Reklame Indhold

Taco Brothers

Er du vild med Mexico, og er du vild med festlige spillemaskiner, så bør du nok kaste blikket over spillemaskinen ved navn Taco Brothers. Taco Brothers er et spil, der foregår i det vilde Mexico. Du følger de tre taco brødre ved navn Paso, Pepe og Pico, der kæmper for retfærdighed for frihed i den lille landsby Santa Maria. Den onde Kaptajn Diaz har nemlig overrumplet den lille landsby og taget befolkningens penge og ikke mindst tacos. Det er nu de tre taco brødres opgave at tage kampen op imod den onde Diaz ved at jagte penge og taco i stride strømme.

TACO BROTHERS VIDEO

 

UNDERHOLDNING FOR ALLE PENGENE

Der er ingen tvivl om, at spillemaskinen Taco Brothers er både festlig og underholdning. Det mexicanske univers er ikke til at tage fejl af, når det vrimler med symboler af både kaktusser, tequila, cigarer og ikke mindst tacos. Alle de klassiske mexicanske varemærker og den mexicanske stemning er indfanget i dette spil.

Spillets univers foregår som sagt i den lille mexicanske by ved navn Santa Maria. Historien foregår i 1881, hvor den onde og lumske kaptajn Diaz pludselig kommer til byen og forstyrrer den ellers fredelige og rolige stemning, der er. Tacos og penge bliver pludselig en mangelvare blandt den lille mexicanske befolkning, og det er derfor de tre fantastiske taco brødre, der må tage den hårde og seje kamp op i mod den onde Diaz. Heldigvis får de hjælp af Diaz’ smukke datter med det spanskinspirerede navn Senorita. Hver gang en af de tre taco brødre bliver fanget af kaptajn Diaz, hjælper Senorita dem fri igen. Når du spiller Taco Brothers bliver du hurtigt revet med i kampen om tacos og frihed – og der er store chancer for, at du føler dig underholdt.

 

SCREENSHOTS AF TACO BROTHERS

ET SPIL MED MANGE MULIGHEDER

Taco Brothers spillemaskinen er udviklet af den kendte spiludvikler ved navn Elk Studios, der står bag et hav af succeser. Taco Brothers er da heller ingen undtagelse. Spillemaskinen byder nemlig på et væld af muligheder. Der er blandt andet rigtig gode muligheder for at nå bonusspillet. Og hvis du er så heldig at nå bonusspillet, er der endda rigtig gode chancer for at hive gode gevinster med hjem. Det kan derfor godt betale sig at prøve kræfter med denne spillemaskine – både for oplevelsen, stemningen og ikke mindst de mulige gevinster.

Det er ikke afgørende, om du er erfaren casino-spiller, eller om du er nybegynder. Spillet er forholdsvist simpelt og let at forstå. Det handler blot om at forstå de forskellige symboler og have heldet med sig. Taco Brothers må derfor siges at være et spil med mange gode oplevelser. Der er både en spændende og sød historie knyttet til spillemaskinen samtidig med, at der skabes en hyggelig mexicansk stemning.

POPULÆRT
Taco-Brothers_small logo-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS