Reklame Indhold

Route 777

Elk Studios er lige udkommet med den spritnye slotmaskine Route 777, så spænd hjelmen og fyld benzin på motorcyklen, for nu skal du ud og køre stærkt på den kendte og lange ørkenvej. Som spillets navn antyder, bliver du nemlig ført ind i et spilunivers, der foregår på den berømte ørkenvej Route 777, og her er der store chancer for at vinde gode gevinster.

Det er muligt for dig at spille Route 777 på alle enheder, da den har en mobilvenligt design. Det vil sige, at du altid kan komme til at spille dette eventyrlige spil, uanset hvor du befinder dig, ligegyldigt om det er med en computer, tablet eller smartphone.

 

ROUTE 777 VIDEO

 

ÆGTE 90′ ER-STIL

Elk Studios er kendt for at arbejde med en forrygende grafik, og med Route 777 er det ingen undtagelse. Dog skal du have for øje, at Elk Studios bevidst har valgt at holde spillet i ægte 90’er-stil. Det betyder, at der ikke er mange vilde effekter, men det gør ikke noget, da den helt store nostalgi bliver hevet frem i hovedet på alle, der spiller spillet. Baggrunden på spillet er en smuk solnedgang over Route 777, og det er med til at skabe en helt særlig stemning, der giver en form for ro i kroppen.

Det klassiske og traditionelle ses også i de symboler, som Elk Studios har valgt, at der skal indgå. Du finder nemlig de klassiske barer, røde 7’ere, blå 7’ere, hvide 7’ere, kirsebær, citroner, lime og dødningehoveder. Selvom du finder mange af de traditionelle symboler, må du undvære et wild-symbol. Til gengæld udløser du en bonusrunde, hvis du ender med at få tre dødningehoveder på de tre hjul, hvor du kan hente free spins og komme frem til de store gevinster under fortune wheel.

 

SCREENSHOTS AF Route 777

DET TEKNISKE

Route 777 er bestående af 3 hjul, 3 rækker og 17 udbetalingslinjer. Du får gevinst ved at ramme tre ens symboler på hjulene, og hvor stor denne gevinst er kommer helt an på, hvor meget du satser. Du har muligheden for at satse alt fra 1,5 kr. op til 1.000 kr. pr. spin, og spillet kan derfor spilles uanset dit budget.

Når du spiller, har du muligheden for manuelt selv at spinne, men du kan også benytte dig af autofunktionen eller de helt nye optimizer-funktioner, som umiddelbart ikke er set før på slotmaskiner. Under den sidstnævnte funktion kan du indstille den til f.eks. at øge din indsats, hver gang du vinder en runde. Om du finder denne funktion brugbar kommer helt an på din strategi, og om du føler, at det kan gavne dit spil.

SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS