Reklame Indhold

Space Wars

Space Wars er en spilleautomat, der, som navnet antyder, tager dig med en tur til det ydre rum. Scenen udspiller sig i rummet, hvilket er tydeligt fra det øjeblik, du klikker dig ind på automaten. I baggrunden kan du se planeter i rummet, ligesom du i højre side kan se noget, der ligner en tidskapsel – som måske har bragt dig til det ydre sted, du nu er havnet. Spilleautomater har sædvanligvis en tydelig ramme, der omkranser spillet og adskiller det fra baggrunden. Dette er dog ikke tilfældet i Space Wars. Her er spilrammen nærmest en del af baggrunden. Den adskiller sig kun med en næsten gennemsigtig linje, der opstiller indbetalingslinjerne. Dette er med til at gøre spillet mere levende og spiloplevelsen bedre.

Space Wars er lanceret af NetEnt, der endnu en gang har formået at udvikle et interessant spil, der adskiller sig fra mængden. Med en fantastisk grafik og en sjov og lidt barnlig historie har NetEnt skabt endnu et succesfuldt spil, der kan glæde en masse spillere verden over – uanset om spillerne er nybegyndere eller highrollers, kan de være med, når hjulene ruller i spilleautomaten, Space Wars.

 

SPACE WARS VIDEO

 

GODE VINDERCHANCER MED SJOVE FUNKTIONER

Space Wars spil på mobil og tabletDet er typisk sådan, at ens vinderchancer forbedres i takt med, at spilleautomater får flere og flere forskellige funktioner. De mange forskellige funktioner er ofte med til at gøre spillene mere spændende og underholdende, fordi der hele tiden sker noget nyt samtidig med, at funktionerne kan føre gevinster med sig. Hvis der er mange funktioner kan et spil dog komme til at virke forvirrende og indviklet for spillere. Dette er især tilfældet, hvis spiludvikleren ikke formår at inkorporere en god nok grafik i spillet. Dette er dog ikke tilfældet for Space Wars, der, på trods af sine mange sjove funktioner, er et spil, der er let at finde ud af. De funktioner, der findes i automaten, er blandt andre: wild- og stacked-symboler, gratis spins og flere andre elementer, der kan forbedre dine vinderchancer og gøre spillet sjovere. Det er let at se, hvornår du eksempelvis rammer et wild-symbol, da dette er repræsenteret med teksten ”WILD”, bøjet i lilla skrift, der passer til resten af spillets grafiske løsninger. Hvis du ikke kender til reglerne, skal spilleautomaten nok guide dig igennem – det er let at finde ud af, hvad der foregår, når der sker noget nyt på skærmen. Desuden er det de samme regler, der gælder for Space Wars, som gælder for de fleste andre online spilleautomater.

Space Wars er en fem-hjulet spilleautomat, der har tre rækker og hele 40 indbetalingslinjer. Der er altså mange forskellige vinderkombinationer, som du alle kan se i automatens gevinstliste.

 

SCREENSHOTS AF SPACE WARS SPILLET

POPULÆRT
Space Wars
SPIL SPACE WARS MED RIGTIGE PENGE