Reklame Indhold

Fairytale Legends Red Riding Hood

De fleste af os kender fortællingen om Den Lille Rødhætte, som er en gammel historie om en lille pige, hendes bedstemor og en snarrådig ulv. Fortællingen stammer fra Frankrig i 1600-tallet, hvor den franske embedsmand og forfatter Charles Perrault nedskrev eventyret. De fleste danskere kender fortællingen fra de kendte Brødene Grimms Eventyr, der kom til Danmark i år 1821, og siden da har fundet vej til de fleste danske hjem. Der er således ikke nogen tvivl om, at eventyret om den lille pige med den røde hætte stadig er en ”bestseller” blandt børn og unge, men også voksne har mulighed for at genleve den klassiske historie i teatret, på film og – som er denne artikels fokus – online takket være NetEnt.

Fairytale Legends Red Riding Hood omhandler netop denne klassiske fortælling, vi alle kender og elsker. Som spiller er det din opgave at navigere igennem landskabet med Rødhætte på vej mod den gamle bedstemors hus. Men hvis du tror, at det bare er en stille og rolig gåtur igennem skoven, kan du godt tro om igen – alt andet ville da også være for kedeligt! Du får både besøg af en magisk fe med spandevis af overraskelser, ligesom du, naturligvis fristes man til at sige, kan risikere at støde ind i den store stygge ulv i det fabelagtige bonusspil ”Beware the Wolf”.

 

FAIRYTALE LEGENDS RED RIDING HOOD VIDEO

 

FORSKELLIGE BONUS FEATURES

Fairytale Legends Red Riding Hood spil på mobil og tabletNår du spiller Fairytale Legends Red Riding Hood gælder det først og fremmest om at lande på de mange skattekister, som aktiverer en af de i alt tre såkaldte bonusfeatures, der virkelig sætter fut i sagerne. Disse kister dukker op på enten hjul 1, 2 eller 3 i hovedspillet, og såfremt det sker, er det muligt at aktivere en bonusfeature, som enten er Coin Win, Free Spins eller den føromtalte Beware the Wolf Bonus.

I free spin-mode er det muligt at vinde 10 free spins – du får altså 10 gratis forsøg til at hive gevinster i land. Her giver samtlige skattekister på hjulet tillige 2 yderligere spins til ”samlingen”, og skulle du sågar være så heldig at ramme hele tre skattekister, indkasserer du 10 ekstra free spins. Der er således rige muligheder for at ”spille gratis” i længere tid via free spins – det er bestemt værd at tage med i det ”samlede regnestykke”. Som om det ikke var nok, kan du, såfremt du lander på to Wild-symboler, ”låse” disse og se frem til et re-spin – kvit og frit. Den anden bonusfeature, Coin Win, giver dig din indsats gange med 15.

 

SCREENSHOTS AF FAIRYTALE LEGENDS RED RIDING HOOD SPILLET

HYGGELIGT OG AUTENTISK SPIL MED MASSER AF LIV

Noget helt særligt ved Fairytale Legends Red Riding Hood er uden tvivl de flotte og særdeles gennemførte grafiske elementer og lydeffekterne, der ikke bare gør spillet indbydende og autentisk – det er også med til sætte den helt rette stemning. Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør give Den Lille Rødhætte en chance – hvem ved, det kan måske være starten på dit helt eget spilleeventyr, der kaster en mønt eller to af sig?

NYT SPIL
Fairytale Legends Red Riding Hood slotmaskinen fra Netent
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS