Reklame Indhold

Fantasini Master of Mystery

Kan du godt lide, når det hele er lidt overnaturligt? Må det godt være lidt vildt, når du spiller online, og skal det helst gå helt ud over al normal fornuft? Så er Fantasini Master måske det rette online spil for dig. Her får du nemlig trolddom, mystiske hændelser og ikke mindst spåkoner i lange baner, og det er næsten kun fantasien, som sætter grænserne.

Spillet giver dig mulighed for at vinde nogle rigtig store jackpots, og der skal ofte blot ganske simple ting til, før det er dig, som står med den store præmie. Spillet er bygget op omkring tryllekunst, og der findes mange forskellige kombinationer, der giver dig muligheden for at vinde. Det er både muligt at vinde små beløb og den helt store pulje, hvis du er ekstra heldig.

Dette spil er muligt på alle slags devices, og det gør det fleksibelt, hvis du eksempelvis gerne vil spille, når du er på farten. Der er god mulighed for, at du kan prøve spillet af gratis, før du begynder at spille om rigtige penge. Mange sider tilbyder nemlig, at du får lov til at prøve det af til at starte med.

 

FANTASINI MASTER OF MYSTERY VIDEO

 

MANGE MULIGHEDER

Fantasini Master of Mystery spil på mobil og tabletDer er ingen tvivl om, at Fantasini Master er et spil, hvor der er mange muligheder for at vinde. Hele spillet starter med, at man kan få en slags fordel, der giver bedre muligheder. Det kommer til udtryk, hvis du har flere af de samme symboler på stribe. Der findes flere hundrede kombinationer, som giver gevinst på denne spillemaskine. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvor store præmierne er, og nogle af dem giver dig blot pengene retur. Andre af dem er kæmpestore, og her vil du smile længe efter, du har ramt.

Det handler som udgangspunkt om at ramme en kombination, hvor der er mange af de samme mønstre. Det skyldes, at disse er svære at ramme, og det vil selvfølgelig give en større præmie.

 

SCREENSHOTS AF FANTASINI MASTER OF MYSTERY SPILLET

EKSTRA CHANCER

Der findes mange symboler på spillemaskinen, og de betyder selvfølgelig allesammen forskellige ting. Du skal selvfølgelig ramme flest muligt, hvis du vil have den højst mulige præmie. Udover symbolerne findes der også en række kort, som kan øge størrelsen på din udbetaling gevaldigt.

Samlet set må man sige, at der er tale om et spændende spil, som fungerer super godt, hvis man godt kan lide lidt mystik og magi. Der er ingen tvivl om, at det er en spillemaskine, der fortjener ros, og som da også er ret populær blandt spillere. Der er nogle super flotte billeder i spillet, som gør det ekstra sjovt at bruge tid på, og generelt er det et fint design. Det er også værd at tage med, at der er rigtig mange vinderchancer.

Fantasini-master-of-mystery_small logo
SPIL DETTE SPIL MED RIGTIGE PENGE - FÅ FREE SPINS