Reklame Indhold

Candy Kingdom

Nu er der også en spillemaskine til de slikglade mennesker! Elsker du slik, slik og atter slik? Så vil du elske at spille på spilleautomaten Candy Kingdom, hvor temaet kun drejer sig om slik og gerne mere slik. Du vil helt sikkert blive ramt af den alt for hyggelige stemning som skinner spilleren i øjnene. Grafikken og det velfungerende gameplay er noget, som enhver spilleglad slikspisende gambler vil nyde til fulde.
Candy Kingdom er ikke en af de indviklede spilleautomater, som man så ofte møder på sin vej når man prøver at vinde de store gevinster. I denne spillemaskine er der mulighed for at få jackpot, hvis du rammer den rette kombination på de fem hjul udløser det en gevinst.

 

CANDY KINGDOM SLOT VIDEO
SPIL CANDY KINGDOM HOS SPILNU.DK - KLIK HER

Giver dig UNIKT 200 kr. i velkomstbonus i dag!

REGLER I CANDY KINGDOM

Som altid giver det god mening at sætte sig ind i reglerne, før man begiver sig ud på en rejse for at vinde en masse penge. I Candy Kingdom har du de fem traditionelle hjul, og du kan satse mellem 25 øre og 10 kroner på hvert enkelt spin. Det er muligt at variere din indsats i de traditionelle niveauer, som du kender fra andre spillemaskiner. Niveauerne strækker sig helt fra niveau 1 til niveau 10 – indsatsen her kan dog ikke ændres, når først hjulene i maskinen kører eller du er i et bonusspil.

Gevinsterne udbetales når du rammer tre ens symboler, som er placeret ved siden af hinanden. Dette udløser som altid en grundpræmie for de tre symboler, og herefter får du også en præmie for ekstra symboler i det samme match.
En god ting ved Candy Kingdom er at du får en gratis symboludskiftning. Dette resulterer i et gratis spin, og dermed øger du din chance for at vinde endnu mere – hvad er der ikke at kunne lide ved dette?

Gå amok i Candy Kingdom ligesom du normalt vil gøre det i en vej selv slikbutik. Der er slik overalt i begge scenarier, og du skal sørge for at samle lige præcis de stykker slik som du helst vil have. I slikbutikken er det det slik som smager bedst – i Candy Kingdom spillemaskinen er det de slik symboler, som giver den største gevinst. Så gå amok, og vind så store summer som du kan ved at få de rigtige slik symboler. Vi ønsker dig held og lykke i spillet, og håber at drømmen om at vinde den helt store slikgevinst går i opfyldelse. Hvis du vinder stort, kan du jo passende fejre det med en tur i den lokale slikbutik.

 

SCREENSHOTS AF CANDY KINGDOM SPILLET

POPULÆRT
Candy-Kingdom_small logo
SPIL DETTE SPIL MED 200 KR I BONUS HOS SPILNU