Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Cowboy-Treasure_small logo-1000freespins.dk

Cowboy Treasure

Der er særligt et tema, der altid fungerer utrolig godt, og som altid formår at hive et publikum til, uanset om det handler om film, bøger, videospil, eller i det her tilfælde en slotmaskine. Det er nemlig det vilde vesten – også kaldet western. I denne omgang er det Play’n GO, der har udgivet en slotmaskine med dette tema, og det er blevet døbt Cowboy Treasure. Du er ikke i tvivl om, hvad spillet handler om med sådan et navn. Først og fremmest foregår det i det vilde vesten, og for det andet er der gode chancer for at finde og vinde store gevinster.

Play’n GO er kendte for at lave underholdende spil, som du kan bruge mange timer på, og det ville være synd at sige, at Cowboy Treasure er en undtagelse.

 

COWBOY TREASURE VIDEO

 

WESTERN FOR ALLE PENGENE

Når du sætter dig med dette spil, bliver du trukket ind i en verden, der emmer af western. For det første finder du en ganske udmærket grafik i spillet, der gør oplevelsen en smule mere autentisk. For det andet foregår spillet med et passende ørkenlandskab i baggrunden. Det er ikke kun baggrunden, der er temarelateret. Også de symboler, som du finder i spillet, har stor relation til det vilde vesten. Det er da også de symboler, der passer allerbedst til temaer, som kan score dig de største gevinster. Du finder symboler som A, K, Q og J i den lave ende, hvorimod du i den høje ende finder symboler med whisky, en stejlende hest, skattekister, damplokomotiver og to cowboys. Foruden de almindelige symboler, finde du også et wild-symbol i form af en gylden sherifstjerne, og et bonussymbol udformet som en revolver. Hvis du er så god, at du når til bonus features, låser du op for to yderligere wild-symboler – en hestesko og en bunke mønter.

 

SCREENSHOTS AF COWBOY TREASURE

SÅDAN SPILLER DU SPILLET

Spillet bestående af 5 hjul og kun 5 udbetalingslinjer, hvilket er ganske usædvanligt i forhold til mange andre slotmaskiner. Ud over grundspillet finder du også de såkaldte bonus features. En af disse features går ud på, at du kan vinde gratis spins – op til hele fjorten af slagsen. Måden, hvorpå denne feature kommer dig til gode, er afhængig af, hvor mange bonussymboler der er på dine hjul.

Du kan også gamble med din seneste gevinst, hvor du kan fordoble eller tredoble den, men det er farligt at gøre for meget.

Den sidste feature handler om en progressiv jackpot i form af et Fortune Wheel. Du låser op for dette hjul igennem gyldne ringe, som dukker op blandt de andre symboler. Hvor godt et hjul du får handler igen om, hvor mange ringe der er i dit felt.

Du vil helt sikkert blive underholdt med det spil som Cowboy Treasure, og timerne vil uden tvivl gå hurtigt.

Cowboy-Treasure_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Rage-to-Riches_small logo-1000freespins.dk

Rage to Riches

En af de ting, der særligt trækker folk til slotmaskinerne, giver et indblik i den livsstil, som man kan komme til at leve, hvis blot man rammer jackpot tilstrækkeligt mange gange. Play’n GO har dog opdaget, at noget, der trækker endnu flere spillere til, er at vise den rige livsstil såvel som kontrasten hertil i form af den fattige af slagsen. Grunden til dette er, at man helt sikkert bliver tiltrukket af den udvikling, som man til en vis grad selv kan nikke genkendende til og ønsker at opleve. Play’n GO har derfor udgivet det spil, der hedder Rags to Riches, hvilket, som navnet indikerer, netop viser, at det er muligt at gå fra gaden til den store villa.

Endnu engang præsterer Play’n GO at komme med et tema og spil, der vækker interesse blandt spillerne – denne gang fordi det handler om en udvikling, som mange kan give samtykke til, at de ønsker at opleve.

 

RAGE TO RICHES VIDEO

 

ET INDBLIK I KONTRASTERNE

Play’n GO har valgt at undvære en baggrund i dette spil, men til gengæld er der ikke blevet skruet ned for symbolerne og deres relation til temaet. Symbolerne indeholder billeder, der relaterer sig til det at være fattig og til det at være rig. Det kunne umiddelbart give god mening, at det er de symboler, der er relateret til det fattige liv, der giver de færreste point, men i stedet har Play’n GO valgt at mikse det lidt – hvilket giver en ganske god effekt. Symbolerne tager form af et til-salg-skilt, en papkasse, en hjemløs person, et skateboard, en gruppe af rige, gamle træningssko, en skål suppe, guldbarrer, brandy og en cigar.

Du finder ingen wild-symboler i spillet, men til gengæld er der et symbol i form af Rags to Riches-logoet, der udgør scatter-symbolet.

 

SCREENSHOTS AF RAGE TO RICHES

SÅDAN FUNGERER DET

Maskinen består af 5 hjul, 3 rækker og op til 20 udbetalingslinjer. Spillet går som mange andre ud på at spinne og score gevinster. Ud over grundspillet finder du også et bonusspil. Bonusspillet bliver udløst ved at ramme tre scatter-symboler på de fem hjul. Når dette sker, vil der dukke et vilkårligt nummer op på skærmen mellem 1 og 49. Det, du så skal gøre, er at beslutte, hvorvidt det næste tal er højere eller lavere. Der findes flere levels som dette i spillet, og det gælder for dig om at svare rigtigt et vis antal gange i træk. Hvis du formår at gøre dette, vil du komme til jackpotspillet. Her finder du 16 kasser, og finder du den med skatten, vinder du den progressive jackpot.

Der er altså masser af muligheder for at vinde store gevinster i Rags to Riches, så hvis du finder spillet interessant, er det bare med at slå dig løs.

POPULÆRT
Rage-to-Riches_small logo-1000freespins.dk
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Fruit-Bonanza_small logo-1000freespins.dk

Fruit Bonanza

Sundhedsstyrelsen anbefaler dig, at du spiser seks stykker frugt om dagen, hvis du ønsker at være sund. Derfor kan det også kun være sundt at spille et spil, der er baseret på frugter, hvis du ønsker, at din bankkonto skal være lige så sund som dig. Desværre er dette ikke helt tilfældet, men af den grund kan det stadig være sjovt at spille et spil, der er baseret på disse sunde sager – det gælder særligt, når der faktisk er muligheder for at vinde store pengepræmier. Det er netop et spil baseret på frugter, som Play’n GO denne gang har udgivet, og det hedder Fruit Bonanza.

 

FRUIT BONANZA VIDEO

 

BLIV GLAD OG KOM I GOD STEMNING

Fruit Bonanza er spækket med farver, der får dig i godt humør. Derfor er ikke blot underholdningsværdien høj, når du spiller, det er humøret og gejsten også. Play’n GO har holdt sig til den lidt mere enkle stil, når det kommer til grafikken – dog med smukke illustrationer i form af slyngplanter på den grønne baggrund, men til gengæld har de lavet nogle fede visuelle effekter, der gør spillet meget autentisk. Når du spiller, føles det nemlig som om, at du står foran en rigtig slotmaskine, da hjulene er lavet med kurver og gode skygger. Grafikken er også i top, på trods af at den er meget enkel.

Du finder otte temarelaterede symboler i spillet. Fire af dem er frugt i form af kirsebær, jordbær, appelsiner og ananasser. De andre fire knytter sig mere til de traditionelle spilautomater, som vi alle kender tilbage fra 90’erne. Det er symboler som 7’ere, klokken, firkløveren og hesteskoen. Du finder ingen wild-symboler i spillet, men til gengæld er der både et jackpot- og scatter-symbol. Scatter-symbolet er let at genkende, da der med gule bogstaver står scatter. Jackpotsymbolet er udformet som det såkaldte overflødighedshorn.

 

SCREENSHOTS AF FRUIT BONANZA

GRUNDSPILLET OG BONUS FEATURES

Spillet er bygget op omkring fem hjul, tre rækker og op til ni udbetalingslinjer. Spillet fungerer som den klassiske enarmede tyveknægt, hvor du spinner og opnår gevinster igennem specielle kombinationer. Foruden det almindelige spil finder du også den progressive jackpot. Der er fire forskellige jackpots, der ses i toppen af skærmen. Det er en af disse fire, som du kan vinde, hvis du er heldig. Du finder Super, Bonanaza, Juice og Fruit Jackpot, og hvilken du vinder kommer helt an på, hvilken kombination af overflødighedshorn, du laver på dine fem hjul. I denne bonus feature har du altså hele fire muligheder for at vinde en gevinst.

Fruit-Bonanza_small logo-1000freespins.dk
BESØG VORES PARTNER OG FÅ FREE SPINS TIL SPILLET
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Finn-and-the-Swirly-Spin-1000freespins.dk

Finn and the Swirly Spin

Net Entertainment – også kaldet NetEnt – er utrolig velkendte for at lave forrygende spil med en helt utrolig grafik og et underholdende gameplay. Nu er de udkommet med endnu et spil, der lever op til alle de ting, som de er så velkendte for. Finn and the Swirly Spin er et af de nyeste skud på stammen, og er du fan af NetEnts yderligere spil, vil du bestemt ikke blive skuffet.

Du får med denne slotmaskine timevis af glade, hyggelige og ikke mindst eventyrlige stunder, alt sammen takket være NetEnts utrolige øje for den gode grafik og stemningsskabende elementer i topklasse.

 

FINN AND THE SWIRLY SPIN VIDEO

 

ET EVENTYRLIGT UNIVERS FYLDT MED LYKKE OG GEVINSTER

I Finn and the Swirly Spin finder du den lille rødhårede mand klædt i grønt af mulig irsk afstamning, der netop hedder Finn. Han befinder sig for enden af regnbuen, hvor han sidder og spiller eventyrligt på sin lille fløjte, alt imens at han kigger på, hvordan du vinder gevinster i den magiske spiral – af og til vil du også opleve, at Finn tryller lidt for dig, så du kan få lidt held i spil.

Universet er fyldt med magi, glade farver og store gevinster – tre elementer, der alle sammen er med til at tryllebinde dig til skærmen.

SCREENSHOTS AF FINN AND THE SWIRLY SPIN SPILLET

SÅDAN FUNGERER SPILLET

Finn and the Swirly Spin spil på mobil og tabletI Finn and the Swirly Spin finder du 5 hjul, 5 rækker, ét wild-symbol og en free spins-nøgle. Foruden disse finder du fire forskellige random bonus features. Disse kombineret med at symbolerne ikke falder fra oven og ned, men i stedet arrangerer sig i en spiral, er med til at skabe en meget anderledes, men utrolig underholdende spiloplevelse.

Spillet fungerer således, at der i starten af hver runde befinder sig en nøgle i venstre hjørne. Hvis det lykkes dig at fjerne så mange symboler, at denne nøgle ender i midten, så låser du op for bonusspillet. Bonusspillet er en oplevelse i sig selv, da det er fyldt med flotte grafiske elementer og selvfølgelig også de helt store gevinster.

I løbet af spillet vil du som sagt opleve, at Finn tryller lidt for dig, hvilket kan komme dig til stor gavn. Han kan udføre fire forskellige former for magi, hvilket er de såkaldte random bonus features. Hvornår Finn tryller, ved han kun selv, men når han gør, kan du være sikker på, at der bliver sat gang i spændingen. Disse features kan ikke udelukkende opleves på denne måde. Du kan nemlig også låse op for dem, så de bliver en del af din bonus, når nøglen rammer midten. Du låser op for dem ved at samle så mange nøgler som muligt.

NYT SPIL
Finn-and-the-Swirly-Spin-1000freespins.dk
PRØV SPILLET HOS MR GREEN CASINO
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Hugo 2_small logo-1000freespins.dk

Hugo 2

Den velkendte skærmtrold er tilbage endnu engang i form af en slotmaskine. Efterfølgeren til Play’n GOs Hugo er nemlig endelig udkommet, og det er Hugo 2. Denne efterkommer er intet mindre end helt fantastisk. Den lever på alle punkter op til den yderst populære forgænger, Hugo. Hugo har alle dage taget verden med storm, og det var ingen undtagelse, da han også indtog casinoverden, hvilket også er grunden til, at Play’n GO har valgt at bringe den lille trold tilbage og fornyet ind i denne verden af spil og gevinster.

 

HUGO 2 VIDEO

 

DET KLASSISKE HUGO-UNIVERS

Når du spiller den nye Hugo 2, bliver du trukket direkte ind i det, som vi alle kender som Hugo-universet. Her finder du en lang række elementer, som du kan associere direkte tilbage til det klassiske computerspil Hugo. Grafikken er helt i top, og kombinationen af dette og den klassiske Hugo skaber en slotmaskine, der har en utrolig høj underholdningsværdi. Det velkendte sætter dig i et helt særligt humør, når du spiller, hvilket bringer utrolig meget glæde ind i hele oplevelsen, uanset om du hiver store gevinster hjem eller ej. Hugo 2 er en oplevelse i sig selv.

 

SCREENSHOTS AF HUGO 2

SÅDAN SPILLER DU

Hugo 2 er ikke lige som de velkendte spillemaskiner, hvor du blot sidder med en række hjul, rækker og udbetalingslinjer. Her bliver du i stedet taget med ud på et eventyr, hvor du kan spille dig igennem tyve forskellige gratis spil, hvor det er dig muligt at samle wilds og multiplikationer. Du finder også to bonusspil ved hjælp af bæveren i spillet, hvor du kan få ganget din gevinst op med op til fem gange, hvis blot du klarer dig igennem uden at blive fældet af farer og forhindringer. Selvom det ikke er helt lige som de traditionelle spilmaskiner, finder du dog stadig 5 hjul, 3 rækker og 10 udbetalingslinjer. Hvis du spillede det første Hugo, vil du kende denne opstilling derfra.

Du har rigeligt med chancer for at vinde store gevinster på Hugo 2. Du kan med den rette kombination nemlig vinde helt op til en million kroner.

Den tidligere nævnte bæver er den, der fungerer som scatter-symbol, og det er hermed den, der er med til at udløse både free spins og ekstra liv. Wild-symbolet finder du i form af et billede af Hugo. Der er utrolig mange sjove symboler og udfordringer, hvilke er svære at beskrive fyldestgørende. Du vil uden tvivl få mest ud af selv at gå på opdagelse i dette fantastiske univers.

NYT SPIL
Hugo 2_small logo-1000freespins.dk
SPIL DETTE SPIL MED RIGTIGE PENGE - FÅ FREE SPINS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Gold-Trophy-2_small logo-1000freespins.dk

Gold Trophy 2

Play N GO er udkommet med endnu en skøn og afslappende spillemaskine, hvilket er efterfølgeren til Gold Trophy: Gold Trophy 2. Gold Trophy 2 har ligesom sin forgænger et tema, der er inspireret af golfens verden. Af en eller anden grund leder dette tema altid op til, at der skal diskuteres, hvorvidt golf er en sport eller ej. Det er dog ikke det, der skal diskuteres her, og kort kan det konkluderes, at en spillemaskine med golftema i hvert fald ikke er en sport. Til gengæld er det fantastisk god underholdning – især for dig, der finder golf interessant.

Play N GO er igennem de seneste år blevet en af de helt store spillemaskineproducenter, og er der noget, som Play N GO er kendt for, er det deres underholdende og flotte spil. Gold Trophy 2 er ingen undtagelse. Du er med dette spil garanteret timevis af underholdning, og er du glad for golf, kan du ikke undgå at nyde dette spil.

 

GOLD TROPHY 2 VIDEO

 

GOLF TIL DEN HELT STORE GULDMEDALJE

Grafikken i Gold Trophy 2 er ganske afslappende, og du kommer uden tvivl til at tænke på en flot sommerdag, når du ser alle de grønne og klare blå farver, som spillet består af. Baggrunden er selvfølgelig en golfbane med en smuk lille å i baggrunden. Hjulene er placeret på det, der ligner en pointtavle, og det er tydeligt at se, at Play N GO gør deres bedste for at køre temaet fuldt igennem.

Symbolerne, du finder i spillet, er selvfølgelig også golfrelaterede. Du møder blandt andet golfbolde, en golfkølle, en golfvogn, vinderens gule jakke og et flag i hullet. Udover disse temarelaterede symboler finder du også de klassiske A, K, J og Q. Wild-symbolet finder du i form af et gyldent trofæ, og scatter-symbolet tager form som en vindercheck.

 

SCREENSHOTS AF GOLD TROPHY2

SÅDAN VIRKER DET

På Gold Trophy 2 finder du 5 hjul og 20 udbetalingslinjer. Udover det klassiske hovedspil finder du også en række bonusfunktioner.

Hvis du er heldig, kan du høste en række gratis spins. Det gør du, hvis der dukker tre vinderchecks frem vilkårlige steder på hjulene. Du kan ved denne funktion vinde alt fra 15 til 60 gratis spins.

Som en anden bonusfunktion finder du gambler-muligheden. Det vil sige, at du kan satse din seneste gevinst og fordoble eller firedoble den. Det eneste, du skal gøre, er at gætte ét kort rigtigt. Pas dog på her, for du kan også risikere at miste det hele.

Gold-Trophy-2_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Mystery-Joker_small logo-1000freespins.dk

Mystery Joker

Hvis du er helt vild med Las Vegas og tanken om casino, spillehaller og chancen for at vinde store gevinster, så er Mystery Joker fra spilgiganten Play N GO helt sikkert noget for dig, og hvem er ikke vil med Vegas? Med Mystery Joker får du en vaskeægte klassiker, der tager dig med tilbage til casinoet, som vi alle kender det. Hele designet er præget af nostalgi, hvilket du vil elske, hvis du er fan af de gammeldags enarmede tyveknægte.

Play N GO er som nævnt producenten bag dette spil, og er der noget, som de ikke gør, når det kommer til deres spil, er det at skuffe. Play N GO stiller altid høje krav til særligt underholdningsværdien i de spil, som de udgiver, og det mærkes tydeligt. Derfor kan det også hurtigt konkluderes, at Mystery Joker er et underholdende spil, som du kan bruge meget tid på uden at komme til at kede dig.

 

MYSTERY JOKER VIDEO

 

DEN GODE GAMLE KLASSIKER

Der er ikke meget hurlumhej, hvad angår grafik og tema på denne spillemaskine. Den mørke baggrund og alle spørgsmålstegnene forsøger at understrege mystikken og det ukendte, der også indikeres gennem navnet. Dette fungerer også ganske udmærket, samtidig med at det er et behageligt design at kigge på.

Som sagt er Mystery Joker en vaskeægte klassisk enarmet tyveknægt. Det betyder også, at du på maskinen finder mange af de klassiske symboler. Du finder blommer, kirsebær, klokker, stjerner og selvfølgelig også en række jokere – hvis de ikke var der, ville maskinens navn ikke give mening. Temamæssigt og grafisk kan det hurtigt konkluderes, at det er en vaskeægte klassiker.

 

SCREENSHOTS AF MYSTERY JOKER

SÅDAN FUNGERER SPILLET

Mystery Joker er bygget op med kun tre hjul, tre rækker og fem gevinstlinjer, og det fylder derfor ikke meget på skærmen, og der er ikke meget, du skal holde øje med. Du kan vælge at satse alt mellem én krone og hundrede, og du kan derfor spille med uanset dit budget. Udover grundspillet finder du selvfølgelig også bonusser. Hvis du rammer tre jokere på dine hjul, vil du få muligheden for at spinne ti gange gratis. Rammer du i stedet to jokere, vil du blive belønnet med mellem en og hundrede credits.

Der er ingen tvivl om, at du kan vinde gode gevinster ved at spille Mystery Joker. Samtidig er du også garanteret en høj underholdningsværdi og ikke mindst en nostalgisk følelse.

Mystery-Joker_small logo-1000freespins.dk
FÅ UNIK VELKOMSTBONUS TIL DETTE SPIL
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
5xMagic_small logo-1000freespins.dk

5xMagic

Det er ikke kun barnlige sjæle, der er ellevilde med magi. Magi er noget, som folk i alle aldre finder mindst en lille smule fascinerende. Derfor er det også oplagt at lav en spillemaskine, der har magi som det gennemgående tema. Hvis du er en af dem, der er vilde med magi, skal du uden tvivl give Play N GO’s nye maskine, der netop har magi, mystik og tryllekunstner for øje, en chance. Den nye mystiske maskine fra Play N GO hedder 5XMAGIC, og den er spækket med underholdning og magiske overraskelser.

Play N GO er i løbet af de seneste par år blevet en af de helt store spiludviklere. De er særligt kendte for at producere spil, der har en høj underholdningsværdi, og som udfordrer nye horisonter såvel som det nostalgiske. 5XMAGIC er ingen undtagelse.

 

5XMAGIC VIDEO

 

ET MAGISK UNIVERS

Når du spiller 5XMAGIC, sidder du på forreste række til lidt af et trylleshow, og du vil se masser af magi i form af gevinster og ualmindelig god underholdning. Spillet indeholder en flot grafik, hvor et dramatisk rødt tæppe danner baggrunden og rammerne for dit spil. Maskinen er desuden placeret som på en scene, hvor du ser trægulvet i bunden og det store guldbelagte 5XMAGIC-skilt i toppen.

Foruden den flotte grafik og opstilling finder du også en baggrundsmusik, der er med til at sætte en stemning og understrege det magiske tema. Du er på ingen måde i tvivl om, at magi og mystik er en del af spillet, når du har musikken i baggrunden.

 

SCREENSHOTS AF 5XMAGIC

SÅDAN SPILLER DU

5xMAGIC har 3 hjul, 3 rækker og 5 gevinstlinjer. Du kan satse alt mellem 4,5 kr. og 215 kr. på hvert spin, og det er derfor muligt for alle at spille med, hvor magien sker, uanset hvilket budget man har.

Du finder en lang række symboler i spillet, der knytter sig til maskinens magiske tema. Wild-symbolet tager i dette spil form som et X5-symbol, scatter-symbolet finder du ved at kigge efter en høj hat, der vender åbningen opad, og blandt de andre symboler finder du en tryllekunstner, triple bar, double bar og single bar. Symbolerne betaler dig mellem 10 og 50 gange linjeindsatsen, hvis du har fuldt antal på hjulene – hvilket vil sige 3.

En af de helt særlige ting ved denne maskine er, at du ikke behøver at have tre ens for at få gevinster. Hvis du rammer en af hver af de forskellige barrer, får du betalt 5 gange gevinstlinjen.

Scatter fungerer således, at hvis du rammer 2 af disse symboler på hjulene, får du fordoblet din indsats. Hvis du til gengæld rammer 3, får du den ganget med 25. Der er altså masser af gevinster og underholdning at hente her.

5xMagic_small logo-1000freespins.dk
FÅ UNIKKE FREE SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Space-Race_small logo-1000freespins.dk

Space Race

Er du klar til at tage rumraketten med ud i det forunderlige univers? Så er spilgiganten Play N GO’s spillemaskine Space Race lige noget for dig. Her får du masser af astronautstemning og en unik følelse af at være langt væk fra hverdagen og ikke mindst jorden. Udover at spillet tager dig med ud på lidt af en rumrejse, beskriver det også det rumkapløb, der var mellem USA og Sovjetunionen tilbage i 50’erne og 70’erne. Hvem der vandt det ræs, er ikke til at sige, og det afhænger med stor sandsynlighed af din nationalitet, men til gengæld er det let at sige, hvem der er vinderen på denne spillemaskine, og det er dig.

Play N GO har ikke altid været en af de førende på markedet, men i løbet af de seneste par år har de kæmpet sig frem med en lang række spil, der er spækket med timevis af underholdning og lækker grafik. Space Race kan helt sikkert slutte sig til denne række af vellykkede spil.

 

SPACE RACE VIDEO

 

EN TUR I RUMMET

Rammen for selve maskinen er en form for metalramme, der umiddelbart godt kan ligne et vindue ud til rummet set fra et rumskib eller et styresystem. Udover metalrammen finder du også rummet i baggrunden, der er fyldt med farver, og af og til vil du også se, at der flyver et stjerneskud forbi – måske du i disse stunder skulle ønske lidt for dit held.

Mange af symbolerne knytter sig stærkt til temaet, og de af dem, der gør, er også dem, som giver flest point. Du finder blandt andet en astronaut, der bevæger sig i rummet, Sputnik 1, Jorden og månen. De symboler, der ikke er temarelaterede, er 10, J, K, Q og A, og det er disse, der har den laveste værdi. Wild-symbolet finder du i form af Space Race-logoet, og de to bonussymboler finder du i form af et rumskib og en meteorregn.

 

SCREENSHOTS AF SPACE RACE

SÅDAN FUNGERER SPILLET

Maskinen består af fem hjul, tre rækker og tyve udbetalingslinjer. Udover grundspillet kan du også udløse en række bonusser. Disse bonusser får du med de to bonussymboler. Ved at få tre rumskibe på dine hjul, udløser du et bonusspil, der er inspireret af Battleship. Du skal først vælge en plads til dit rumskib, og herefter vil der starte en meteorregn. Hvis du overlever denne, kommer du til næste niveau, og sådan fortsætter det, indtil du enten rammer månen eller mister dit liv.

Den anden bonus er femten gratis spins, og dem henter du hjem ved at få tre eller flere symboler med en meteorregn på dine hjul.

Space-Race_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Sam-on-the-Beach_-1000freespins.dk

Sam On The Beach

Er du på udkig efter et sjovt og underholdende casinospil, så er Sam on the Beach et godt bud på dette. Den online spillemaskine Sam on the Beach er nemlig yderst sjov og festlig. Spillemaskinen tager dig med til det skønne Caribien, idet Sam og hans skøre familie skal på ferie. Selvom spillemaskinens egentlige navn hentyder til, at Sam skal på stranden og slappe af, er der også et andet formål med ferien. Sam og hans familie skal nemlig besøge den gode onkel Ted. Sam on the Beach tilbyder et unikt spilleunivers, der emmer af leg og sjov. Der hersker derfor ingen tvivl om, at spillemaskinen er et besøg værd, hvis du trænger til aldeles god underholdning.
 

SAM ON THE BEACH VIDEO

 

FULD FART PÅ FARVER OG GRAFIK

Sam on the Beach er udviklet af den anerkendte og yderst populære spilgigant Elk Studios. Elk Studios har udviklet et utal af forskellige spillemaskiner – og står bag et hav af succesfulde spil. Der hersker derfor ingen tvivl om, at Elk Studios er dygtige til at udvikle spil og spillemaskiner. Dette er da også tilfældet med Sam on the Beach. Spillet er yderst moderne og visionært, hvilket generelt er kendetegnet for spillemaskiner fra Elk Studios. Spillet indbyder til sjov og leg med fuld fart på både farver og lyd. Både grafikken og lydsiden er med til at give spillet en uformel, afslappet og festlig tone. Der er derfor garanti for, at du kommer i godt humør efter et spil med Sam og hans skøre familie. Hvis du søger et underholdende og festligt spil, er der ingen tvivl om, at Sam on the Beach er vejen at gå. Du kommer ikke til at kede dig et eneste sekund, når først de forskellige billeder ruller over skærmen.

 

SCREENSHOTS AF SAM ON THE BEACH

TAG PÅ FERIE MED SAM OG HANS FAMILIEN

Sam on the Beach tager dig med på ferie til det smukke Caribien. Du oplever de smukke gyldne sandstrande og tropiske palmer, når du går i gang med at spille med Sam og resten af hans skøre familie. Der er lagt i kakkelovnen til en sjov og underholdende spiloplevelse med lækre drinks, surfboards og sol i massevis – et sandt ferieparadis. Spillet er derfor ideelt, hvis du savner sol og sommer, eller bare gerne vil i godt humør. I løbet af spillet har du desuden mulighed for at interagere med Sams familie. Du hører blandt andet fra den sjove og spøgefulde datter Maggie og fra den smukke kone Sandra, der elsker at solbade og slappe af på stranden. Du har desuden mulighed for at få bonusser undervejs i spillet og vinde den helt store gevinst. Det er derfor svært ikke at trække på smilebåndene og komme i feriestemning, når man spiller Sam on the Beach.

Sam-on-the-Beach_-1000freespins.dk
FÅ UNIKKE FREE SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!