Reklame Indhold

Viking Runecraft

Har du styr på nordisk mytologi, og kender du de nordiske guder? Hvis ja, kan du se frem til at lade dig opsluge i deres verden. Hvis nej, kan du se frem til at lære meget mere samtidig med, at du bliver underholdt og forhåbentlig rigere. Når du åbne spilleautomaten, Viking Runecraft, bliver du taget med ind i en anden verden – nemlig de nordiske guders verden. Her kan du slutte dig til dem, og dermed lade dem hjælpe dig med at vinde de gevinster, der skal til, for at du kan vinde penge på automaten. Viking Runecraft er en spilleautomat, der er udbudt af Play N Go. Play N Go har i høj grad formået at skabe en hel særlig stemning, der mest af alt minder om noget guddommeligt – bogstaveligt talt. Grafikken er i top, og der kan ikke sættes en finger på kvaliteten. Viking Runecraft er altså en anderledes spilleautomat med en sjov historie i topklasse.

 

VIKING RUNECRAFT VIDEO

 

SPILLEAUTOMATENS OPBYGNING

Spilleautomaten er ikke opbygget som en traditionel enarmet tyveknægt. Dette spil er et 7×7 hjuls spil, hvor det gælder om at lave vinderkombinationer med runesten. Du bevæger dig fra niveau til niveau – eller fra en guddommelig verden til en anden – og i hver verden findes der en gud, der kan hjælpe og beskytte dig, så du kan vinde de store gevinster. Du bevæger dig fra en verden til en anden, når du rydder et mønster på spillepladen. Dette gør du, hver gang du vinder en gevinst.
Det er dog ikke kun de forskellige verdener, der skaber spænding i spillet. Der er en masse forskellige funktioner, der hele tiden holder underholdningsværdien i top. For eksempel finder du funktionen gudernes gave. Denne funktion bliver udløst tilfældigt, og konsekvenserne kan variere alt efter, hvilken gud – eller feature – der udløses.
Hvis det er guden, Thor, der udløses, vil et lyn slå ned i gitteret. Dette vil udløse mellem fem og ni wildsymboler. Hvis det er guden, Odin, der udløses, vil der komme fire wilds. Hvis det er Freya, der kommer til syne, vil lynet udløse wildsymboler, indtil en gevinst udløses. Sidst – men ikke mindst – vil det udløse et wildsymbol på hver række, hvis det er guden, Heimdall, der dukker op.

 

SCREENSHOTS AF VIKING RUNECRAFT

ET LÆKKERT VISUELT UDTRYK

Der er mange flere funktioner på spilleautomaten, og du kommer derfor aldrig til at kede dig, når du spiller på Viking Runecraft. Det giver en fantastisk, underholdende spiloplevelse. Selve historien og universet er gennemført, og det hele hænger godt sammen – alt fra symbolerne til baggrunden hænger sammen, og det bliver understøttet af den formidable grafik, som også kun er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Derudover er lydene og musikken fantastisk og endnu en gang med til at forbedre spillet.

POPULÆRT
Viking-Runecraft_small logo
SPIL VIKING RUNEKRAFT HOS ROYAL CASINO