Reklame Indhold

Pimped

Lev livet som en vaskeægte pimp for en stund med det nye slotspil Pimped fra spilgiganten Play N GO. Der er ingen tvivl om, at pimps lever en glamourøs livsstil, hvor man er omgivet af pengesedler og flotte kvinder, så det må vel være de færreste, der ikke kunne tænke sig at prøve det – og så endda i selskab med ingen ringere end Snoop Dogg selv.

Pimped er et underholdende spil, der giver dig gode chancer for at vinde. Gå på opdagelse i de mange sjove features og detaljer, som kun en ægte pimp vil sætte pris på. Det skal desuden nævnes, at du også kan tage spillet med på farten, da det er muligt at spille i en mobilversion, så festen aldrig behøver at stoppe.

 

PIMPED VIDEO

 

KLASSISK OPBYGNING MED FEDE SYMBOLER OG ANIMATIONER

Selve opbygningen i slotspillet Pimped er utrolig simpelt, hvorfor du ikke behøver at bruge lang tid på at sætte dig ind i spillets regler, og i stedet kan du vælge at fokusere på dollarsedler og smukke damer. Det er nemlig et helt klassisk 10-linjers videoslot med 3 rækker og 5 hjul. Ligesom alle andre slotspil går også dette spil ud på, at du skal have nogle bestemte symboler på stribe for at vinde, og i dette spil er symbolerne guldringe, pengebundter, damer og pimps. Du skal således blot trykke på spin-knappen, og så er du i gang. Nyd lyden af den hårde bas, mens pengene ruller ind.

 

GENNEMFØRT TEMA OG FLOT GRAFIK

Der er ingen tvivl om, at Pimped er et gennemført hiphop-slotspil med grafik i høj kvalitet og fede animationer og symboler. Herudover byder spillet på en Win Spins-funktion, som virkelig er med til at gøre spillet ekstra underholdende, da du her har rig mulighed for at vinde store gevinster. Herudover er spillet spækket med wilds, der er udformet som en knytnæve, og endelig er der flere scatter-symboler, der er udformet som dollartegn i guld. Du udløser Win Spins-funktionen, såfremt du får tre af disse.

 

SCREENSHOTS AF PIMPED

LEV LIVET SOM EN VASKEÆGTE PIMP

Pimped er et underholdende spil. Dog skal det nævnes, at det kun har en enkelt bonusrunde, hvorfor man godt kan komme til at savne nogle flere funktioner. Temaet er til gengæld virkelig gennemført med den fantastiske grafik og de sjove symboler, og herudover fungerer lydsiden som prikken over i’et. Du kan derfor ikke undgå at blive draget af denne unikke atmosfære, når du lever livet som pimp side om side med selveste Snoop Dogg.

Pimped_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS