Reklame Indhold

The Lab

Træd ind i en verden af kemi, ædelmetaller og store gevinster. Med spillemaskinen The Lab kan du kaste dig ud i et laboratorieunivers fyldt med formler og molekyler. Selvom du måske ikke har interessere for kemi i den virkelig verden, vil dette spil uden tvivl gribe din opmærksomhed. The Lab guider dig på legende let vis gennem farver og grundstoffer frem til store jackpots.

 

OM THE LAB

 

KAST DIG UD I KEMIEN OG VIND STORT

Ved første øjekast virker spillemaskinen The Lab som en traditionel spillemaskine med fem rækker, der drejer og efterlader dig i spænding. Hvad der dog er anderledes, er, at de fem rækker danner formler inden for kemiens verden. Rammer du den helt rigtige formel, vil du komme til dér, hvor magien virkelig sker – den flerdobbelte spin-tilstand. Her kan du for alvor omdanne de farverige molekyler til store gevinster.

The Lab gemmer også på andre spændende overraskelser. For selvom spillet i sin originale form har fem hjul, gemmer det på en helt særlig hemmelighed. Gør du brug af den karakteristiske ”The Lab”-knap kommer hele to nye rækker nemlig til syne. Med et trylleslag får du altså endnu større chance for at tage store pengepræmier hjem og fordoble dine gevinster, når du kører med frie spins. Spillemaskinen eksploderer i et væld af farverige krystaller og skinnende ædelmetaller, imens hjulene kører derudad.

 

SCREENSHOTS AF THE LAB

Selvom spillet er fyldt med action og høj fart, skal du ikke være bekymret for, om du kan følge med. The Lab er nemlig samtidig en hyggelig spillemaskine, du kan spille på, når du har et behov for at koble fra. Du kan altså roligt vælge The Lab, når du blot trænger til underholdning en eftermiddag med en kop kaffe i sofaen. Du vil også finde, at de mange farver, krystaller og formler hiver dig ind i spiluniverset på en sjov og underholdende måde, selv hvis du normalt ikke er optaget af naturvidenskaben.

Foruden de gængse funktioner såsom autospil, jackpots og justérbare indsatser giver The Lab dig også muligheden for at vinde store gevinster. Opnår du i spillet de smukke, farvefyldte krystalmolekyler, har du udsigt til en stor præmie. Får du en grøn krystal på en enkelt række, vil du få 1000 gange din indsats tilbage. Har du spillemaskinen indstillet til free spins, får du ikke blot din indsats 1000 gange igen men hele 2000 gange, når du opnår en grøn krystal. På denne måde kan du altså fordoble dine indsatser ved at sætte free spins til og se frem til at vinde endnu flere penge.

Når du sætter dig ned og spiller på The Lab, er du altså garanteret en hyggelig oplevelse fyldt med spænding, kemi og store gevinster. Der er således garanti for sjov og udsigt til præmier.

The-Lab_small logo-1000freespins.dk
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!