Reklame Indhold

Golden Goal

Play N Go har udviklet rigtig mange spilleautomater – og mange af dem er kendte for de samme ting; at være spilleautomater i høj kvalitet med gode grafiske løsninger og høj underholdningsværdi. Derfor sætter man automatisk forventningerne højt, når Play N Go udvikler nye spilleautomater. Forventningerne er også i top, når vi kigger på Golden Goal-spilleautomaten, som altså er en spilleautomat, der er udviklet af Play N Go. Golden Goal er en spilleautomat, der er opbygget lidt anderledes end de fleste spilleautomater. De fleste klassiske spilleautomater er udviklet med fem hjul, tre rækker og minimum 15 betalingslinjer. Golden Goal-spilleautomaten har dog kun tre hjul, én række og én betalingslinje. Det gør altså, at opbygningen er meget mere simpel, end den er på de fleste andre spilleautomater, man ser på online casinoer i Danmark. Om den simple opbygning har betydning for underholdningsværdien og den generelle spiloplevelse, kan du finde ud af her. Herunder får du nemlig mere information om Golden Goal-spilleautomaten, ligesom du får en generel anmeldelse af den.

 

GOLDEN GOAL VIDEO

 

SÅDAN SPILLER DU SPILLET

Der er ikke mange regler, du skal være bekendt med, når du vil spille på Golden Goal-spilleautomaten. Hvis du har en smule kendskab til spilleautomater generelt, vil du meget hurtigt finde ud af, hvad du skal. Det gælder om at få symbolerne til at fremkomme på hjulene, så de danner en gevinstgivende kombination. Hvilke kombinationer, der er gevinstgivende, kan du se i udbetalingstabellen, som fremgår til højre for hjulene. For hvert spin kan du vælge, om du vil satse én, to eller tre mønter. Du kan altså ikke satse mere, mindre eller midt imellem – og du kan desuden heller ikke vælge, hvor mange linjer du vil aktivere, idet der kun er én betalingslinje. Hvis du vælger at satse én mønt per spin, kan du højst vinde 800 mønter. Hvis du satser to mønter per spin, kan du vinde hele 1.600 mønter, og hvis du satser tre mønter per spin, kan du vinde jackpotten. Du kan altså vinde en større gevinst, hvis du vælger at satse tre mønter. Derudover er den generelle tilbagebetalingsprocent større, jo mere du satser.

 

SCREENSHOTS AF GOLDEN GOAL

HOLD ØJE MED WILDSYMBOLET

Den simple opbygning indebærer, at der ikke er nogle bonusspil eller -funktioner på Golden Goal-spilleautomaten. Der er dog et wildsymbol, som du skal holde et vågent øje med. Dette wildsymbol forestiller en gylden fodbold, og symbolet kan erstatte ethvert andet symbol, hvilket øger dine chancer for gevinst. Hvis du har satset tre mønter per spin, og tre wildsymboler fremkommer på hjulene, vinder du jackpotten – så det kan betale sig at holde øje med det.

Temaet, grafikken og kvaliteten for denne spilleautomat er helt i top, og det er i høj grad med til at skabe en fantastisk spiloplevelse for spillere af automaten

Golden-Goal_small logo-1000freespins.dk
FÅ UNIK VELKOMSTBONUS TIL DETTE SPIL