Reklame Indhold

Lost Relics

Lost Relics fra den svenske spilgigant NetEnt Gaming er den perfekte spilleautomat for dig, der elsker Tomb Raider, da det tilbyder hæsblæsende action. Udover det finder du her også skattekister, scatter symboler, wilds, en free spins-runde og meget mere. Der er altså tale om et utroligt spændende spil, der med garanti vil indfri dine forventninger. Lyder dette som noget for dig, eller vil du gerne lære mere om Lost Relics, så læs med her i anmeldelsen, hvor du kan blive meget klogere på, hvad dette hæsblæsende spil fra NetEnt Gaming vil kunne tilbyde dig.

 

LOST RELICS VIDEO

SPILLEAUTOMAT MED CLUSTER PAYS-FUNKTION OG MANGE SYMBOLER

Lost Relics er bygget op omkring fem hjul og fem rækker, og den har en cluster pays-funktion, hvilket vil sige, at såfremt du skulle være så heldig af få minimum seks symboler i en samlet klynge, så får du gevinst. Vil du vinde den helt store gevinst, handler det om at få symbolerne med en dolk, en guldslange, en guldring eller en ridderhjelm, da disse er de symboler i spillet, der betaler bedst. Du kan dog også vinde gevinst ved at få de helt klassiske symboler fra et kortspil såsom en ruder, klør, spar eller hjerte, men disse betaler ikke lige så godt. Lost Relics tilbyder også et scatter-symbol, og hvis du får dette, vil du aktivere en free spins-runde. Udover det kan du også få fingrene i et wild-symbol, der vil erstatte samtlige af spillets andre symboler med undtagelse af scatter-symbolet. Endelig skal det nævnes, at der også findes tre andre funktioner i spillet, som du aktiverer helt tilfældigt ved at få en vindende kombination.

 

PRØV DEN UNDERHOLDENDE FREE BONUS-RUNDE OG VIND STORE GEVINSTER

Når du spiller Lost Relics, har du rig mulighed for at vinde spændende gevinster, da spillet byder på mange forskellige funktioner. Du kan blandt andet aktivere møntgevinst-funktionen, ekstra wild-funktionen og ekstra scatter-funktionen, og endelig tilbyder spillet som sagt også en free spins-runde. Denne er ganske særlig, eftersom den kommer med en lang række underholdende funktioner såsom en skattekiste, der vil give dig et helt tilfældigt antal af de førnævnte funktioner, der findes i hovedspillet. Free bonus-runden er derfor utroligt underholdende, og den giver dig herudover rig mulighed for at vinde spændende præmier.

SCREENSHOTS AF LOST RELICS

GRAFISK FLOT SPIL MED FÅ OG UKOMPLICEREDE FUNKTIONER

Som det også gør sig gældende med alle andre spilleautomater fra NetEnt Gaming, er Lost Relics utroligt flot lavet, da NetEnt Gaming simpelthen aldrig går på kompromis, når det kommer til grafikken og kvaliteten i deres imponerende spiludbud. Herudover er Lost Relics et simpelt spil, eftersom det har ganske få funktioner, der er ukomplicerede. På trods af dette bliver spillet aldrig kedeligt, og det er særligt spillets free spins-runde og cluster pays-funktionen, der gør spillet underholdende. Lost Rlics er et must at prøve for dig, der godt kan lide at spille, uanset hvor meget erfaring du har.

NYT SPIL
Lost-Relics_small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS