Reklame Indhold

Magic Portals

Magic Portals fra det succesrige svenske firma NetEnt er et 5-hjuls video slot, der transporterer samtlige af dets spillere til en fortryllende og fuldstændig magisk verden med bl.a. warlocks, hekse og troldmænd. Grafikken og symbolerne i spillet bidrager til denne magiske og mystiske atmosfære, som både er utroligt underholdende, samtidig med at du som spiller har mulighed for at vinde store gevinster. Spillet byder bl.a. på 25 faste paylines samt en jackpot på helt op til 64.000 mønter.

Du kan spille Magic Portals på den web-baserede NetEnt platform, som er tilgængelig med enten Mac eller Windows, og det er også en del af NetEnt Touch softwarepakken, som tillader Android og iOS spillere at få adgang via deres mobile enheder, såsom smartphones eller iPads. Bered dig på at gå på en spændende opdagelsesrejse efter krystalkugler og plasma-kugler, og nyd den flotte neon grafik med levende og smukke farver, som enhver fantasy sci-fi elskende slotspiller med garanti vil sætte pris på.

 

MAGIC PORTALS VIDEO

 

ET HAV AF BONUSSER OG UNDERHOLDENDE FUNKTIONER

Magic Portals spil på mobil og tabletSpilleautomaten Magic Portals byder både på Magic Portals og Wilds, som samarbejder på hjulene for at oprette flere udbetalinger til dig. Magic Portalt er helt konkret glødende cirkler, som bliver vist på det første og femte hjul i den midterste række, og når visse symboler stopper inde i disse portaler, vil der ske forunderlige ting. Når to identiske symboler eksempelvis vises i Magic Portals, bliver de omdannet til Wilds, og samtlige matchende symboler på hjulene bliver ligeledes omdannet til Wilds for at oprette endnu flere vinderkombinationer. Wilds kan således erstatte alle symboler for at fuldføre en given kombination med undtagelse af gratis spin symboler.

Såfremt to gratis spins symboler stopper i Magic Portals, udløses hele 10 gratis spins, og du har mulighed for at optjene endnu flere gratis spin under gratis spin tilstanden, når disse symboler stopper i Magic Portals. Under denne tilstand vises desuden to ekstra Magic Portals på hjulene, hvilket giver mulighed for endnu flere gratis spins og gevinster. Du kan endelig vælge at spille spillet automatisk ved at vælge Auto-ikonet i indstillingsmenuen i nederste venstre hjørne af skærmen, og du kan her vælge at starte helt op til 1.000 spins, mens du blot slapper af og lader hjulene spinne for dig.

 

SCREENSHOTS AF MAGIC PORTALS SPILLET

EN SAMLET VURDERING AF MAGIC PORTALS

Selve navigeringen i spillet minder meget om de mange andre NetEnt online videoslots, og trods spillets dynamiske betting muligheder, har det et rent design, som giver dig mulighed for enkle bets. Herudover er udbetalingstabellen ekstremt brugervenlig og kan blot tilgås via ”i” ikonet på skærmen. Lydeffekterne i baggrunden er desuden afslappende, men såfremt du ønsker det, kan de slås fra ved et enkelt klik i nederste venstre hjørne af skærmen. Magic Portals indeholder et hav af muligheder fra fullscreen tilstand til autoplay, og herudover har det fede detaljer, såsom stop spin-funktionen og spin-knappen. Dette gør, at du som spiller føler, at du har en slags kontrol over det endelige resultat.

Magic-Portals_small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS