Reklame Indhold

Twin spin Deluxe

NetEnt har for nylig udgivet den længe ventede efterfølger af det yderst populære Twin Spin, nemlig Twin Spin Deluxe. Ventetiden har bestemt været det hele værd, for Twin Spin Deluxe er spækket med underholdning, og endda i højere grad end sin forgænger. De to spilmaskiner kan ved første øjekast umiddelbart godt minde en del om hinanden, men dykker du dybere ned i universet, vil du hurtigt opdage, at der er sket en lang række ændringer, som bestemt kun gør den nye version endnu mere attraktiv at spille. Det er ikke for sjov, at Deluxe indgår i slotmaskinens titel, da den netop kun er blevet en del mere luksuriøs end det traditionelle Twin Spin.

 

OM TWIN SPIN DELUXE VDO

 

GRAFIK I TOPKLASSE

Som sagt minder Twin Spin Deluxe på mange punkter om sin forgænger, men den er blevet markant forbedret grafisk. Du bliver trukket med ind i et univers, der emmer af ægte 80’er-stemning, hvilket helt sikkert vil gøre dig i højt humør og øge spændingen ved spillet. NetEnt er yderst kendte for deres gode grafik og ikke mindst for deres sans for at skabe en helt særlig stemning ved hvert eneste spil, de udgiver – Twin Spin Deluxe er ingen undtagelse på disse punkter. Igen har NetEnt formået at skabe et hit i højeste kvalitet, hvor det ikke er til at sætte en finger på noget.

 

SCREENSHOTS AF Twin spin Deluxe

DET TEKNISKE VED SPILLET

Twin Spin Deluxe har 6 hjul og 5 rækker, men til gengæld har den ingen udbetalingslinjer. Det skyldes, at Deluxe-versionen finder gevinster ud fra klynger i stedet for rækker. En klynge består af mindst 9 sammenhængende symboler. Det vil sige, at de ligger op ad hinanden enten vandret eller lodret. Alle rækkerne omfatter cluster pays og twin reel-funktionalitet. En anden ting, der er blevet fjernet fra Twin Spin Deluxe, er free spin-funktionen, men dette er ikke en savnet funktion med alle de nye implementerede bonusser og gevinstmuligheder.

Det klassiske symboltema er blevet videreført fra den første maskine. Du finder alle de klassiske symboler i form af A, K, Q og J, kirsebær, klokken, baren, 7’eren og ikke mindst det allermest givende symbol: diamanten. Det traditionelle bliver kombineret med nytænkning, og det skaber en kombination af et spil, der slet ikke er til at modstå. Twin Spin Deluxe byder på timevis af underholdning og store gevinster, der gør det til en fornøjelse at spille.

NYT SPIL
Twin-spin-Deluxe_small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS