Reklame Indhold

Coins of Egypt

Når du spiller Coins of Egypt, vil du med det samme få følelsen af at være tilbage i det gamle Egypten – et mystisk land fyldt med spændende eventyr. I Egypten ligger blandt andet et overdådigt tempel, der gemmer på store rigdomme, som du har mulighed for at få fat på. Det er spilproducenten NetEnt, der står bag denne helt nye spilleautomat, hvor du altså kan rejse tilbage i tiden til det mystiske og ældgamle Egypten på et fantastisk eventyr, du med garanti aldrig vil glemme. Spillet er opbygget på helt klassisk vis med henholdsvis tre rækker, fem hjul og hele 20 linjer, som du kan vinde store gevinster på.
 

COINS OF EGYPT VIDEO
PRØV DETTE SPIL HOS MR GREEN OG FÅ 300 BONUS SPINS »

* Reklamelink. Min 18 år, regler- vilkår gælder, spil ansvarligt.

 

LAND SYMBOLER MED EGYPTISKE STATUER, OG VIND STORE GEVINSTER

Du aktiverer free spins runden ved, at du lander tre scatter symboler. Når du spiller i denne runde, har du tre kister i forskellige farver, og den gevinst, du har vundet på dit sidste spin, vil tilføjes hver kiste. Det handler om at få tre af enten de røde, gule eller grønne mønter, hvorefter man vil få indholdet fra kisten udbetalt.

Spillet byder på en lang række symboler, der er genstande, der alle refererer til gamle historier om Egypten. Hvis du ønsker at vinde de helt store gevinster, skal du gå efter de symboler, der forestiller egyptiske statuer, eller de symboler, der visualiserer forskellige myter om landet. De symboler, der betaler lavest i spillet, er symboler med biller. Du vil med det samme lægge mærke til, hvor flotte alle symbolerne i spillet er designet. Dog skal det nævnes, at de kan være lidt svære at få øje på, når du spiller, da flere af dem har tendens til at smelte sammen. Coins of Egypt byder desuden på et wild symbol, som bytter med de andre symboler med undtagelse af scatter symbolet.

 

SCREENSHOTS AF COINS OF EGYPT

UNDERHOLDENDE SPIL, DER SAMTIDIG ER VISUELT FLOT

Der er gode chancer for at vinde store gevinster, når man giver sig i kast med spilleautomaten Coins of Egypt. Du kan desuden vinde masser af free spins i den underholdende free spins runde. Når det kommer til både design og grafik, er spilleautomaten Coins of Egypt bestemt både visuelt flot og levende med dens mange funktioner og symboler. Det betyder, at der altid er noget spændende at se på, mens man spiller, og der er derfor tale om et sjovt og underholdende spil, hvor man med det samme får følelsen af at være tilbage i det ældgamle Egypten.

NYT SPIL
Coins Of Egypt slotmaskine - logo
FÅ EKSTRA SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG
 

*Reklamelink. 18+ regler- vilkår gælder. Spil ansvarligt