Reklame Indhold

Wild Turkey

Leder du efter en spilleautomat med et anderledes tema, der ikke ses andre steder? Så bør du måske kigge nærmere på NetEnts underholdende spilleautomat, Wild Turkey. Wild Turkey er uden tvivl en sjov spilleautomat, der udformer sig omkring et meget anderledes tema. NetEnt har brugt deres kreativitet og enorme ekspertise til at skabe og udvikle en spilleautomat, der, med sin gode grafik og sit sjove tema, indbyder til flere timers sjov og underholdning, og som du forhåbentlig kan vinde gode gevinster på. Hele spilleautomaten er opbygget omkring en kalkunfarm – eller en kalkunstamme – hvor kalkunerne vist har en svaghed for Wilds. Spilleautomaten bugner nemlig af wild-symboler, som de fleste spillere elsker at forgude. Spilleautomaten er bygget op som en klassisk spilleautomat, men med sit spøjse tema og sin formidable grafik er den alt andet end klassisk.

 

WILD TURKEY VIDEO

 

SÅDAN SPILLER DU PÅ WILD TURKEY SPILLEAUTOMATEN

Wild Turkey spil på mobil og tabletHele historien i denne spilleautomat bygger på en flok afrikanske kalkuner, der bor i en stamme og tilbeder wild-symboler. Derfor kan du også være sikker på at se de populære og eftertragtede wild-symboler, når du prøver kræfter med spilleautomaten, der er opbygget på klassisk vis. Spilleautomaten, Wild Turkeys, er opbygget omkring fem hjul og 20 indsatslinjer. I disse 20 indsatslinjer er der mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige symboler, der alle trækker tråde til historien om de vilde kalkuner. Udover de almindelige bogstaver, der alle findes på sten, kan du stifte bekendtskab med den almindelige brune kalkun, der svinger med et spyd. Denne kalkun er det symbol, der har den laveste værdi. Dernæst kommer der flere forskellige kalkuner, der er medlem af stammen, indtil du møder den øverste – lederen af kalkunstammen. Denne kalkun har en rød hovedbeklædning, og det er ikke svært at se, at det er netop denne kalkun, der rangerer højest.

Inden du starter spillet og træder ind i den afrikanske kalkunstamme, har du mulighed for selv at vælge din møntværdi samt indsats. Det betyder altså, at du selv bestemmer, om du vil lave en lille eller stor indsats, hvorfor spillet er optimalt for nybegyndere såvel som highrollers.

 

SCREENSHOTS AF WILD TURKEY SPILLET

EN MASSE WILDS

Det er ikke kun for sjov, at spillet hedder Wild Turkeys. Kalkunerne er nemlig vilde med Wilds, hvorfor disse spiller en stor rolle i spillet. Der er først og fremmest en helt almindelig wild, der er repræsenteret ved et ansigt, der er udskåret i bronze med ordet ”Wild” under sig. Derudover er der Stacked Wilds, som er repræsenteret ved samme ansigt, men som strækker sig ud og afslører, at ansigtet er en del af en totemfigur. Wild-symbolerne er meget eftertragtede, fordi de erstatter andre ikke-gevinstgivende figurer, således du kan vinde mønter eller free spins.

NYT SPIL
Wild-turkey_small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS