Reklame Indhold

Demolition Squad

Denne spillemaskine er et godt bevis på, hvorfor Net Entertainment er den absolut førende producent af spillemaskiner på markedet. Man bliver nemlig taget med til et univers, som man næppe selv kunne have forestillet sig, og underholdningsværdien er ganske enkelt helt i top undervejs. Det kan derfor på det varmeste anbefales at prøve kræfter med spillet.

Man arbejder for et såkaldt hold, som skal rive ting ned, og grafikken og intensiteten i spillet er i top. Der er tale om et spil, hvor symbolerne og figurerne virkelig er opfindsomme, og man må virkelig sige, at der er tænkt over tingene. Der er mulighed for, at man helt selv kan vælge sit niveau af indsatser, og man behøver bestemt ikke være en stor gambler for at være med, for man kan spille helt ned til få øre ad gangen. Omvendt er der også rig mulighed for at smide flere penge efter projektet, hvis man gerne vil satse lidt højere, når man spiller. Det er altså en spillemaskine, som er tilsigtet alle – som altså er interesseret i dette skøre, uforklarlige tema, som er super fedt fundet på.

Det er selvfølgelig også værd at nævne, at det er et spil, hvor der virkelig er mulighed for at vinde den helt store gevinst – nærmere betegnet 120.000 mønter. Det er formentlig noget, som kan lokke med de fleste, uanset hvilket tema de interesserer sig for. Der er ingen tvivl om, at det er en meget moderne spillemaskine, som henvender sig til et ungt publikum. Det understreges blandt andet ved musikken, som er rocket, og hvor der virkelig er gang i den undervejs.

 

DEMOLITION SQUAD VIDEO

 

FEDE MULIGHEDER OG FUNKTIONER

Demolition Squad spil på mobil og tabletHvis du er helt vild med bonusspil, så er dette ikke den rigtige maskine for dig. Det findes der nemlig ikke i spillet, men derimod kan du opleve en lang række andre fede funktioner, som formentlig kan gøre skaden god igen. Du har nemlig stadig rigtig mange muligheder for at løbe med en gevinst, selvom du må undvære bonussen, for der er mange kombinationer, som kan give et afkast. Det sker eksempelvis ved nogle tilfældigheder i spillet, hvor der pludselig kan opstå en gevinst, hvis to symboler passer sammen.

Der er ingen tvivl om, at der er tale om en automat, som tiltrækker de unge spillere i højere grad end de ældre. Der er gang i den, og du skal være klar til at holde øre og øjne åbne, for der sker en masse ting rundt om dig. Nogle vil derfor nok også kalde spillet for forvirrende og komplekst, men det er slet ikke så svært, når man lige har vænnet sig til det. Det kan man blandt andet vælge at gøre ved at prøve det gratis, før man spiller om penge.

 

SCREENSHOTS AF DEMOLITION SQUAD SPILLET

NYT SPIL
Demolition-squad_small logo
VIL DU GERNE PRØVE SPILLET MED RIGTIGE PENGE?