Reklame Indhold

Auction Day

Der er i løbet af de seneste par år gået en antik- og genbrugsbølge gennem Danmark, hvilket afspejler sig i de mange antikke tv-programmer, der florerer i fjernsynet netop nu. Nu er turen så kommet til de danske spilleautomater, og du kommer således med til auktion med denne underholdende enarmede tyveknægt Auction Day. Samtidig har du rig mulighed for at vinde store gevinster. Det handler således om at gøre de gamle ting i gemmerne til guld, når skattejagten begynder, og hammeren falder.

 

AUCTION DAY VIDEO
SPIL AUCTION DAY HOS SPILNU.DK - KLIK HER »

Få 200 kr i bonus i stedet for 100 kr. - følg henvisning

HVAD GÅR SPILLET UD PÅ?

Auction Day spillemaskinen byder på ni valser, bonusspil, Scatter Wilds og Game Flash, hvilket gør det til et utroligt underholdende spil, hvor der er mange muligheder for at vinde præmier. For hver eneste gang du spinner, kan du nemlig vinde både store såvel som små gevinster. Spillet går i al sin enkelthed ud på at sælge ud af skatte og skrammel, efterhånden som objekterne viser sig på valserne, og der er gevinst ved tre eller flere matchende symboler på en aktiv gevinstlinje. Der er herudover gratis symboludskiftning ved gevinstgivende matches og chance for yderligere gevinst. På den måde har du altså altid en chance for at få ekstra gratis casino-spins, og spillet tilbyder desuden en multiplikator-funktion, der sørger for, at der ganges med fem på hinanden følgende gevinster. Endelig må du ej glemme spillets to progressive jackpots, henholdsvis Jackpot og Super Jackpot, hvor den ene altid er på mindst 5.000 kr., mens den anden kan snige sig helt op på 100.000 kr.

 

TRE FORSKELLIGE OG UNDERHOLDENDE BONUSSPIL

Vind store gevinster med spillets tre bonusspil, der hedder Møntsamler, Antikjagten og Auktionen. I bonusspillet ved navn Møntsamler aktiveres tre Møntsamler-symboler, og disse er aktive i tyve spins. Det gælder således om at samle møntsymboler, der hver især munder ud i en gevinst, der svarer til den mønt, de indeholder. Du har desuden mulighed for at få adgang til Jackpot Flash via dette spil.

I Antikjagten aktiveres tre Antikjagten-symboler, og her går det ud på, at du skal jage antikviteter. Herudover kan dette spil give gode gevinster, give dig adgang til Super Jackpot Flash samt give dig mulighed for at vinde ekstra gratis spins. Endelig går bonusspillet Auktionen ud på, at der aktiveres tre Auktions-symboler, og her gælder det ikke overraskende om at sælge gamle sager til den højestbydende, og du kan her ligeledes opnå adgang til Super Jackpot Flash. I alle tre bonusspil kan du selvfølgelig også vinde kreditter.

 

SCREENSHOTS AF AUCTION DAY SPILLET

DEN ENDELIGE VURDERING AF AUCTION DAY AUTOMATEN

Er du på udkig efter et hyggeligt spil på nettet, er Auction Day med garanti det helt rette valg for dig. Det er godt nok ikke blandt de allermest nervepirrende spilleautomater, og herudover går man nok også forgæves, såfremt man søger et spil med en god fortælling. Men til gengæld får du et veludført spil, som virkelig formår at fange auktionsstemningen til perfektion, og spillet appellerer således til alle, der interesserer sig for at finde guld i gemmerne – koste hvad det vil.

JACKPOT
Auction-Day_small logo
SPIL SPILLET HOS SPILNU.DK & FÅ 200 KR I BONUS