Reklame Indhold

Oily Business

Er du ikke bange for at blive beskidt, og vil du gerne vinde den helt store gevinst? Tag med en tur ud på olieplatformen, hvor der er mange penge at hente, hvis man rammer den helt store olielomme. Du vil komme helt tæt på alt, hvad der vedrører en olieplatform lige fra det hårde arbejde med at bore olie op til oliepriser, helikopterflyvning og penge i lange baner. Kom med en tur ud, hvor det hele sker. Læs mere om Oily Business i denne anmeldelse.

 

OM OILY BUSINESS

 

SIMPEL GRAFIK MED EN MASSE PERSONLIGHED

Du bliver taget med ud på en olieplatform med alt, hvad det indebærer. Du vil derfor også møde mange forskellige personligheder, der hjælper dig tættere på den helt store oliegevinst. Du vil møde standardsymboler i dette spil. Der er dog gjort lidt ud af grafikken til symbolerne, da det er forskellige personer, der holder symbolerne. Det giver noget karakter til spillemaskinen.

På mange måder er grafikken ikke prangende med vilde neonfarver, som mange andre spillemaskiner bruger. Der er i stedet brugt kræfter på at designe noget, der passer til temaet. Det giver en god effekt, hvor temaet er gennemgående hele vejen igennem.

 

VELKENDTE FEATURES OG KOMBINATIONER AT VINDE PÅ

Spilopsætningen består af fem hjul med tre rækker i hver. Måden at vinde og få gevinster på minder meget om andre traditionelle spillemaskiner. Få minimum tre ens symboler på række. Det kan både være fra venstre og fra højre side, hvilket ikke altid er tilfældet ved andre spil. Det giver større gevinstchance. WILD-symbolet kan erstatte et hvilket som helst andet symbol for at sammensætte en vindende kombination, dog ikke scatter-symbolet.

Oily Business har dog også mulighed for jackpots. Får du minimum tre symboler med guldringe omkring sig, udløser dette muligheden for at dreje på et bestemt jackpot-hjul, alt efter hvor mange symboler med guldring du har fået. Dette giver mulighed for rigtig gode gevinster.

For at øge underholdningsværdien kan du udløse et bonusspil. Dette gøres ved at få tre WILD symboler. Bonusspillet er et kort, hvor du skal vælge det område, hvor du tror, der befinder sig flest gratis spins.

 

SCREENSHOTS AF OILY BUSINESS

TRADITIONELLE GEVINSTER MED EKSTRA UNDERHOLDNING

Selvom der på mange måder er tale om en traditionel måde at spille på spillemaskinen på, er der sørget for lidt ekstra underholdning. Dette får du bl.a. fra de forskellige features og bonusspil. Der er sørget for at olieplatformtemaet føres helt ud. Det giver en god oplevelse, og man får lyst til at spille for at opleve mere. Derudover er der sørget for flere forskellige måde at få gode gevinster på. Er du til skidt under neglene får du her god underholdning på olieplatformen, samtidig med at holdet hjælper dig med at få gevinster.

Oily-Business_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER