Reklame Indhold

TXS HOLD’EM PRO SERIES

Texas Hold’em er en pokervariant, som er meget populær blandt de spillere, der har sat sig ind i reglerne. Spiller kan virke meget indviklet og kompliceret, hvorfor det er sjældent, at nye spiller giver sig i kast med at spille det. Det er dog i virkeligheden slet ikke så indviklet og kompliceret, som det lyder. Du skal bare bruge lidt tid på at sætte dig i reglerne, inden du begynder at spille – så vil du finde ud af, at det går meget lettere.

 

OM SPIL TXS HOLD'EM PRO SERIES

 

HVORDAN SPILLER MAN TEXAS HOLD’EM?

Texas Hold’em er som nævnt en pokervariant. Det gælder dog ikke kun om at have gode kort på hånden i dette casinospil. Det handler nemlig i lige så høj grad om at placere sine indsatser rigtigt. Hvis du vil vinde over de andre spiller i en runde, gælder det om at:

  1. Have den bedste hånd, når runden er slut, og der er showdown
  2. Sørge for, at de andre spillere folder deres hånd, inden der er showdown.

Der kan være mellem to og ti spillere rundt om bordet – og du spiller altså sædvanligvis ikke mod en dealer, men derimod mod de andre spillere. Det gælder selvsagt om at vinde så mange runder som muligt – således vil du have flest jetoner og dermed vinde spillet.

 

SKIFTENDE DEALER

Når man spiller Texas Hold’em, skal der være en dealer, som deler kort ud. Denne dealer kan man vælge selv, hvis der ikke er en professionel tilknyttet. Dog skifter dealerknappen efter hver runde en plads til venstre. Således er dealeren altså skiftende.

Der er ikke nogen indledende indsats, når man spiller Texas Hold’em. De spillere, der sidder til venstre for dealeren, skal til gengæld smide henholdsvis en lille og en stor blind. Dette er en minimumsindsats, der sikrer, at der er noget at spille for ved hver hånd.

 

SCREENSHOTS AF TXS HOLD’EM PRO SERIES SPILLET

 

BLUF DIG TIL EN SEJR

Det gælder altså i store træk om at have den bedste hånd, når man spiller Texas Hold’em – eller også skal man bluffe. Man kan nemlig vinde hånden, selvom man i realiteten ikke sidder med den bedste hånd. Hvis man kan få de andre spillere til at tro, at man sidder med en bedre hånd end dem, er der stor sandsynlighed for, at de vil folde inden showdown. Hvis du kan få de andre spillere til at folde inden showdown, vinder du hånden – selvom du sidder med en dårlig hånd. Det gælder altså i mange tilfælde om at finde pokerfjæset frem, når man spiller Texas Hold’em. I hvert fald hvis man er uheldig med de kort, man får på hånden.

Spillet er ikke kompliceret, men der er mange forskellige regler og runder. Hvis du lærer disse at kende, inden du spiller, vil du øge dine chancer for gevinst betragteligt.