Reklame Indhold

Wild Toro

Den klassiske form for tyrefægtning er vendt på hovedet i dette underholdende og spændende spil fra Elf Studios. Spillemaskinen Wild Toro gør nemlig op med den traditionelle forståelse af tyrefægtning, hvor det er tyren, der lider på bekostning af publikums fornøjelse. Det er nemlig ikke tyren, men derimod matadoren, der kommer i store problemer i dette sjove og skæve spil. Det er ikke tyren, der bliver jaget rundt i arenaen, men derimod matadoren. Spillets hovedperson er den vilde og ustyrlige tyr ved navn Toro, der jagter den hensynsløse og usle matador på flugt. Spillet er simpelt, sjovt og let at følge, hvorfor det er svært ikke at blive revet med i dette stemningsfulde, sjove og underholdende spil.

 

WILD TORO VIDEO

 

UNDERHOLDNING I TOPKLASSE

Underholdningsniveauet er skruet godt og grundigt op i spillemaskinen Wild Toro. Det skøre twist i historiens plot er med til at gøre spillet utroligt sjovt og vildt. Når du spiller Wild Toro, bliver du revet med ind i et andet univers. Den spanske tyrefægter-stemning er dominerende, men tingene er ikke, som de plejer at være. Den traditionelle konstellation er ophævet, og den vilde tyr er sluppet løs. Den sleske matador ved navn Diaz har nemlig i den grad fået røven på komedie, og jagtes nu af den vilde tyr Toro.

Som spiller gælder det om at overvinde matadoren og tage hævn. Det er underholdning og casino, som det aldrig er set før. Det er derfor svært ikke at blive opslugt af den skæve historie og tyrens vilde og spændende jagt.

 

SCREENSHOTS AF WILD TORO

HØJ KVALITET FRA ELK STUDIOS

Spillemaskinen Wild Toro er udviklet og skabt af den kendte spilproducent Elk Studios, der også er kendt for mange andre spilsucceser. I denne spiludgave går grafik, lyd og funktioner dog i særdeleshed op i en højere enhed. Spillets grafiske udtryk og lydside er nemlig af høj kvalitet og formår at spille godt sammen. Dette medvirker til en god helhedsoplevelse af spillet. Som spiller af Wild Toro er det derfor nemt at blive grebet af stemningen, der er i top hele vejen igennem spillet. Man keder sig ikke et sekund, når den vilde tyr jagter den usle matador rundt i arenaen. Der er dømt underholdning af høj kvalitet hele vejen igennem.

Skulle du være så heldig at ramme bonusspillet, kan du se frem til endnu mere spænding og underholdning. Når du rammer symbolerne tyren Toro og matadoren på samme tid, starter den vilde jagt i bonusspillet. Den vilde tyr Toro giver ikke op, før alle matadorerne er blevet jaget helt ud af spillets skærm, og du har vundet den store gevinst. Har du modet og heldet med dig, kan du godt glæde dig til et spil, hvor spænding og gevinster er i højsædet.

NYT SPIL
Wild-Toro_small logo-1000freespins.dk
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS