Reklame Indhold

Frankenstein

Er du klar til gys og gru? Er du forberedt på at få gåsehud? Så er Frankenstein universet lige noget for dig. De fleste af os har hørt historien om Dr. Frankenstein og hans misforstået monster. Frankenstein spilleautomaten fortæller denne uhyggelige fortælling. Symbolerne er i fortællingens ånd, og du møder både Dr. Frankenstein og hans monster samt diverse redskaber fra den kendte Dr. Frankensteins laboratorium.

Symboler, musik og grafik bringer dig tæt ind på Frankensteins univers. Man får fortalt en klassisk historie alt i mens, at man overlader alt til Frankenstein spilleautomaten, og håber på det bedste.

 

FRANKENSTEIN VIDEO

 

HVORDAN FUNGERER FRANKENSTEIN?

Frankenstein spil på mobil og tabletDet står dig frit for hvor mange linjer, som du vil spille dog skal du holde dig til mellem 1 og 20 gevinstlinjer. Det eneste bonusspil, spillet giver dig mulighed for at spille, er Free Spin bonusspillet. Dette kan du vinde adgang til, hvis du får 2 eller flere Scatter-symboler. Symbolerne har udseende efter den uhyggelige mølle, hvor monsteret dør i den første spillefilm, som senere blev lavet om til Frankenstein filmen.

Frankenstein spilleautomaten har hele to Wild-symboler, hvilket også kan føles, som at du ser dobbelt, men den er god nok – nemlig Lightning Wild og Fire Wild. Får du et af disse symboler på et af hjulene, så forvandler de to andre symboler sig til Wilds. Her har du mulighed for at score ekstra gevinster – og her får du uhyggen og spændingen at føle, og du kan mærke sveden som render ned ad ryggen.

Grafikken i Frankenstein spilleautomat er præget af uhygge og gys. Det er et højt niveau af god grafik, hvor der er sammenhæng mellem stemning og musik. Der er spækket med grafiske inputs, som gør spillet langt mere levende og spændende. Lydsiden er afdæmpet og beroligende, hvor der er bratte indslag af hidsige og uhyggelige lyde, som fanger opmærksomheden på ét splitsekund.

Udover de store gevinstsymboler, så er der også mindre gevinstsymboler, som er skrevet med Frankenstein monsterets hjernemasse.

Gevinstsymbolerne i spillet er følgende:

  • The Brain
  • Fritz
  • Frankensteins Monster
  • Dr. Frankenstein
  • A
  • K
  • Q
  • J
  • 10
  • 9

 

SCREENSHOTS AF FRANKENSTEIN SPILLET

BLOCKBUSTER BLIVER TILL SPILLEMASKINE

Frankenstein spilleautomaten er som en af de første, blevet genskabt af en ældre blockbuster. Efterfølgende er dette blevet et hit, og der er blevet genskabt endnu flere spillemaskiner baseret på gamle blockbusters. Dog er Frankenstein noget specielt – og vi er sikre på, at det kommer helt ind under huden på dig.

Frankenstein-game_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER