Reklame Indhold

Ho Ho Tower

Et af de nyeste skud på stammen fra Elk Studios er slotmaskinen Ho Ho Tower. Ho Ho Tower er stærkt baseret på den velkendte og populære Hong Kong Tower-slotmaskine. I den nye maskine bliver der budt på større gevinster og massevis af underholdning. Temaet for dette spil er jul, og med en flot grafik og hyggelige spileffekter er du næsten garanteret at komme i julehumør. Med dalende sne og symboler relateret til jul, bliver du trukket lige ind i den hjertevarme julestemning, som man ellers kun er vant til at opleve i julen.

Elk Studios er generelt kendt for deres gode grafik, og med Ho Ho Tower er forventningerne blevet mere end indfriet. Der er ikke noget at sætte en finger på, når det kommer til deres arbejde med grafik og spileffekter, så endnu engang sørger de for, at spilbrugerne ikke bliver skuffet over deres slotmaskiner.

 

OM HO HO TOWER

 

SÅDAN FUNGERER SPILLET

Maskinen er bestående af 5 hjul, hvor du finder i alt 99 gevinstlinjer. På disse linjer bliver du mødt af alverdens julesymboler. Du finder alt fra julestjerne til julestokke. Desuden finder du også wild-symbolet Ho Ho Tower, der kan udløse store gevinster, når det dukker op på hjulene.

Spillet er bygget op som to dele, hvor den ene er basisspillet, og den anden er det såkaldte bonusspil. Måden, hvorpå du aktiverer det underholdende bonusspil, er ved at ramme 3 af de såkaldte bonussymboler på de 5 hjul.

Når du er inde i bonusspillet, har du muligheden for at vinde nogle høje gevinster, som helt sikkert vil bidrage til at få dig i ægte festhumør og julestemning. Bonusspillet fungerer som et spinhjul, og her har du blandt andet muligheden for at ramme scatter-symbolerne, hvilke er udformet som et yin- og yang-tegn, der giver der flere liv og hermed lader dig forblive inde i bonusspillet. Bonusspillet er ydermere delt op niveauer, hvor gevinsten bliver større og større, jo mere du stiger i niveau. Du kommer videre til de store gevinster ved at lande på en pil.

 

SCREENSHOTS AF HO HO TOWER

GOD STEMNING OG HØJE GEVINSTER

Du har rigtig gode chance for at komme i højt humør, når du spiller Ho Ho Tower. For det første er der en chance for at få dine indsatser betalt 1.061 gange igen, og med muligheden for at indbetale alt mellem 0,75 og 375 kr. er der gode chancer for nogle store gevinster. Dog er det ikke kun de høje vinderchancer, der gør dig i godt humør. Den skønne grafik og de hyggelige symboler er alt sammen med til at gøre Ho Ho Tower til et spil, som du kan nyde i lang tid.

NYT SPIL
Ho-Ho-Tower_small logo