Reklame Indhold

Prissy Princess

Vil du vinde prinsessen og det halve kongerige? Så er der vist ikke nogen bedre spilleautomat at spille på end Prissy Princess. Prissy Princess er en spilleautomat, der er udviklet af Play N Go, og derfor kan man regne med god underholdning, et spændende tema og – naturligvis – gode vinderchancer. Tilbagebetalingsprocenten er på hele 96,56%, hvilket må siges at være absolut tilfredsstillende for en spilleautomat. Prissy Princess kan spilles på de fleste danske online casinoer, der bruges Play N Gos software, og det bør derfor ikke være nødvendigt for dig at lede længe, hvis du er interesseret i at spille spillet. Hvis du vil vide mere om spilleautomaten, inden du begynder, kan du læse med her. Herunder får du nemlig mere information om spilleautomaten og dens funktioner og features. Således kan du selv danne dig et indtryk af spilleautomaten, inden du går i gang med at spille.

 

PRISSY PRINCESS VIDEO

 

BEFRI PRINSESSEN FRA DEN ONDE DRAGE

Temaet i denne spilleautomat er meget eventyrligt. Du bliver taget med ind i en eventyrverden, hvor det gælder om at befri prinsessen fra den onde, ildspyende drage. Det er altså en klassisk fortælling, som de fleste kender til. Det er naturligvis ikke helt nemt at befri den underskønne prinsesse fra tårnet – for så ville underholdningsværdien ikke være i top. Den ildspyende drage gør sit for, at du får svært ved at redde prinsessen. Hele historien udspiller sig i et eventyrligt middelalderunivers, som kun understøtter det eventyrlige tema og fortællingen om prinsessen i tårnet. Grafikken er rigtig god, hvilket forbedrer spiloplevelsen markant. Derudover passer musikken rigtig godt til temaet og historien – alt i alt hænger det hele rigtig godt sammen, og der er skabt en rød tråd i spillet.

 

SCREENSHOTS AF PRISSY PRINCESS

SJOVE BONUSSPIL

Spilleautomaten har fem hjul og 20 gevinstlinjer. Derudover har den flere bonusspil og funktioner, der gør, at spillet hele tiden er spændende og underholdende. Blandt andet findes der både wildsymboler og bonus-scattersymboler. Wild symbolerne er den underskønne prinsesse og den ildspyende drage. Disse symboler erstatter alle andre symboler – undtagen bonus-scattersymbolerne – så chancen for vinderkombinationer stiger. Bonus-scattersymbolerne er de lilla, grønne og blå flag. Hvis du rammer – eller indsamler – alle bonus-scattersymbolerne, vil du komme til bonusrunden, der hedder Turnering. Her gælder det om at vælge den ridder, som du tror, vil vinde runden, og dermed også vinde prinsessens hånd til sidst. Bonusspillet er sjovt, og der er mulighed for at vinde gode gevinster.

Udover bonusspillet er der flere andre funktioner, der gør spillet mere underholdende. Blandt andet finder du Styrtende tårne-funktionen, Dragens ånde-funktionen og Dragens stolthed-funktionen. Alle funktioner udløser noget forskelligt. Nogle af funktionerne udløses tilfældigt, mens andre udløses ved gevinst. Det varierende spil gør, at du aldrig kommer til at kede dig, når du spiller Prissy Princess.

NYT SPIL
Prissy-Princess_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS