Reklame Indhold

DJ Wïld

Har du altid drømt om at stå på et stadium med flere tusinde fans, der skriger dit navn, mens du spiller din yndlingsmusik? Er du vild med at gamble og spille online casino? Så er DJ Wild uden tvivl en spillemaskine for dig. Spillemaskine tager dig med ind i den fascinerende DJ verden, hvor hver dag er en kæmpe fest. Du bliver aftenens DJ, og det er din opgave at spille musikken for de mange tusinde fans, der hungrer efter den vilde musik. Det er netop dit spil og held, der mixer aftenens musik. Det er svært ikke at komme i godt humør, når den fantastiske DJ musik spiller for fulde blæs, mens symbolerne ruller ind over skærmen. Spørgsmålet er bare, om du klar til at styre musikken og spillet for en aften?

DJ WÏLD VIDEO

 

GODE CHANCER FOR AT VINDE

I det fascinerende og yderst underholdende spil DJ Wild bliver du ikke alene hevet ind i den verden, hvor musik, lys og farver er hverdag. Du får også mulighed for at vinde penge til at realisere dine drømme. DJ Wild giver dig nemlig oplevelsen af at agere som DJ, mens de forskellige symboler ruller ind over skærmen. Spillet er bygget op som en traditionel spillemaskine med fem hjul og tre rækker. Det handler om for dig at få det berygtede DJ Wild symboler på hjul 1, 2, 4 og 5. Når dette sker, vil musikken blive endnu vildere, og du er et skridt nærmere den helt store jackpot.

Spillets opbygning er nem og let tilgængelig. Nye som erfarne spillere vil derfor begge have glæde af at spille på denne spillemaskine. Det er nemlig utrolig let at komme ind i spillets regler og endnu lettere at komme i den rette festlige stemning.

 

SCREENSHOTS AF DJ WÏLD

ET FESTLIGT INDSLAG FRA ELK STUDIOS

Elk Studios har med denne spillemaskine gjort det igen. Elk Studios står nemlig bag en helt række af spilsucceser, der alle har en unik appel til de spillelystne. Denne gang formår Elk Studios at tiltrække de musik interesserede. Lydsiden i DJ Wild er nemlig helt i top. Det fede soundtrack, der høres gennem hele spillet hedder Fantasize og er produceret af en kendt svensk DJ. Du har endda mulighed for at høre nummeret igen og igen – selv når du holder en pause fra spillemaskinen.

DJ Wild må i den grad siges at være et festligt indslag fra Elk Studios. Du er som spiller DJ for en aften. Det store stadium er propfyldt med festglade fans, der alle venter på, at du vender pladerne og mixer det fedeste hit. Festen stopper aldrig, når symbolerne ruller ind over skærmen, og du har mulighed for at vinde de store gevinster. Limousine, champagne, DJ pult og lysshow er hverdag i DJ Wild-spillet – og det kan meget snart også blive din hverdag, hvis du formår at vinde den helt store gevinst.

DJ-Wïld_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER