Reklame Indhold

Starburst

Vil du være den første dansker i rummet? Så er Starburst det helt rigtige for dig. Tag rumdragten på – og begiv dig ud på eventyr!

Du har nu mulighed for at tage en tur til månen og tilbage igen – uden, at det kommer til at koste dig astronomiske summer – og uden, at du skal gennem den hårde træning via NASA! Du kan nu række ud efter stjernerne – og få dem lige inden for din rækkevidde med én spillemaskine.

Spillet har en fantastisk flot og moderne grafik, hvor det samtidigt er et sjovt og simpelt spil. Farverne er blændede og fangene – og i baggrunden kører der en behagelig og stille baggrundsmusik. Man bliver hypnotiseret ind i spillets verden – og dette giver blod på tanden samt lysten til mere.

Hvis du allerede har en drøm om, at besøge det ydre rum, og begive dig ud på farlige missioner, så kan dette spil være en sjov start for dig.

 

STARBURST SLOT VIDEO

 

HVORDAN FUNGERER STARBURST?

Starburst spil på mobil og tabletSpillet er med 5 hjul og 10 playlines.
Starburst har et wild symbol – som i dette tilfælde er en farverig stjerne. Dette kan erstatte det symbol, du står og måtte mangle for at have 3 ens. Stjernen viser sig ikke kun på ét hjul – men den kan også findes på hjul 2, 3 og 4.

Spillet er spækket med wilds, der dukker op tilfældigt – og dette udløser den unikke Starburst wild-funktion. Når wilds dukker op, hvor som helst på 2., 3. eller 4. hjul, vil de fastholdes mens hjulene igen drejer – og giver dig endnu en chance for at vinde. Wild-funktionen slutter først, når ingen nye wilds kommer frem i de ekstra re-spins. Dette giver spilleren enorme chancer for at vinde, og dette er en af de funktioner, der har gjort spillet så populært – allerede fra starten.

I dette spil kan man ikke kun vinde fra venstre mod højre – men man kan faktisk også vinde fra højre mod venstre. Det er én af de ting, som gør, at Starburst skiller sig ud fra mængden – især, når spillet spilles med 10 spillelinjer frem for 20 spillelinjer, som er normalt, hvis der skal spilles fra højre mod venstre.

Symbolerne i Starburst er:

  • Bar
  • 7
  • En farvestrålende stjernediamant
  • Diamanter i følgende farver: rød, blå, gul, lilla, og grøn.

 

SCREENSHOTS AF STARBURST SPILLET

ER DU KLAR?

Er du klar til at begive dig ud på den storslået rejse? Så er det Starburst spillemaskinen, som er den helt rigtige for dig. Men vær forbedret! – spillet er hypnotiserende og vanedannende. Du skal være klar til at lette fra jordens overflade!

POPULÆRT
Starburst-game_small logo
PRØV STARBURST MED RIGTIGE PENGE, I DAG

* Min 18 år. Spil ansvarligt, ludomani.dk