Reklame Indhold

Cosmic Fortune

Er du klar til at tage på rumrejse ud i det ydre rum – eller hjælpe vores egen planet i mod de fremmedvæsner fra det ydre rum? Så har du chancen nu for at blive en ægte helt, og møde alle de mærkelige væsner og skabninger, som befinder sig i rummet – og som vil vores verden noget ondt. Cosmic Fortune tager dig med ud på eventyr og begiver sig ud på et eventyr, hvor der dukker mærkelige væsner op på din vej – og som du skal til at bekæmpe.

Det, som gør Cosmic Fortune spilleautomaten helt speciel er, at du nu har muligheden for at vinde fem forskellige jackpots, hvor fire af dem er progressive.

Det sjove med Cosmic Fortune er, at i starten viser spilleautomaten en lille video, som er lavet som et traditionelt videospil, hvor man ser firkantet pixels og ingen farver, som former figurer. Byen bliver angrebet af UFO’er og væsner fra rummet. Der er samtidig en lille rummand, som skyder på alle UFO – og til sidst på det store moderskib. Nu er det din tur til at forsvare hele verden sammen med den lille rummand.

Net Entertaiment, som er kendt for at udvikle super lækre og topmoderne spillemaskiner, har gjort det igen. De har udviklet en spillemaskine, som svarer til nutidens forventninger omkring grafik, spænding og indlevelse. Maskinens design er utroligt lækkert og moderne – og lever op til alle de forventninger, som du måtte have. Net Entertaiment har endnu engang levet op til deres navn og gode ry ved Cosmic Fortune.

 

COSMIC FORTUNE VIDEO
JAGT JACKPOTTEN I COSMIC FORTUNE HOS CASINO.DK »

* Min 18 år. Regler- vilkår gælder, spil ansvarligt.

 

SCREENSHOTS AF COSMIC FORTUNE SPILLET

HVORDAN FUNGERER COSMIC FORTUNE?

Cosmic Fortune Spilleautomat - Spil på mobilSpillemaskinen er med fem hjul, tre rækker og 15 linjer – og findes med fem forskellige Jackpots, hvor du har mulighed for at vinde stort.

I Comic Fortune har du mulighed for at ramme fem forskellige Jackpots.

Det drejer sig om følgende Jackpots:

  • Mega
  • Major
  • Midi
  • Mini
  • Rapid

 

Mega er naturligvis den højeste Jackpot, som navnet også indikerer – og så bliver den mindre i den nævnte rækkefølge her ovenover.

I Cosmic Fortune findes der naturligvis også et Wild-symbol. Wild-symbolet på Cosmic Fortune. Det er i dette tilfælde et guldfarvet W, og det erstatter som altid alle andre symboler.

Hvis du samtidig har planer om, at du skal i en bonusrunde, så skal du ramme tre Scatter-symboler. Det ligner i dette tilfælde en slags gylden, rund krukke. Herefter kan du komme i bonusrunden, hvor der er mulighed for endnu mere gevinst.

Cosmic Fortune Spilleautomat - logo
SPIL COSMIC FORTUNE MED BONUS-PENGE, I DAG
 

*Reklamelink. 18+ regler- vilkår gælder. Spil ansvarligt