Reklame Indhold

Gonzo’s Quest

Gonzos Quest er et spil som er baseret på det spændende eventyr om den spanske conquistador Gonzalo Piazarro. Det er lykkedes, at overføre stemningen fra den farlige sydamerikanske jungle helt hen til spillemaskinen. Grafikken er helt i top – og lydene i spillet er fornøjelige og morsomme, hvor det er muligt at få et godt grin med på vejen også.

Spillet handler om at hjælpe den spanske eventyrlystne med, at finde den legendariske og fortabte by El Dorado. El Dorado er en kendt fortælling om en by, som ligger i Sydamerika, som har en masse skatte og guld begravet – og eventyrlystne, som Gonzalo, leder efter skattene. Spillemaskinen og historien er fyldt med spænding og mystik i kampen om, at finde de begravede skatte.

 

GONZO’S QUEST VIDEO

 

HVORDAN FUNGERER GONZO’S QUEST?

Gonzo's Quest spil på mobil og tabletSpillet består af 5 tromler der har 3 rækker og de tilhørende 20 gevinstlinjer. Hvis du vinder undervejs i spillet, så fjernes de sten, som er gevinstgivende og nye falder ned på deres plads. Der er altid herlige lydbilleder lige under.

Undervejs i spillet vil du opdage, at de såkaldte ”Free Falls”, pludseligt kommer frem, disse kan ligestilles med et gratis spin. Disse free falls udløses, hvis du rammer tre af de rigtige symboler – hvilket i dette spil kan ses som guldbelagte ansigter. For at du kan få mest muligt ud af spillets og dens gevinster, så under disse spins, så ganges din gevinst med en multiplikator, der kan ende med at gange din indsats med 15 gange. Du kan samtidig ramme symbolerne med spørgsmålstegn, hvor de bliver erstattet af de traditionelle wilds symboler, som du sikkert genkender fra andre spillemaskiner.

Stenene drejer ikke undt, som man normalt er vant til i en almindelig slotmaskine, men de falder i stedet nedad. Dette giver også bedre mulighed for, at man rammer en kombination med gevinst. Det gode er samtidig også, at når der er en kombination med gevinst, så eksploderer stenene og nye falder ned – hvilket giver mulighed for flere gevinster og flere multipliers.

 

SCREENSHOTS AF GONZO’S QUEST SPILLET

ER DU KLAR TIL EVENTYR?

Med denne spillemaskine, så ved du ikke, hvad der venter dig. Vær klar på spænding og udfordring. Det er nøjagtigt som at gå på eventyr – og du vil hurtigt finde ud af, om du har en eventyrer gemt inden i dig. Der er forskellige kombinationer og muligheder, som gavner dig i sidste ende. Der er en masse muligheder for, at du kan finde den begravede skat i den forsvundne by, El Dorado.

POPULÆRT
Gonzo's Quest spilleautomaten fra NetEnt
PIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER