Reklame Indhold

Wild Rockets

Kan du lide at kigge op på himlen nytårsaftens nat, når fyrværkeriet pryder himlen og lyser natten op? Hvis du kan svare ja til det, bør du helt sikkert prøve kræfter med Wild Rockets. Wild Rockets er en spilleautomat, der er udviklet af NetEnt. NetEnt har med denne spilleautomat formået at give spillere en anderledes og storslået oplevelse, når fyrværkeriet spiller hovedrollen i spillet, der kan stå for mange timers underholdning og mange kroners gevinster. Fyrværkeri spiller, som nævnt, hovedrollen i spillet, der med en god grafik og mange vinderchancer er en sprængfarlig cocktail for spillere – både nybegyndere og highrollers – der vil vinde penge på den sjove- og action prægede måde. NetEnt byder dig velkommen i en verden, der får nytårsaftens nat til at blegne, og det er værd at opleve, hvis du har den mindste fascination for fyrværkeri.

 

WILD ROCKETS VIDEO

 

SJOVE SYMBOLER OG GODE VINDERCHANCER

Wild Rockets spil på mobil og tabletNår du klikker dig ind på Wild Rockets automaten, bliver du med det samme mødt af fyrværkeri, der er klar til at udløse en smuk og æstetisk sky af mønstre. Ja, fyrværkeri er i særdeleshed i højsædet her, og man kan på mange måder sige, at NetEnt har skabt en spilleautomat, der hylder fyrværkeri og det smukke mønster, det laver. Af de mange symboler kommer du især til at holde øje med de røde og gule wild-symboler. Disse erstatter nemlig de andre symboler – på nær scatter-symbolerne – så du kan vinde gevinster. Når wild-symbolerne kommer frem på din skærm, vil de affyre raketter, der altså skal ændre de tilstødende symboler til nogle gevinstgivende. Når raketterne affyres, vil du se et fyrværkerishow og høre spændende lyde, der blot understøtter temaet. Helt generelt er temaet meget gennemført. Dette afspejler sig både i musikken, symbolerne, funktionerne og alt det andet, du finder på automaten.

Spilleautomaten er ikke opbygget som en klassisk spilleautomat, hvilket gør den endnu mere spændende og speciel. I stedet for de sædvanlige fem hjul, som findes på de fleste online spilleautomater, finder du på Wild Rockets spilleautomaten rækker, der er opbygget i en trekant. Hjul nummer et har tre symboler, hjul nummer to har fire symboler, hjul nummer tre har fem symboler, hjul nummer fire har igen fire symboler, og hjul nummer fem har igen tre symboler.

Normalt er spilleautomater opbygget omkring indsatslinjer. Også her adskiller Wild Rockets sig dog fra andre spilleautomater. Wild Rockets er nemlig baseret på indsatsmåder frem for indsatslinjer. Det betyder, at du får gevinst, når visse kombinationer lander på hjulene – således har du faktisk 720 måder at vinde på, hver gang du spinner. Du har altså rigtig gode vinderchancer ved hvert enkelt spin og hver enkelt indsats.

 

SCREENSHOTS AF WILD ROCKETS SPILLET

NYT SPIL
Wild-rockets_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE? SPIL MED FREE SPINS HER