Reklame Indhold

Glow

Glow spillemaskinen fra det svenske og ekstremt populære firma NetEnt er blandt de flotteste spil, NetEnt nogensinde har lanceret. Når du spiller Glow, vil du blive indhyllet i en fuldstændig magisk atmosfære med en stjerneklar nattehimmel, og du skal således følge det smukke nordlys for at finde vej frem i mørket til de mange gevinster, som spillet har at byde på.

De svenske software giganter NetEnt imponerer således endnu engang med Glow spillemaskinen, og det ses tydeligt her, at de aldrig gør tingene halvhjertet. Der er altså satset hele butikken, og hver eneste lille detalje og funktion er fuldstændig gennemtænkt. Glow er ikke blot navnet på spillet men ligeledes også den bedste beskrivelse af temaet, nemlig at det er let og lysende, og herudover har nordlyset som inspiration. Endelig er der mulighed for at få fingrene i masser af gratis spins, og der er store vinderchancer.

 

GLOW VIDEO

 

SMUK OG GENNEMFØRT GRAFIK

Glow spil på mobil og tabletI spilleautomaten Glow drager man som spiller mod det høje nord, og man bliver dermed underholdt under skæret fra det magiske og smukke nordlys. Der er dømt magisk oplevelse for alle pengene med de mange chancer for at vinde store gevinster og for at score masser af gratis spins.

Spillemaskinen består af 5 hjul, 3 rækker og 15 gevinstlinjer, hvilket jo er en fuldstændig klassisk opsætning, når det kommer til slotsspil – og det samme gør sig gældende for de tilknyttede funktioner, der tæller Wilds og Free Spins. Maskinen er således ganske simpel og overskuelig, og herudover har spillet et af de flotteste temaer, man endnu har set for et online videoslot. Når du spiller Glow, kommer du nemlig med på en eventyrlig rejse dybt ind i de nordiske skove med flotte symboler, god energi, en frostklar stjernehimmel, alt imens at du har nordlyset som din personlige vejviser. Grafikken er utrolig skarp, maskinen er brugervenlig og let at gå til, og endelig slipper du for mærkelige og forvirrende bonusbaner, uforståelige funktioner samt kombinationer, man aldrig nogensinde kommer i nærheden af. Med spilleautomaten Glow kommer du således back to basic. Selve symbolerne er utrolig flotte og ligner et mix mellem hulemalerier bøjet i neon og stjernetegn. Det er således utroligt afslappende at sidde og kigge på, og herudover er der mange mystiske nordiske dyr såsom ulve, ugler, bjørne og elge.

 

SCREENSHOTS AF GLOW SPILLET

FUNKTIONER OG SYMBOLER I SPILLET

Der er således ikke mange aktive funktioner på Glow spillemaskinen, og de eneste to funktioner, du skal holde øje med, er således Free Spins og Wilds. Det kan for mange erfarne videoslotsspillere umiddelbart virke lidt besynderligt, at man har sparet de mange funktioner væk, men det er ganske forfriskende med et enkelt spil for en gangs skyld, og herudover er det i øvrigt forholdsvist nemt at vinde Free Spins. Wild-symbolerne i spillet er dekoreret med en bjørn, og får du dette symbol, erstatter det alle andre symboler. Får du derimod to eller flere matchende dyresymboler, vinder du Free Spins.

Glow-game_small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!