Reklame Indhold

Big Bang

Historien i spillemaskinen kender vi nok alle sammen til – og titlen giver også lidt sig selv. Det handler jo selvfølgelig om, hvordan vores verden blev skabt – eller, hvordan nogen mener, at den blev skabt. Big Bang teorien er omdiskuteret, og det er noget, som vi næsten hører om dagligt, da det stadig er usikkert, hvordan vores dejlige verden og Jord blev skab.

Når det er sagt, så er spillemaskinen fyldt med fest og farver. Spillet er utroligt gennemført, og det samme er grafikken. Det er fremført i fantastiske farver, som gør det til en fornøjelse at studere planter, solsystemer, mælkeveje og meteoritter. Der findes også symboler, som består af bogstaver og tal. Man kan dog også støde på andre ting fra rummet – som rumskibe mv.

 

BIG BANG VIDEO

 

HVORDAN FUNGERER BIG BANG SLOTMASKINEN?

Big Bang spil på mobil og tabletBig Bang spilleautomat indeholder ikke et specifikt bonusspil, men man har derimod multiplikator funktionen, som næsten er et ”spil i et spil”, hvor spillene kan opnå det højeste vindende beløb på bare seks spins. Big Bang spillemaskine er en af de få og første onlinespil nogensinde, der leverer en stigende multiplikator op til x32, hvor spilleren kun skal røre musen få gange for at få en spor gevinst. Hjulene skal kun drejes et par gange – og så kan man gå smilende fra computeren igen.

Multiplikatoren x32 er med til at ændrer spillemaskinernes fremtid. Det er en helt ny måde at spille på, og det giver super mange og gode muligheder for spilleren. Der findes langt mere udfordring samt gevinst end nogensinde før. Behovet for at skulle ramme en særlig gevinstlinjekombination mindskes, og derfor er det også nemmere for spilleren at opnå bestemte bonus feature.

Det fungerer sådan, at man efter et spin med en vinderkombination, fordobles multiplikatoren. Seks eller flere spin med én eller flere gevinstkombinationer forøger multiplikatoren til maksimalt x32. Du kan altid holde øje med multiplikatoren i venstre side af spillet, hvor du har mulighed for at følge med på multiplikatormåleren.

Er du klar til at ramme det store Big Bang igen, og mærke suset endnu en gang? Så skynd dig ind og mærk hvordan det føles at vinde store summer og flotte gevinster! Vi lover at du ikke vil fortryde det. Husk at du kan vinde på helt op til 25x linjer i Big Bang spillet.

Prøv demospillet eller følg henvisningen til de danske casinoer her på siden, for at spille “Big Ban” spillet med free spins og med den bedste velkomstbonus. God fornøjelse, og held- og lykke i dette underholdende spil!

 

SCREEN SHOTS AF BIG BANG SPILLET

Big-Bang_small logo
BESØG VORES PARTNER OG FÅ FREE SPINS TIL SPILLET