Reklame Indhold

Diamond Express

Diamond Expresss er en stemningsfuld spillemaskine, som giver dig al den guldgraverstemning, som du overhvoedet kunne ønske dig. Hvis du er til sjove lyde, en ægte oplevelse og en masse guld (og diamanter!) – så er Diamond Express noget for dig.

Ikke nok med at Diamond Express er en af de mest populære spillemaskiner i Danmark, så er det ogs en spillemaskine med en høj tilbagebetalingsprocent – hele 97%. Og med indsatser der kan gøres helt ned til 8 øre pr. spin, er der lagt op til en masse hygge – uden at det koster en bondegård. Selvom indsatsen er lille, har du altid mulighed for at vinde minimum 25.000 kroner i en af de populære jackpots.

Spillet har hele 3 hjul med 8 betalingsmuligheder.

 

DIAMOND EXPRESS VIDEO
SPIL DIAMOND EXPRESS HOS SPILNU.DK - KLIK HER

* Reklamehenvisning. Giver dig unik velkomstbonus.

 

DIAMOND EXPRESS-GEVINSTMULIGHEDERNE

Lad os gå i dybden.

Diamond Express lyder spændende – men hvordan er gevinstmulighederne?

Mildt sagt, er gevinstmulighederne i den populære spillemaskine, ret så store. Der er guldfeber.

  • Når du rammer en gevinst, bliver gevinsten ikke fjernet – den bliver ersattet af nye vindersymboler. Derfor vil der hele tiden være gevinster af jage – ingen ’tomrum’.
  • Med en multiplikator funktion i spillemaskinen, kan du femdoble dine gevinster – og så bliver det ret så interessant!
  • Jackpots – der også er progressive.

 

En af de faktorer i Diamond Express, som har gjort spillemaskinen populær og velset, er det populære bonnusspil – Buffalo bonusspillet.

Buffalo bonusspillet kan du aktivere, hvis du får 3 bøffelkranier – på en aktiv gevinstlinje. Bonusspillet går i korte træk ud på, at du skal indsamle diamanter på den midterste linje – så mange som muligt. Dette har du mellem 25 og 60 spins til at gøre. Dine gevinster kan fordobles i dette bonusspil.

Udover Buffalo bonusspillet, findes også 2 andre bonusspil – Diamantjagt bonusspillet og Minelabyrint bonusspillet.

I Buffalo- & Diamantjagt bonusspillet, kan du finde et såkaldt ’Jackpot Flash’-spil. Her får du fem felter med kreditgevinster og et Jackpot-felt. Rammer du Jackpot-feltet er du sikret en gevinst på 500 kr – og du kan ramme en gevinst, der er meget højere. Dette Jackpot-felt er progressivt – og det vokster for hver spiller, der spiller på Diamond Express spilleautomaten. Er du god, kommer du til ’Super Jackpot Flash’, hvor du som minimum kan finde hele 25.000 kr.

SCREENSHOTS AF DIAMOND EXPRESS ESCAPE SPILLET

ALT I ALT..

.. får du en anderledes og meget spændende spillemaskine, som du kan spille når du vil. Du behøver ikke at være meget koncentreret – du kan nemt slappe af, da hver indsats kan gøres for blot 8 øre. Der er tid til sjov. At spille Diamond Express er hyggeligt..

JACKPOT
Diamond Express spilleautomat - logo
SPIL DIAMOND EXPRESS HOS SPILNU.DK I DAG

* Min 18 år. Regler- vilkår gælder, spil ansvarligt.