Reklame Indhold

Raging Rex

Er du fascineret af dinosaurer og tiden, hvor de regerede verden, er Raging Rex fra Play’n GO uden tvivl den oplagte spillemaskine for dig. Her befinder man sig nemlig lige midt i det smukke og fascinerende Jurassic Park-univers, som man kender fra filmene, og du får med det samme følelsen af at befinde dig i en vild jungle med alle fortidens farlige dinosaurer. Spillet er bygget op omkring seks hjul, som du kan vinde store gevinster på, og der er både gode muligheder for at vinde gratis spins og forskellige bonusser, hvorfor du med garanti aldrig vil komme til at kede dig, når du spiller Raging Rex.
 

RAGING REX VIDEO

HOLD ØJE MED DINOSAURERNE FOR DE HØJERE UDBETALINGER

Der er forskellige featurespil, som du kan udløse, når du spiller Raging Rex. Der er for eksempel raseri-tilstanden, der bliver udløst ved netop Raging Rex, mens det rasende spil udløses, når du lander en meteor-scatter. Det skal desuden nævnes, at det rasende spil forekommer i to forskellige udgaver, henholdsvis som primalskrig og vild jagt. Raging Rex vil dukke op på hjul nummer to og hjul nummer seks, når du spiller under primalskrig, og den vil desuden flytte sig hen til et andet hjul for hvert endt spil. Spiller du derimod under vild jagt, kan du enten fordoble eller endda tredoble normale symboler med Rex-wild.

På de seks hjul, som spillet er bygget op omkring, kan du ud over symbolerne meteor-scatter, Raging Rex-wild og normal Rex-wild finde symboler med flotte og autentiske dinosaurer samt fossiler. Hvis du ønsker at gå efter de helt store gevinster, er det især dinosaurerne, du skal holde øje med, mens fossilerne giver de lavere udbetalinger.

SCREENSHOTS AF RAGING REX

FANTASTISK SPILOPLEVELSE OG DRAGENDE GRAFIK

Der er desuden gode chancer for at få gratis spins, når du spiller på spilleautomaten Raging Rex. Du kan faktisk få tildelt mellem 5-20 gratis spins, og det kan du hver gang, at bonusfunktionen Raging Spins bliver udløst. Det sker, når du lander seks scattersymboler på samme spin.

Der er ingen tvivl om, at du får en fantastisk spiloplevelse, når du sætter dig til at spille Raging Rex, hvilket især skyldes den dragende grafik. Herudover møder du også forskellige insekter og levende dinosaurer, og sammen med de mange grønlige farver giver det en unik indlevelseseffekt, og du vil med garanti føle, at du befinder dig i en jungle. Det er derfor rigtigt svært ikke at lade sig rive med, når man spiller Raging Rex.

NYT SPIL
Raging Rex slotmaskine
PRØV RAGING REX MED EKSTRA BONUS SPINS
*Min 18 år, regler- vilkår gælder. Ludomani.dk.