Reklame Indhold

Black Lagoon

Creature from the black lagoon spil på mobil og tabletEr du vild med filmen fra 50’erne, som stadig den dag i dag er kendt som en klassiker, så synes du sikkert også, at online spillemaskinen med samme navn er ret fed. Der er tale om en relativt klassisk opbygget spillemaskine, som har temaet fra filmen med sig, og som er super gennemført. Den er lavet af Net Entertainment, og som vi kender fra denne førende udbyder, så er kvaliteten altid i orden.

Der er ingen tvivl om, at grafikken er super fed, om end den er en smule anderledes, end vi kender fra de fleste spil. Det er dog tydeligt et bevidst valg, som er lavet for at gøre det hele mere autentisk, hvilket faktisk virker rigtig godt. Det samme gør sig gældende med lydeffekterne, som er rigtig gode og troværdige.

I jagten på penge kommer du til at kæmpe mod monstre, som du ikke ønsker at møde i virkeligheden, og du vil opleve en masse spænding undervejs. Spillet er således ikke for sarte sjæle, og det er en markant modsætning til eksempelvis klassiske spil som Fruit Shops.

Du finder en lang række symboler i spillet – nogle nye og nogle velkendte. Du skal selvfølgelig også håbe på at få Wild symboler, som giver dig adgang til ekstra chancer og dermed mulighed for større og flere gevinster. Wilds symbolerne øger dine chancer for gevinst, og de forbliver på hjulet en ekstra omgang, hvilket er en stor fordel. Der er også tale om en maskine, som har en høj tilbagebetalingsprocent, så du vil have gode chancer for at vinde penge.

Du har også mulighed for at vinde free spins, og det er ret tilfældigt, hvornår disse chancer opstår. Det sker midt i spillet, og du kan vinde forskellige antal af free spins.

 

CREATURE FROM THE BLACK LAGOON VIDEO

 

IKKE SÅ MANGE DIKKEDARER

Man kan roligt sige, at denne spillemaskine er en meget klassisk model. Det betyder blandt andet, at der ikke findes en bonusrunde i spillet, og det er derfor ret simpelt at finde ud af. Derfor skal man egentlig blot forsøge at vinde så mange penge som muligt i hovedspillet, for der kommer ikke noget ekstra, hvor chancerne kan blive fordoblet eller gevinsten kan blive øget gevaldigt.

Der er generelt tale om et spil, som er lavet med den vanlige perfektion, man kender fra Net Entertainment. Der er tænkt på en række detaljer, og det er underholdende, hvis man interesserer sig for dette univers. Dog skal du være opmærksom på, at der ikke er så mange nuancer i spillet, som man kender fra andre maskiner, og det skal man være klar på, hvis man spiller det. Der er selvfølgelig mulighed for at prøve sig af med matadorpenge, før man begynder at åbne pengepungen.

 

SCREENSHOTS AF CREATURE FROM THE BLACK LAGOON SPILLET

59-Creature-from-the-black-lagoon
FÅ UNIK VELKOMSTBONUS TIL DETTE SPIL