Reklame Indhold

Flowers

Flowers er et videoslotspil fra svenske NetEnt med 5 hjul, 30 paylines, 3 rækker, gratis spin symboler, Wilds, double symboler, 3D grafik samt x3 multipliers. Spillet kan spilles med Windows, Linux og Mac operativsystemer, og herudover er det også kompatibelt med enten Android eller iOS. Du kan endelig vælge at spille Flowers på touchscreen mobiler, hvor NetEnt Touch spil maksimerer den grafiske brugergrænseflade og omfatter mange flere sjove funktioner.

 

FLOWERS VIDEO

 

TEAMET I SPILLET

Flowers spil på mobil og tabletDer er ingen tvivl om, at slotspillet Flowers kan få dig i godt humør, mens du spiller – især hvis du vinder! Du beslutter desuden helt selv kombinationen af møntværdier og paylines for at gøre hvert eneste spin lige så nervepirrende og interessant, som du ønsker. Gameplayet er traditionelt lavet med en fantasifuld og farverig twist, og herudover har spillet en lys og positiv atmosfære med blomster, gratis spins, breve og Wild symboler. Musikken passer ligeledes helt perfekt til temaet.

Herudover findes der Double symboler i spillet, der fanger din opmærksom helt fra start. Disse indeholder nemlig det samme symbol to gange, så du har mulighed for at få 10 symboler i alt på en payline, som kan resultere i ekstra høje gevinster.

 

MANGE FORSKELLIGE FUNKTIONER

Flowers er utroligt brugervenligt og let at spille, og alle slotsglade spillere kan således være med. Du kan eksempelvis nemt indstille antallet af paylines vha. de grønne knapper ved siden af linjerne på venstre side af skærmen. Du kan også indstille paylines ved at klikke på ét af numrene på siderne af hjulene. Såfremt du ønsker at indstille bets, er dette ligeledes utroligt nemt, da du blot skal klikke på de grønne knapper ved siden af bet niveau knapperne. Endelig har du ligeledes mulighed for at vælge indsatserne ved at vælge møntværdien til højre på skærmen, og i bunden af skærmen kan du se indsatsbeløbet pr. spin for at afrunde netop dine konkrete muligheder.

Såfremt du en dag føler dig ekstra heldig, og dermed har lyst til at spille samtlige 30 paylines på det maksimale niveau, skal du blot trykke på knappen maks. bet og hernæst lade hjulene spinne automatisk. Denne autoplay funktion giver dig mulighed for at spille en række spins ganske automatisk på et sæt bet niveauer, og såfremt du foretrækker, at spinnet stopper hurtigt, kan du blot trykke på den runde knap i bunden midt på skærmen, da denne får hjulene til både at spinne og stoppe igen.

 

SCREENSHOTS AF FLOWERS SPILLET

BONUSSPIL

Når du spiller Flowers, bør du helt klart være særlig opmærksom på Wild symbolet, da dette symbol øger dine vinderchancer markant. Det særlige ved et Wild symbol er, at det kan erstatte andre symboler på en aktiv payline, men ikke gratis spins og Double symboler. Under gratis spins tilstanden kan Stacked Wild symboler vises, og disse bliver derefter på hjulene et bestemt antal runder til at give dig endnu flere vinderchancer. Gratis spins symboler tilbyder ligeledes endnu flere vindende muligheder, når du spiller, og disse symboler kan enten fremstå som enkelte eller dobbelte symboler.

35-Flowers-game
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS