairytale Legends. Udover det skal det nævnes, at du foruden de mange features og symboler undervejs i spillet også vil blive mødt af feer, som vil overraske dig med andre features, når du allermindst venter det. Disse features går blandt andet under navnene Fairy Mirror Feature, Fairy Surprise og Fairy Magic Spin, og det er således bare om at vente på disse fantastiske små væsner, der kun gør glæden ved spillet større.

 

SCREENSHOTS AF MIRROR MIRROR

TAG MED PÅ EN ENESTÅENDE REJSE OG GLEM TID OG STED

Mirror Mirror inviterer dig med på en helt utrolig og enestående rejse, som uden tvivl har fundet sin inspiration i eventyrer og fabler. Der er således tale om en spilleautomat, der med garanti vil kunne få dig til at glemme tid og sted, og herudover har du rig mulighed for at vinde grundet de mange features og symboler i spillet. Endelig vil feerne også øge dine vinderchancer markant, og der er derfor mange grunde til, at du bør prøve kræfter med dette nye spil fra NetEnt Gaming.

NYT SPIL
Mirror Mirror, Legendary Fairytale - Spilleautomat
PRØV SPILLET HOS MR GREEN MED OP TIL 300 FREE SPINS

*Reklamehenvisning

Kommercielt Indhold
Swipe-and-Roll-small logo

Swipe and Roll

Swipe & Roll er en slotmaskine fra svenske NetEnt Gaming, der er bygget op omkring et retro-tema. Her skal du blandt andet være opmærksom på de mange wild-symboler, som kan øge dine vinderkombinationer markant. Udover det er der også en lang række andre features og en yderst interessant bonusrunde for endnu større præmier. Det helt særlige ved Swipe & Roll er, at det tilbyder dig præmier, som er over 8.000 gange større end det, du har satset, da det indeholder en 27x-multiplikator. Der er således masser på spil fra NetEnt Gaming, som bestemt er attraktive spil for dig, der ønsker at nyde underholdningen, mens du vinder store gevinster.

 

SWIPE AND ROLL VIDEO

SLOTMASKINE MED RETRO-TEMA OG MANGE BONUS-FEATURES

Swipe & Roll er bygget op omkring fem hjul og 20 gevinstrækker, og det er således en helt klassisk opbygning. Du vil med det samme føle, at du bliver taget med på en rejse tilbage i tiden grundet retro-temaet, men herudover vil du også blive overrasket over de mange bonus-features. Symbolerne i spillet forestiller spillekort og frugter, og her er det særligt en god idé at gå efter vandmelonen, da denne er spillets mest indbringende. Ydermere vil du i spillet opleve wild-symboler i form af en diamant, som ligeledes er med til at gøre denne spilleautomat utroligt underholdende.

 

AKTIVER BONUSRUNDEN MED ET SCATTER-SYMBOL OG ØG DINE VINDERCHANCER

Swipe & Roll tilbyder altså forskellige bonus-features såsom Wild Re-Spin, som du aktiverer, når minimum tre wild-symboler fremgår på hjulene. Herudover kan du også aktivere en Coin Wheel-feature, hvilket sker helt tilfældigt i løbet af spillet. Her kan du enten vinde penge eller to forskellige typer symboler, henholdsvis et scatter-symbol og et symbol, der forestiller en pil. Får du et scatter-symbol, vil du aktivere bonusrunden, som også giver dig mulighed for at vinde penge eller symboler. Her skal det desuden nævnes, at du har mulighed for at vinde tre gange din indsats hele 216 gange.

 

SCREENSHOTS AF SWIPE AND ROLL

GENNEMFØRT OG FLOT GRAFISK SPIL, DER GIVER DIG TIMEVIS AF UNDERHOLDNING

Slotmaskinen Swipe & Roll imponerer spillere verden over med sit retro-tema, der ganske enkelt må siges at være gennemført og utroligt flot. Herudover har du rig mulighed for at få fingrene i store gevinster grundet de mange symboler og features. Selve opbygningen i spillet er ganske simpel, hvorfor alle og enhver kan være med. På trods af dette vil du dog med garanti aldrig komme til at kede dig. Det skal dog nævnes, at Swipe & Roll ikke byder på muligheden for at få free spins, men du vil som sagt stadig have gode chancer for at vinde spændende gevinster.

NYT SPIL
Swipe-and-Roll-small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!
Kommercielt Indhold
Legacy-of-Egypt-small logo

Legacy of Egypt

Vil du gerne opleve det gamle Egypten på tæt hold? Når du vælger at spille Legacy of Egypt, kommer du helt tæt på det gamle Egypten. Der er sørget for den rette lidt uhyggelige stemning, de mange forskellige guder og ledere af det gamle Egypten kan skabe. Synes du det gamle Egypten er spændende og mysteriefyldt, vil du ikke gå glip af denne spillemaskine, der tager dig med tilbage til det gamle Egypten, hvor du kan opleve velstanden fra de højere magter.

 

LEGACY OF EGYPT VIDEO

 

OVERLEGENT LAYOUT DER ER EN GOD PORTION UNDERHOLDNING VÆRDIG

Der er gjort meget ud af at tage grafikken til et helt andet niveau. Det skal selvfølgelig passe til de guder og ledere der agerer symboler i spillet. Det er tydeligt at se, at der er sat stort fokus på disse symboler, da der ikke skal herske nogen form for tvivl, om hvem det er, der er afbilledet. Der er derfor også sørget for fine skinnende effekter på symbolerne, når du spiller på spillemaskinen. Du bliver taget med til det gamle Egypten, hvor du bliver mødt af pyramider og templer.

 

ET SPIL MED GUDERNE, HVOR DU KAN VINDE STORE GEVINSTER

Der hersker en vis seriøsitet over denne spillemaskine, da alle symbolerne med guder og ledere er designet med et meget seriøst udseende. Det giver en tro afbildning af, hvad man forventer af det gamle Egypten. Spillemaskinen er lavet med fem hjul, der hver især har tre rækker. WILD-symbolet er skarabæen, der på meget traditionel vis kan erstattes af et andet symbol for at lave en vindende kombination. Derudover kan den også udløse en 16,66 gange større gevinst, hvis du får fem WILD-symboler på et spin.

Udover de traditionelle måder at få gevinster på, er der også en the Wheel of the Gods-feature. Denne bliver udløst, hvis man får minimum tre pyramidesymboler. Du kan nu dreje på et hjul, hvor du kan vinde 3-20 gratis spins. I løbet af disse gratis spins, er der andre features, der kan udløses. Fx vil dine gevinster blive forøget med en tilfældig faktor i disse spins. Er du heldig, kan du også udløse en the Pyramid Spins-feature i disse runder. Der er derfor rigtig mange gevinster at hente, når først du får udløst et vist antal gratis spins.

 

SCREENSHOTS AF LEGACY OF EGYPT

MYSTERIEFYLDT UNDERHOLDNING MED FORSKELLIGE GEVINSTMULIGHEDER

Med Legacy of Egypt tager du en tur med tilbage til det gamle Egypten. Det er her, der hersker en vis form for mystik fra sagnet om guderne, og hvor der ingen nåde er at hente fra de magtfulde ledere. De heldige har mulighed for at få del i velstanden, der eksisterer i det gamle Egypten. De forskellige features, der kan kombineres på forskellige måder, giver dig mulighed for at øge dine gevinster gevaldigt.

NYT SPIL
Legacy-of-Egypt-small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS
Kommercielt Indhold
Sizzling-Spins-Small logo

Sizzling Spins

Skal der fyres op for den helt store grill, er Sizzling Spins vejen frem. Der er sørget for, at der er lagt en masse lækkert på grillen, der kan give dig de helt store gevinster. Du skal bare lave den rette kombination på grillen. Der er sørget for god underholdning til den her grillfest, når der bliver tændt op i grillen. Ingen skal i hvert fald gå sultne derfra. Måske du også er heldig at tage en god gevinst med hjem. Læs mere om Sizzling Spins i denne anmeldelse.

 

SIZZLING SPINS VIDEO

EN SPILLEMASKINE MED EN SIMPEL, MEN GOD GRAFIK

Ved første øjekast virker denne spillemaskine rimelig simpel i udtrykket, når du er gået i gang med at spille. Baggrunden er dybest set bare en grill, hvor forskellige lækre sager bliver spinnet på grillen i form af forskelligt kød og grøntsager. Hvor simpelt det end måtte lyde, er der faktisk gjort noget ud af grafikken, der gør, at det ser ret godt ud. Der er sørget for, at der er godt gang i grillen, hvor både flammer og kul ser realistiske ud. Derudover er der gjort meget ud af det, der skal ligge på grillen. Forskellige animationseffekter giver det sidste perfekte touch til en ellers simpel spillemaskine.

 

UNIKKE FEATURES TIL EN ELLERS SIMPEL SPILLEMASKINE

Noget af det første, du vil lægge mærke til, når du begynder at spille, er, at der vil være ekstra flammer i et hjul, hver gang du spinner. Det vil enten være i hjul 1, 3 eller 5. Flammerne fungerer som en feature til at kunne blusse op under WILD-symbolerne, som er foliebakkerne. Disse vil nu blive aktiveret, hvilket leder til et ekstra spin. Det specielle er dog, at den opblussede ild bliver ved med at være i det pågældende hjul, hvor den blev udløst. Er man heldig at få endnu en foliebakke i et hjul med flammer i den næste runde, kan man være så heldig, at det fortsætter indtil hele grillen står i flammer i alle hjul.

Der er også andre måder at få gratis spins på. Får du tre chilier vilkårlige steder på spillemaskinen i løbet af et spin, udløser dette 8-12 gratis spins, der udløser andre features. Der er derfor chancer for at forhøje dine gevinster betydeligt med disse gratis spins.

 

SCREENSHOTS AF SIZZLING SPINS

NÅR ENKELT ER GJORT RIGTIGT

Denne spillemaskine virker på mange måder ret simpel. Især udseendet kan narre selv den bedste. Der er dog rigtig meget underholdning at hente, når du spiller Sizzling Spins. Der er nemlig gjort rigtig meget ud af underholdningsværdien, der samtidig skaber gode vinderchancer for dig. Du kan være rigtig heldig at gå derfra med en ret god gevinst, hvor du også har været godt underholdt.

NYT SPIL
Sizzling-Spins-Small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS
Kommercielt Indhold
Rise-of-Olymplis-small logo

Rise of Olympus

Tag med til Olympen, hvor guderne hersker. Oplev de store guder fra den græske mytologi på tæt hold med denne spændende spillemaskine. Der er sørget for en masse gode features, der tager dine gevinster op på niveau med guderne. Du får god underholdning, da forskellige effekter tager dig med tilbage til det gamle Grækenland, hvor du bliver præsenteret for Zeus, Poseidon og Hades. Læs mere om Rise of Olympus i denne anmeldelse.

 

RISE OF OLYMPUS VIDEO

 

GRAFIK DER ER GUDERNE VÆRDIGE

Med dette spil bliver du mødt med en fantastisk grafik. Der er lagt meget vægt på at få guderne til at fremstå så fantastiske som muligt. Derfor lever de meget godt op til den forventning, man har til gudernes udseende. Udover guderne er der også forskellige symboler, der passer til gudernes personlighed. Disse er der også sørget for både gode farver, grafik og effekter til. Du vil også opleve andre symboler, der er typiske for den græske mytologi. Baggrunden forestiller meget præcist noget fra det gamle Grækenland.

 

EN HJÆLPENDE HÅND FRA MAGTERNE FRA OVEN

Rise of the Olympus er sat op med fem hjul og fem rækker. Her skal du kombinere minimum tre ens symboler enten horisontalt eller vertikalt. Når der dannes en vindende kombination, vil disse symboler forsvinde, og nye symboler kommer ned. Disse kan dernæst danne nye kombinationer, hvis man er rigtig heldig. Pegasus-guldmønterne er WILD, hvilket kan erstattes af et andet symbol, hvis det kan resultere i en kombination, der giver gevinst.

Spillemaskinen er udstyret med et ’meter’ ude i venstre side. Når det er fyldt op, udløses the Wrath of Olympus-featuren. Du fylder meteret op, når du får kombinationer med symbolerne af guder. En af de vigtigste features i dette spil er the Hand of God-featuren. Den bliver udløst tilfældigt, og din gevinst vil afhænge af, hvilken gud der står ved spillemaskinens højre side. De forskellige features kan hjælpe dig med at øge dine gevinster.

 

SCREENSHOTS AF RISE OF OLYMPUS

SPIL MED GUDERNE OG END SOM GUDERNE

Denne spillemaskine har mange forskellige aspekter, da der kan ske forskellige ting, når features aktiveres, alt efter hvilken situation du er i i spillet. Det kan derfor virke lidt kompliceret, men når først du kommer i gang, vil du finde det yderst underholdende. Der er altid mulighed for, at der kan ske noget uventet, hvilket øger underholdningsværdien for denne spillemaskine. Derudover giver de mange variationer af features mulighed for rigtig gode gevinster. Ved at spille med guderne kan du få noget af deres velstand, når du får gode gevinster. De hjælper dig nemlig i den rigtige retning i løbet af spillet. Synes du, at den græske mytologi er spændende, og finder du de græske guder fascinerende, er dette helt sikkert en spillemaskine for dig.

NYT SPIL
Rise-of-Olymplis-small logo
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE