Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Mirror-Mirror-small logo

Mirror Mirror

Den svenske spilgigant NetEnt Gaming har lanceret en helt ny spilleautomat ved navn Mirror Mirror, som tager dig med på en fantastisk rejse, der involverer spændende eventyrer og fortællinger. Mirror Mirror er det tredje spil i trilogien ved navn Fairytale Legends. Er du således til en god historie, flot grafik og et gennemført tema, er dette uden tvivl det helt rigtige spil for dig. Udover det får du med dette spil også rig mulighed for at vinde store og spændende gevinster, og der er således ingen grund til ikke at prøve dette nye spil fra NetEnt Gaming. Her i anmeldelsen kan du læse meget mere om Mirror Mirror og blive klogere på, hvorfor det allerede er blevet en så stor succes blandt spillere verden over.

 

MIRROR MIRROR VIDEO

SLOTMASKINE FYLDT MED UNDERHOLDENDE FEATURES OG SYMBOLER

Denne slotmaskine er spækket med underholdende features, præcis som det var tilfældet med de to tidligere spil fra Faitytale Legends. Her kan det magiske spejl blandt andet nævnes. Spejlet transformerer sig til enten et symbol af en dronning eller af en prinsesse, når det lander på et hjul. Når det sker, vil du blive belønnet med endnu et spin. Fortsæt din rejse gennem skoven og opdag, hvordan spændende bonus-features vil komme dig i møde i form af flotte symboler. Skulle du være så heldig at få tre af disse symboler, vil du kunne aktivere én af de mange bonus-features i spillet.

 

FORBERED DIG PÅ TIMEVIS AF UNDERHOLDNING

Mirror Mirror byder altså på en lang række features, som giver dig rig mulighed for at vinde spændende præmier. Det betyder også, at du aldrig vil komme til at kede dig, da du hele tiden bliver mødt af symboler, der vil aktivere forskellige bonus-features. Du er således garanteret timevis af underholdning med dette tredje spil i serien Fairytale Legends. Udover det skal det nævnes, at du foruden de mange features og symboler undervejs i spillet også vil blive mødt af feer, som vil overraske dig med andre features, når du allermindst venter det. Disse features går blandt andet under navnene Fairy Mirror Feature, Fairy Surprise og Fairy Magic Spin, og det er således bare om at vente på disse fantastiske små væsner, der kun gør glæden ved spillet større.

 

SCREENSHOTS AF MIRROR MIRROR

TAG MED PÅ EN ENESTÅENDE REJSE OG GLEM TID OG STED

Mirror Mirror inviterer dig med på en helt utrolig og enestående rejse, som uden tvivl har fundet sin inspiration i eventyrer og fabler. Der er således tale om en spilleautomat, der med garanti vil kunne få dig til at glemme tid og sted, og herudover har du rig mulighed for at vinde grundet de mange features og symboler i spillet. Endelig vil feerne også øge dine vinderchancer markant, og der er derfor mange grunde til, at du bør prøve kræfter med dette nye spil fra NetEnt Gaming.

NYT SPIL
Mirror-Mirror-small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Swipe-and-Roll-small logo

Swipe and Roll

Swipe & Roll er en slotmaskine fra svenske NetEnt Gaming, der er bygget op omkring et retro-tema. Her skal du blandt andet være opmærksom på de mange wild-symboler, som kan øge dine vinderkombinationer markant. Udover det er der også en lang række andre features og en yderst interessant bonusrunde for endnu større præmier. Det helt særlige ved Swipe & Roll er, at det tilbyder dig præmier, som er over 8.000 gange større end det, du har satset, da det indeholder en 27x-multiplikator. Der er således masser på spil fra NetEnt Gaming, som bestemt er attraktive spil for dig, der ønsker at nyde underholdningen, mens du vinder store gevinster.

 

SWIPE AND ROLL VIDEO

SLOTMASKINE MED RETRO-TEMA OG MANGE BONUS-FEATURES

Swipe & Roll er bygget op omkring fem hjul og 20 gevinstrækker, og det er således en helt klassisk opbygning. Du vil med det samme føle, at du bliver taget med på en rejse tilbage i tiden grundet retro-temaet, men herudover vil du også blive overrasket over de mange bonus-features. Symbolerne i spillet forestiller spillekort og frugter, og her er det særligt en god idé at gå efter vandmelonen, da denne er spillets mest indbringende. Ydermere vil du i spillet opleve wild-symboler i form af en diamant, som ligeledes er med til at gøre denne spilleautomat utroligt underholdende.

 

AKTIVER BONUSRUNDEN MED ET SCATTER-SYMBOL OG ØG DINE VINDERCHANCER

Swipe & Roll tilbyder altså forskellige bonus-features såsom Wild Re-Spin, som du aktiverer, når minimum tre wild-symboler fremgår på hjulene. Herudover kan du også aktivere en Coin Wheel-feature, hvilket sker helt tilfældigt i løbet af spillet. Her kan du enten vinde penge eller to forskellige typer symboler, henholdsvis et scatter-symbol og et symbol, der forestiller en pil. Får du et scatter-symbol, vil du aktivere bonusrunden, som også giver dig mulighed for at vinde penge eller symboler. Her skal det desuden nævnes, at du har mulighed for at vinde tre gange din indsats hele 216 gange.

 

SCREENSHOTS AF SWIPE AND ROLL

GENNEMFØRT OG FLOT GRAFISK SPIL, DER GIVER DIG TIMEVIS AF UNDERHOLDNING

Slotmaskinen Swipe & Roll imponerer spillere verden over med sit retro-tema, der ganske enkelt må siges at være gennemført og utroligt flot. Herudover har du rig mulighed for at få fingrene i store gevinster grundet de mange symboler og features. Selve opbygningen i spillet er ganske simpel, hvorfor alle og enhver kan være med. På trods af dette vil du dog med garanti aldrig komme til at kede dig. Det skal dog nævnes, at Swipe & Roll ikke byder på muligheden for at få free spins, men du vil som sagt stadig have gode chancer for at vinde spændende gevinster.

NYT SPIL
Swipe-and-Roll-small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Sizzling-Spins-Small logo

Sizzling Spins

Skal der fyres op for den helt store grill, er Sizzling Spins vejen frem. Der er sørget for, at der er lagt en masse lækkert på grillen, der kan give dig de helt store gevinster. Du skal bare lave den rette kombination på grillen. Der er sørget for god underholdning til den her grillfest, når der bliver tændt op i grillen. Ingen skal i hvert fald gå sultne derfra. Måske du også er heldig at tage en god gevinst med hjem. Læs mere om Sizzling Spins i denne anmeldelse.

 

SIZZLING SPINS VIDEO

EN SPILLEMASKINE MED EN SIMPEL, MEN GOD GRAFIK

Ved første øjekast virker denne spillemaskine rimelig simpel i udtrykket, når du er gået i gang med at spille. Baggrunden er dybest set bare en grill, hvor forskellige lækre sager bliver spinnet på grillen i form af forskelligt kød og grøntsager. Hvor simpelt det end måtte lyde, er der faktisk gjort noget ud af grafikken, der gør, at det ser ret godt ud. Der er sørget for, at der er godt gang i grillen, hvor både flammer og kul ser realistiske ud. Derudover er der gjort meget ud af det, der skal ligge på grillen. Forskellige animationseffekter giver det sidste perfekte touch til en ellers simpel spillemaskine.

 

UNIKKE FEATURES TIL EN ELLERS SIMPEL SPILLEMASKINE

Noget af det første, du vil lægge mærke til, når du begynder at spille, er, at der vil være ekstra flammer i et hjul, hver gang du spinner. Det vil enten være i hjul 1, 3 eller 5. Flammerne fungerer som en feature til at kunne blusse op under WILD-symbolerne, som er foliebakkerne. Disse vil nu blive aktiveret, hvilket leder til et ekstra spin. Det specielle er dog, at den opblussede ild bliver ved med at være i det pågældende hjul, hvor den blev udløst. Er man heldig at få endnu en foliebakke i et hjul med flammer i den næste runde, kan man være så heldig, at det fortsætter indtil hele grillen står i flammer i alle hjul.

Der er også andre måder at få gratis spins på. Får du tre chilier vilkårlige steder på spillemaskinen i løbet af et spin, udløser dette 8-12 gratis spins, der udløser andre features. Der er derfor chancer for at forhøje dine gevinster betydeligt med disse gratis spins.

 

SCREENSHOTS AF SIZZLING SPINS

NÅR ENKELT ER GJORT RIGTIGT

Denne spillemaskine virker på mange måder ret simpel. Især udseendet kan narre selv den bedste. Der er dog rigtig meget underholdning at hente, når du spiller Sizzling Spins. Der er nemlig gjort rigtig meget ud af underholdningsværdien, der samtidig skaber gode vinderchancer for dig. Du kan være rigtig heldig at gå derfra med en ret god gevinst, hvor du også har været godt underholdt.

NYT SPIL
Sizzling-Spins-Small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
South-park_small logo

SOUTH PARK

Hvis du leder efter en anderledes spillemaskine, er det denne spillemaskine du skal prøve. South Park spillemaskinen er hylende morsom og du kommer til at stifte bekendtskab med Cartman, Kyle, Terrance og Philip. Det lyder allerede for godt til at være sandt, ikke?

South Park er en meget populær tv servie, som har kørt i mange år. I stedet for at lave en traditionel spillemaskine med nogle hjul der kører rundt, er der gjort mere ud af South Park spillemaskinen.

 

OM SPIL SOUTH PARK

 

BONUSRUNDER-DER ER MORSOMME!

South Park spil på mobil og tabletI bund og grund handler det naturligvis om, at komme til at vinde penge. Men hvorfor ikke have det sjovt samtidigt?

Hvs du rammer 3 wild symboler – hjul 2, 3 og 4, vil du komme ind i sjove bonsurunder. F.eks. har den populære Cartman en bonusrunde, hvor en masse symboler erstattes af wild-symboler – så du dermed kan vinde store gevinster – på kort tid.

Alle hovedpersonerne har deres egne bonusrunder.

Et af bonusspillene er endde et, hvor Kyle sparker til en baby – som skal nagivere gennemzoner – som bestemt ikke er for børn. Mon ikke også Cartman kan finde nogle lækkerier, i buskene der står ude i haven?

 

SCREENSHOTS AF SOUTH PARK SPILLET

OVERORDNET SET..

.. er det en sjov og underholdende spillemaskine. Du skal naturligvis kende til South Park serien, for at kunne forstå alle de platte jokes heri. Om du er til Kenny, Cartman, Terrance eller Philip – du kommer til at grine. Det er stensikkert.

Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Double-play_small logo

Double Play SuperBet

DoublePlay Superbet er den nye spilleautomat hos Tivoli Casino – et dansk Casino. DoublePlay skiller sig ud fra mængden, ved at være havde mange funktioner – uden at det bliver uoverskueligt. DoublePlay er en glimrende spillemaskine for dig, der ikke ønsker dig avancerede spillemaskiner.

Vi tager i denne artikel et kig på DoublePlay Superbet maskinen.

 

OM SPIL DOUBLE PLAY SUPERBET

 

DOUBLE PLAY SUPERBET= MANGE MULIGHEDER, NEMT

Mange indstillingsmuligheder gør det muligt for dig, selv at bestemme hvor stor din indsats skal være – og dermed din gevinst.

Hvis du ønsker konstant spænding og mange gevinstchancer, er der endnu større chance for, at du vil komme il at elske DoublePlay Superbet.

Spillemaskinen har et simpelt og moderne design, som gør det nemt at overskue de forskellige funktioner. Designet har ikke et specielt ’tema’, som mange andre spillemaskiner har. Her er det holdt simpelt og moderne, så det ligner en ægte spillemaskine.

 

SCREENSHOTS AF DOUBLE PLAY SUPERBET SPILLET

SYMBOLER & GEVINSTER

Ligesom i langt de fleste andre spillemaskiner, gælder det for dig om, at ramme så mange symboler som muligt – på samme linje. DoublePlay Superbet har gode muligheder for øget antal af de populære Wilds-symboler, som de fleste spillemaskiner efterhånden benytter.

Ude i højre side finder du de populære DoublePlay og Superbet-funktioner.

DoublePlay giver dig mulighed for at vælge mellem 3x, 6x og 9x. DoublePlay øger fordoblngen af Wilds-symbolerne (de symboler som går igen og kan erstatte andre symboler. Desto flere wild-symboler – jo bedre).

Superbet er en funktion med 3 forskellige niveauer. Desto højere niveau, desto større chance for at udnytte dine hårdt optjente Superbets. Superbets – som du kan tilføje hele tiden, når du har dem – forbedrer dine wilds-symboler, så chancen for at vinde er større. Populært sagt, booster du dine wilds-symboler.

Denne spillemaskine, DoublePlay Superbet, giver dig mulighed for selv at bestemme, hvad din gevinst skal være. Du kan f.eks. indstille møntværdien fra 10 øre og helt op til 20 kroner. Og for den nette sum af 2,50 kroner kan du både aktivere de populære DoublePlay og Superbet funktioner.

I modsætning til mange spillemaskiner, styrer du DoublePlay Superbet med dit tastatur. Piletasterne styrer indsatserne, mens mellemrums-tasten igangsætter et ’spin’.

DoublePlay Superbet er det ideelle valg, hvis du er på udkig efter en overskulig spillemaskine – uden at gå på kompromis med chancerne for at vinde store præmier.

Double-play_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Golden Pyramid Spilleautomat - Logo

Golden Pyramid

Guld og pyramider – hvad mere, kunne man ønske sig?

Golden Pyramid er en klassisk spillemaskine med 9 valser og 2 progressive jackpots. Om du sater 20 øre pr. spin eller 10 kroner pr. spin, har du altid mulighed for at vinde de store præmier – f.eks. de to store professive jackpots.

Spillemaskinens design er fænomenalt. Selvom spillemaskinen er meget klassisk ift. jackpots, symboler og præmier, er designet – grafikken, meget moderne. Og en ting er sikkert: hvis du kan lide guld, så kan du også lide Golden Pyramid. Spillet har ligeledes en teoretisk udbetalingsprocent på over 96,5%. Uanset indsats.

 

GOLDEN PYRAMID VIDEO
SPIL GOLDEN PYRAMID HOS SPILNU.DK - KLIK HER

Giver dig UNIKT 200 kr. i velkomstbonus i dag

GEVINSTER OG SYMBOLER

Spillemaskinen indeholder et hav af symboler og bonusspil. Lad os se på nogle af dem.

Gem Quest. Dette kan opnås ved at ramme 3 af Skarabæ-symboler – på en gevinstlinje. Du kan også opnå Gem Quest gennem Game Flash. Gam Quest foregår over 20 spins, hvor du skal fange diamanter – så mange, som overhovedet muligt. Diamanterne er grøn, rød eller blå. En grøn diamant giver fra 50 til 2.500 kredit. Rødediamanter gives fra 400 til 20.000 kredit. Og med de blå diamanter, akn du opnå Jackpot Flash.

Den glemte pyramide. Et populært bonusspil, som du kan opnå ved at ramme 3 pyramider – eller gennem Game Flash-spillet. I Den Glemte Pyramide er du (ikke overraskende) i en pyramide, hvor d skal gå på eventyr. Du skal finde fejl og finde gravkamrene – og er du heldig, finder du diamanter og andre værdifulde genstande. Samlet du nok guldmønter nede i gravkamrene, kan du vinde Jackpot Flash, samt Super Jackpot Flash (hvor du kan vinde jackpotten!).

Symbolerne i spillet er naturligvis associeret med pyramider, egypten og andre relevante symboler.

SCREENSHOTS AF GOLDEN PYRAMID ESCAPE SPILLET

GOLDEN PYRAMID-ER DU KLAR TIL AT GÅ PÅ OPDAGELSE?

Med Gem Quest, Faraoens Skat og Den Glemte Pyramide, kan du komme på opdagelse – og få en helt anderledes oplevelse ved en spillemaskine, end hvad du plejer. Her handler det ikke kun om at trykke ’spin’, men også om at vælge de rigtige kombinationer, bonusspil, m.v.

Er du klar til at blive udfordret – og måske vinde den store jackpot?

JACKPOT
Golden Pyramid Spilleautomat - Logo
SPIL GOLDEN PYRAMID HOS SPILNU & FÅ 200 KR BONUS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Candy Kingdom Spilleautomat - Anmeldelse & free spins

Candy Kingdom

Nu er der også en spillemaskine til de slikglade mennesker! Elsker du slik, slik og atter slik? Så vil du elske at spille på spilleautomaten Candy Kingdom, hvor temaet kun drejer sig om slik og gerne mere slik. Du vil helt sikkert blive ramt af den alt for hyggelige stemning som skinner spilleren i øjnene. Grafikken og det velfungerende gameplay er noget, som enhver spilleglad slikspisende gambler vil nyde til fulde.
Candy Kingdom er ikke en af de indviklede spilleautomater, som man så ofte møder på sin vej når man prøver at vinde de store gevinster. I denne spillemaskine er der mulighed for at få jackpot, hvis du rammer den rette kombination på de fem hjul udløser det en gevinst.

 

CANDY KINGDOM SLOT VIDEO
SPIL CANDY KINGDOM HOS SPILNU.DK - KLIK HER

Giver dig UNIKT 200 kr. i velkomstbonus i dag!

REGLER I CANDY KINGDOM

Som altid giver det god mening at sætte sig ind i reglerne, før man begiver sig ud på en rejse for at vinde en masse penge. I Candy Kingdom har du de fem traditionelle hjul, og du kan satse mellem 25 øre og 10 kroner på hvert enkelt spin. Det er muligt at variere din indsats i de traditionelle niveauer, som du kender fra andre spillemaskiner. Niveauerne strækker sig helt fra niveau 1 til niveau 10 – indsatsen her kan dog ikke ændres, når først hjulene i maskinen kører eller du er i et bonusspil.

Gevinsterne udbetales når du rammer tre ens symboler, som er placeret ved siden af hinanden. Dette udløser som altid en grundpræmie for de tre symboler, og herefter får du også en præmie for ekstra symboler i det samme match.
En god ting ved Candy Kingdom er at du får en gratis symboludskiftning. Dette resulterer i et gratis spin, og dermed øger du din chance for at vinde endnu mere – hvad er der ikke at kunne lide ved dette?

Gå amok i Candy Kingdom ligesom du normalt vil gøre det i en vej selv slikbutik. Der er slik overalt i begge scenarier, og du skal sørge for at samle lige præcis de stykker slik som du helst vil have. I slikbutikken er det det slik som smager bedst – i Candy Kingdom spillemaskinen er det de slik symboler, som giver den største gevinst. Så gå amok, og vind så store summer som du kan ved at få de rigtige slik symboler. Vi ønsker dig held og lykke i spillet, og håber at drømmen om at vinde den helt store slikgevinst går i opfyldelse. Hvis du vinder stort, kan du jo passende fejre det med en tur i den lokale slikbutik.

 

SCREENSHOTS AF CANDY KINGDOM SPILLET

POPULÆRT
Candy Kingdom Spilleautomat - Anmeldelse & free spins
SPIL DETTE SPIL MED 200 KR I BONUS HOS SPILNU
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Ortaköyün-Yaramazi_small logo-1000freespins.dk

ORTAKÖYÜN YARAMAZI

Det er de færreste, der formår at udtale navnet på dette slotspil korrekt. Det er sådan set også underordnet, da det vigtigste er, hvorvidt det er underholdende, og det må det helt bestemt siges at være. Spillet er fra spilgiganten Play N Go, og der er her tale om et gennemført slotspil med et tyrkisk tema, som vil kunne holde dig underholdt i timevis.

Man skal derfor lade være med at spilde sin tid på at gå og tænke over, hvordan man udtaler den besynderlige titel rigtigt, og i stedet fokusere på at finde gevinstgivende kombinationer. Der er nemlig gode muligheder for gevinst, når du spiller ORTAKÖYÜN YARAMAZI, og det gælder derfor bare om at komme i gang med at spille med det samme.

OM ORTAKÖYÜN YARAMAZI

 

MANGE SYMBOLER OG GODE GEVINSTMULIGHEDER

Spillet udkom tilbage i 2016, hvorfor der her er tale om et relativt nyt spil. Spillet byder på forskellige wild-symboler, scatter-ikoner og et spændende bonusspil. Selve spillet er bygget helt traditionelt op, hvorfor de fleste slotspillere vil kunne give sig i kast med det med det samme. Herudover tager grafikken og lyden afsæt i det tyrkiske tema, og der er ligeledes en flot baggrund med en mørk nattehimmel.

Spillet byder på 11 forskellige symboler, som blandt andet omfatter et ørken-symbol, en teenager, en sur kvinde, en kebab og en kartoffel. Disse symboler kan umiddelbart godt virke en smule latterlige eller mærkværdige, men det passer rigtig godt til temaet, og herudover giver de gode gevinstmuligheder. Blandt de almindelige symboler er det uden tvivl kebab-symbolet, man skal gå efter, da dette giver størst gevinst. Der er dog også en række specielle symboler, og får du tre af disse symboler, åbner du op for bonusspillet, som går ud på, at du skal finde lækker mad.

 

SCREENSHOTS AF ORTAKÖYÜN YARAMAZI

UNDERHOLDENDE OG GENNEMFØRT SPIL MED ENESTÅENDE GRAFIK

ORTAKÖYÜN YARAMAZI fra Play N GO er et gennemført spil, og det er endnu et vellykket slotspil, som Play N GO kan tilføje til deres allerede imponerende spiludvalg. Grafikken er i særdeles høj kvalitet, og man fornemmer straks, at man befinder sig midt i det mystiske og dragende Tyrkiet. Herudover er der tale om et utrolig underholdende spil, der vil kunne holde dig beskæftiget i timevis. Endelig får du rigtig store vinderchancer, når du spiller ORTAKÖYÜN YARAMAZI, grundet de mange symboler og det nervepirrende og hæsblæsende bonusspil.

Ortaköyün-Yaramazi_small logo-1000freespins.dk
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
South-park-reel-chaos_small logo

SOUTH PARK REEL CHAOS

Er du vild med tv-serien South Park, så er South Park Reel Chaos med garanti også en stor succes for dig. Der er ingen tvivl om, at det er en spillemaskine, som har opnået stor succes, og der er derfor heller ikke overraskende kommet en 2’er på markedet, der på mange måder overgår den første model. Det er altså virkelig en spillemaskine, som kan få de fleste South Park-elskere til at lade sig rive med.

Kigger vi lidt nærmere på maskinen, så er den ret klassisk opbygget. Der er fem hjul at finde, og så er der de velkendte 20 linjer til gevinster og indsatser. Derfor virker det ret overskueligt at komme i gang med maskinen, hvis man kender lidt til online-kasino. De velkendte figurer fra South Park kæmper mod den onde professor ved hjælp af superheltekræfter, og generelt er spillet meget fantasifuldt og underholdende.

Der er rigtig mange detaljer med i spillet, hvor man også får en stor bid af historien om South Park med. Der er desuden lagt fokus på kampene mellem heltene og skurken. Hvis man er helt vild med de mange hårde jokes, som normalvis bliver fyret af, så er der her skruet en smule ned for den slags.

 

OM SPIL SOUTH PARK REEL CHAOS

 

UDSEENDE OG SYMBOLIK

South park reel chaos spil på mobil og tabletDer er ingen tvivl om, at denne spillemaskine er helt i topklasse, når man kigger på udseendet og grafikken. Det er super lækkert at bevæge sig rundt i spillet, og der er bare noget over, når figurerne ligner dem fra tv-serien, og man næsten bliver i tvivl om, hvor man befinder sig. Der er derfor stor ros til udviklerne for netop denne del af spillet.

South Park er en serie, som skiller vandene, og det er sikkert også tilfældet med spillet, som har en grov tone, og som til tider kan gå lige til grænsen. Det er dog også det, der gør spillet interessant, fordi det virkelig er livagtigt. Der er masser af ting at kigge på, og dette gør et ellers ordinært spil til en topvariant. Det er også værd at nævne, at der kan opstå overraskelser, som får grinet frem, eller som får dig til at lette fra stolen, og det er med til at øge underholdningsværdien af spillet markant.

Skal du virkelig have noget ud af spillet, så skal du videre til bonusrunden, hvor der først og fremmest er store gevinster at hente, og så er det endnu mere underholdende at spille med. Her får du nemlig chancen for at styre en rigtig superhelt, som kæmper mod de mange skurke, du møder på vejen. Du kæmper for at vinde over skurkene, og din gevinst bliver øget for hver gang, det lykkes for dig. Du får adgang til bonusrunden, hvis du rammer et bonussymbol tre gange undervejs i spillet.

 

SCREENSHOTS AF SOUTH PARK REEL CHAOS SPILLET

South-park-reel-chaos_small logo
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE
Kommercielt Indhold
1000freespins.dk
Jumanji_small logo

Jumanji

Spilleautomaten Jumanji fra den svenske spilgigant NetEnt Gaming har længe været undervejs, men nu er den her endelig. Spillet er naturligvis inspireret af filmen af samme navn, som havde premiere helt tilbage i 1995. I filmen finder to børn et magisk brætspil, som har taget en tidligere spiller til fange, og der er således en masse farer, der venter, og det handler derfor for børnene om at gennemføre spillet. I denne spilversion af Jumanji er du ligeledes garanteret hæsblæsende action, magi og masser af underholdning. Læs med her i anmeldelsen, såfremt du gerne vil lære mere om dette nye spil fra NetEnt Gaming.

 

JUMANJI VIDEO

 

PRØV KRÆFTER MED DEN UNDERHOLDENDE BONUSRUNDE BOARD GAME

Jumanji spil på mobil og tabletJumanji er en slotmaskine, der er opbygget med hele 36 forskellige gevinstlinjer og fem hjul, og disse har mellem tre og fem symboler. Udover det byder spilleautomaten på en yderst spændende bonusrunde, som hedder Board Game, og det er her særligt tydeligt, hvorfra spillet har fundet sin inspiration. I bonusrunden vil det selvsamme brætspil nemlig begynde, som du kender det så godt fra filmen, og du aktiverer denne bonusrunde ved at ramme minimum tre scatter-symboler. Ydermere vil du få tildelt enten seks, syv eller otte kast med terningen, som du således skal bruge til at flytte dig rundt på spillepladen.

 

VIND SPÆNDENDE PRÆMIER MED DE MANGE FREE SPINS

I bonusrunden har du gode chancer for at vinde spændende præmier, da der her findes en masse forskellige free spins og features, og det skal desuden nævnes, at der også er mange af disse gevinster, som du har mulighed for at vinde, når du bare er i hovedspillet. Du kan blandt andet aktivere Mystery Feature, der betyder, at der vil fremkomme et hjul med gevinster. Herudover kan du få ti free spins ved at vinde Vines Free Spins. Som om det ikke var nok, så vil du også kunne holde fast på dine wilds-symboler og dermed øge dine vinderkombinationer. Du er således garanteret timevis af underholdning med denne Jumanji-spilleautomat, hvor du blandt andet har rig mulighed for at få free spins samt aktivere forskellige features.

 

SCREENSHOTS AF JUMANJI

GENNEMFØRT SPIL MED ET GENNEMTÆNKT TEMA

Er Jumanji-filmen fra 1995 også din yndlingsfilm, og elsker du hele universet i den? Denne Jumanji-spilleautomat er selvfølgelig inspireret af filmen, og det kommer blandt andet til udtryk i bonusrunden, hvor du vil stifte bekendtskab med det magiske brætspil. I bonusrunden har du god mulighed for at vinde free spins, så du kan øge dine vinderchancer markant, og herudover indeholder spillet også andre features. Ydermere skal grafikken også nævnes, da den er utrolig flot, og der er således tale om et gennemført spil med et gennemtænkt tema. Du vil med garanti aldrig komme til at kede dig, uanset hvor meget erfaring du har med at spille på slotmaskiner.

NYT SPIL
Jumanji_small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!