Reklame Indhold

Cowboy Treasure

Der er særligt et tema, der altid fungerer utrolig godt, og som altid formår at hive et publikum til, uanset om det handler om film, bøger, videospil, eller i det her tilfælde en slotmaskine. Det er nemlig det vilde vesten – også kaldet western. I denne omgang er det Play’n GO, der har udgivet en slotmaskine med dette tema, og det er blevet døbt Cowboy Treasure. Du er ikke i tvivl om, hvad spillet handler om med sådan et navn. Først og fremmest foregår det i det vilde vesten, og for det andet er der gode chancer for at finde og vinde store gevinster.

Play’n GO er kendte for at lave underholdende spil, som du kan bruge mange timer på, og det ville være synd at sige, at Cowboy Treasure er en undtagelse.

 

COWBOY TREASURE VIDEO

 

WESTERN FOR ALLE PENGENE

Når du sætter dig med dette spil, bliver du trukket ind i en verden, der emmer af western. For det første finder du en ganske udmærket grafik i spillet, der gør oplevelsen en smule mere autentisk. For det andet foregår spillet med et passende ørkenlandskab i baggrunden. Det er ikke kun baggrunden, der er temarelateret. Også de symboler, som du finder i spillet, har stor relation til det vilde vesten. Det er da også de symboler, der passer allerbedst til temaer, som kan score dig de største gevinster. Du finder symboler som A, K, Q og J i den lave ende, hvorimod du i den høje ende finder symboler med whisky, en stejlende hest, skattekister, damplokomotiver og to cowboys. Foruden de almindelige symboler, finde du også et wild-symbol i form af en gylden sherifstjerne, og et bonussymbol udformet som en revolver. Hvis du er så god, at du når til bonus features, låser du op for to yderligere wild-symboler – en hestesko og en bunke mønter.

 

SCREENSHOTS AF COWBOY TREASURE

SÅDAN SPILLER DU SPILLET

Spillet bestående af 5 hjul og kun 5 udbetalingslinjer, hvilket er ganske usædvanligt i forhold til mange andre slotmaskiner. Ud over grundspillet finder du også de såkaldte bonus features. En af disse features går ud på, at du kan vinde gratis spins – op til hele fjorten af slagsen. Måden, hvorpå denne feature kommer dig til gode, er afhængig af, hvor mange bonussymboler der er på dine hjul.

Du kan også gamble med din seneste gevinst, hvor du kan fordoble eller tredoble den, men det er farligt at gøre for meget.

Den sidste feature handler om en progressiv jackpot i form af et Fortune Wheel. Du låser op for dette hjul igennem gyldne ringe, som dukker op blandt de andre symboler. Hvor godt et hjul du får handler igen om, hvor mange ringe der er i dit felt.

Du vil helt sikkert blive underholdt med det spil som Cowboy Treasure, og timerne vil uden tvivl gå hurtigt.

Cowboy-Treasure_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS