Reklame Indhold

Piggy Bank

Kan du huske, da du smadrede sparegrise for at se, om de kunne indbringe lidt gevinst? Så vil du måske sætte pris på Piggy Bank-spilleautomaten. Den tager dig med ned ad nostalgiens sti – i spilleautomaten skal du nemlig blandt andet smadre sparegrise. Det kan blive særdeles indbringende, og måske er det også derfor, at Piggy Bank er en populær spilleautomat på danske, såvel som udenlandske, online casinoer. Piggy Bank er endnu en spilleautomat, der er udviklet af Play’n GO. Play’n GO er berømte verden over – og særdeles anerkendte. Dette skyldes nok særligt den gode kvalitet, som spillene, de udvikler, altid er i. Derudover er spillene altid underholdende – og her er Piggy Bank heller ingen undtagelse. Desuden er Piggy Bank en progressiv jackpotautomat. Det betyder, at du kan vinde helt store gevinster, hvis du har heldet med dig i denne automat. Inden du afprøver dit held på automaten, bør du dog læse med her. Her får du nemlig meget mere information om Piggy Bank, så du kan danne dig et overblik over automatens features, inden du kaster penge i den.

 

PIGGY BANK VIDEO

 

VIND GEVINSTER UDOVER DET SÆDVANLIGE

Noget af det, der er unikt ved Piggy Bank, er, at spilleautomaten har en progressiv jackpot. Det betyder, at en del af alle de indsatser, der bliver givet på spilleautomaten, puttes i en jackpotpulje – som en heldig vinder så kan løbe med. En progressiv jackpot kan blive enormt høj, og derfor kan du altså vinde en gevinst, der er langt højere end de gevinster, du kan vinde på almindelige spilleautomater. Det gælder altså om at have heldet med sig, når man spiller på Piggy Bank – men hvis man har det, kan det være livsændrende.

Hvis du ikke har det store held, kan du dog stadig vinde mere almindelige gevinster på spilleautomaten – mens du venter på jackpotten. Der er forskellige gevinster og gevinstmuligheder, hvilket blot gør spilleautomaten mere spændende og underholdende.

 

SCREENSHOTS AF PIGGY BANK

EN SPILLEAUTOMAT FOR ALLE SPILLERE

Piggy Bank er en spilleautomat, der kan spilles på af alle slags spillere. Nybegyndere og erfarne spillere vil alle få glæde af at spille på automaten. Selvom den er underholdende og actionpræget, er den samtidig overskuelig – hvorfor den altså både er perfekt for nybegyndere og erfarne spillere, der vil underholdes. Du kan også spille på spilleautomaten, uanset om du er en highstake-spiller eller en spiller, der spiller for lavere beløb. Det er muligt selv at justere indsatsen, ligesom du kan justere møntværdien. Du kan altså selv bestemme, om du vil lave en høj eller lav indsats og derved også hvor store dine ”almindelige” gevinster skal være, hvis hjulet spinner og lander på de rigtige symboler.

Piggy-Bank_small logo
FÅ UNIKKE FREE SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!