Reklame Indhold

Space Race

Er du klar til at tage rumraketten med ud i det forunderlige univers? Så er spilgiganten Play N GO’s spillemaskine Space Race lige noget for dig. Her får du masser af astronautstemning og en unik følelse af at være langt væk fra hverdagen og ikke mindst jorden. Udover at spillet tager dig med ud på lidt af en rumrejse, beskriver det også det rumkapløb, der var mellem USA og Sovjetunionen tilbage i 50’erne og 70’erne. Hvem der vandt det ræs, er ikke til at sige, og det afhænger med stor sandsynlighed af din nationalitet, men til gengæld er det let at sige, hvem der er vinderen på denne spillemaskine, og det er dig.

Play N GO har ikke altid været en af de førende på markedet, men i løbet af de seneste par år har de kæmpet sig frem med en lang række spil, der er spækket med timevis af underholdning og lækker grafik. Space Race kan helt sikkert slutte sig til denne række af vellykkede spil.

 

SPACE RACE VIDEO

 

EN TUR I RUMMET

Rammen for selve maskinen er en form for metalramme, der umiddelbart godt kan ligne et vindue ud til rummet set fra et rumskib eller et styresystem. Udover metalrammen finder du også rummet i baggrunden, der er fyldt med farver, og af og til vil du også se, at der flyver et stjerneskud forbi – måske du i disse stunder skulle ønske lidt for dit held.

Mange af symbolerne knytter sig stærkt til temaet, og de af dem, der gør, er også dem, som giver flest point. Du finder blandt andet en astronaut, der bevæger sig i rummet, Sputnik 1, Jorden og månen. De symboler, der ikke er temarelaterede, er 10, J, K, Q og A, og det er disse, der har den laveste værdi. Wild-symbolet finder du i form af Space Race-logoet, og de to bonussymboler finder du i form af et rumskib og en meteorregn.

 

SCREENSHOTS AF SPACE RACE

SÅDAN FUNGERER SPILLET

Maskinen består af fem hjul, tre rækker og tyve udbetalingslinjer. Udover grundspillet kan du også udløse en række bonusser. Disse bonusser får du med de to bonussymboler. Ved at få tre rumskibe på dine hjul, udløser du et bonusspil, der er inspireret af Battleship. Du skal først vælge en plads til dit rumskib, og herefter vil der starte en meteorregn. Hvis du overlever denne, kommer du til næste niveau, og sådan fortsætter det, indtil du enten rammer månen eller mister dit liv.

Den anden bonus er femten gratis spins, og dem henter du hjem ved at få tre eller flere symboler med en meteorregn på dine hjul.

Space-Race_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER