Reklame Indhold

Lucky Angler

Lucky Angler er en kold fornøjelse som kan ende ud med at give dig en dejlig varm følelse, når du vinder den helt store gevinst – tør du tage chancen i kulden?
Har du overvejet hvordan livet under vandet ser ud når søen er frosset til? Spild ikke dine kræfter på at tænke over dette, men oplev i stedet hvordan det er blevet afbilledet i spillet Lucky Angler. I denne spilleautomat tager Net Entertainment (NetEnt) dig med ned i dybet, og viser dig hvrodan de forskellige fisk lever i kulden.
Ligesom så mange andre spilleautomater får du også en fem hjuls spillemaskine, med 3 tilhørende rækker og helt op til 15 indsatslinjer. Dette spil har både sticky wilds, en stor jackpot på helt op til 205.000 mønter og gratis spins – hvem elsker ikke gratis spins? Det gør vi i hvert fald, og det synes vi bestemt også at du burde gøre – det giver dig jo chancen for at vinde helt gratis uden nogen form for risiko! Så giv det en chance og vind stort!

 

LUCKY ANGLER VIDEO

 

SPILLET LUCKY ANGLER

Lucky Angler spil på mobil og tabletVi ved hvad du tænker på – hvordan vinder jeg mest muligt på denne spillemaskine? Du vinder selvfølgelig mest muligt, hvis du rammer jackpotten men sticky wild og scatters er de symboler, som giver de største gevinster i dette forrygende spil. Så hvis du skal gå efter nogle bestemte symboler, så er det disse du skal gå efter at få.
En funktion som helt sikkert vil tiltale dig, og som ikke ses så ofte i andre spillemaskiner er funktionen de kalder ”win both ways”, som egentlig i alt sin enkelthed går ud på at du kan vinde fra begge veje af.
I modsætning til de traditionelle spillemaskiner, så udbetales gevinstkombinationerne ikke kun fra venstre mod højre – med Lucky Angler kan du vinde fra begge veje.

Så hvis du tør stille dig ansigt til ansigt med det kolde hav og alverdens fisk – så burde du tage et smut ind og spille et spil på Lucky Angler spillemaskinen. Du har som sagt chancen for at fange den helt store fisk i form af store gevinstsummer. Husk at nyde spillets grafik imens du spiller – der er tydeligvis blevet brugt en masse kræfter på at få det hele til at spille optimalt. Grafikken er nemlig gennemført til ug med pil op, og efterlader spilleren forbløffet over at en spillemaskine kan fremstå med så flotte grafiske billeder.

 

SCREENSHOTS AF LUCKY ANGLER SPILLET

NYT SPIL
Lucky-angler_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS