Reklame Indhold

Ring The Bells

Play’n GO har igen udgivet et spil, der minder meget om de traditionelle slotmaskiner, som vi kender dem tilbage fra 90’erne. Dette er bestemt ikke en dårlig ide, for hvem elsker ikke den nostalgiske følelse af at være tilbage i 90’erne? Spillet, som der i denne omgang er tale om, er Ring the Bells. Grafikken er ikke slående, men på trods af det er det et yderst underholdende spil. En anden god ting ved Ring the Bells er, at det hører under den gruppe spil fra Play’n GO, der giver ekstrastore gevinster til de heldigste spillere. Derfor er der en god chance for, at du ikke blot får en sjov spiloplevelse, men også et højdepunkt i hverdagen, hvis du vinder en af de store eller allerstørste gevinster.

 

RING THE BELLS VIDEO

 

SÅDAN SPILLES DER

Ring the Bells er bestående af 3 hjul, 3 rækker og 8 udbetalingslinjer. Det betyder, at du kommer til at spille på et 3×3-område. Du finder mange af de klassiske og traditionelle symboler på denne slotmaskine, hvilket knytter sig til, at Play’n GO forsøger at holde spillet i denne stil. Symbolerne er blandt andet frugtsymboler som jordbær, citroner, æbler og ananasser. Du finder også de klassiske 7’ere, klokker og ikke mindst de allemandskendte barer. Klokkerne og barerne fungerer som bonussymboler, der aktiverer hver deres funktion.

Klokkebonussen får du ved at have mindst fem klokker vilkårlige steder på hjulene, og hvor stor en bonus du indsamler kommer an på, hvor mange klokker du finder på hjulene. Barbonussen opnår du ved at have tre eller flere barer på skærmen. Dog kan denne bonus kun låses op for, hvis du har alle 8 udbetalingslinjer aktiveret. Når du får denne kombination, vil din bonus øverst i venstre hjørne stige.

Du kan i spillet også finde et Wheel of Fortune. Dette hjul oplåses ved at have tre eller flere gyldne ringe vilkårligt på hjulene. Hvilket Wheel of Fortune du opnår kommer an på, hvor mange ringe der er på dine hjul. Hvis du har tre ringe, vil du låse op for bronzehjulet. Ved fire ringe får du sølvhjulet, og ved 5 ringe er det selvfølgelig guldhjulet, der dukker op. Jo bedre et Wheel of Fortune du får, jo større gevinster er der mulighed for at vinde.

En sidste funktion, som du finder i spillet, er en Gamble Function, hvor du kommer til at spille mod dealeren. Han trækker et kort, og efterfølgende viser han dig fem kort, hvorfra du skal vælge et, og så skal du bare krydse fingre for, at det kort, du trækker, er højere end hans.

Selvom Ring the Bells virker meget traditionelt, er det fyldt med underholdning, og der er rig mulighed for at vinde de helt store gevinster.

 

SCREENSHOTS AF RING THE BELLS

POPULÆRT
Ring-The-Bells_small logo-1000freespins.dk
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE