Reklame Indhold

Jumanji

Spilleautomaten Jumanji fra den svenske spilgigant NetEnt Gaming har længe været undervejs, men nu er den her endelig. Spillet er naturligvis inspireret af filmen af samme navn, som havde premiere helt tilbage i 1995. I filmen finder to børn et magisk brætspil, som har taget en tidligere spiller til fange, og der er således en masse farer, der venter, og det handler derfor for børnene om at gennemføre spillet. I denne spilversion af Jumanji er du ligeledes garanteret hæsblæsende action, magi og masser af underholdning. Læs med her i anmeldelsen, såfremt du gerne vil lære mere om dette nye spil fra NetEnt Gaming.

 

JUMANJI SLOT VIDEO
PRØV JUMANJII MED 300 SPINS HOS MR GREEN »

* Min 18 år. Regler- vilkår gælder, spil ansvarligt.

 

PRØV KRÆFTER MED DEN UNDERHOLDENDE BONUSRUNDE BOARD GAME

Jumanji spil på mobil og tabletJumanji er en slotmaskine, der er opbygget med hele 36 forskellige gevinstlinjer og fem hjul, og disse har mellem tre og fem symboler. Udover det byder spilleautomaten på en yderst spændende bonusrunde, som hedder Board Game, og det er her særligt tydeligt, hvorfra spillet har fundet sin inspiration. I bonusrunden vil det selvsamme brætspil nemlig begynde, som du kender det så godt fra filmen, og du aktiverer denne bonusrunde ved at ramme minimum tre scatter-symboler. Ydermere vil du få tildelt enten seks, syv eller otte kast med terningen, som du således skal bruge til at flytte dig rundt på spillepladen.

 

VIND SPÆNDENDE PRÆMIER MED DE MANGE FREE SPINS

I bonusrunden har du gode chancer for at vinde spændende præmier, da der her findes en masse forskellige free spins og features, og det skal desuden nævnes, at der også er mange af disse gevinster, som du har mulighed for at vinde, når du bare er i hovedspillet. Du kan blandt andet aktivere Mystery Feature, der betyder, at der vil fremkomme et hjul med gevinster. Herudover kan du få ti free spins ved at vinde Vines Free Spins. Som om det ikke var nok, så vil du også kunne holde fast på dine wilds-symboler og dermed øge dine vinderkombinationer. Du er således garanteret timevis af underholdning med denne Jumanji-spilleautomat, hvor du blandt andet har rig mulighed for at få free spins samt aktivere forskellige features.

 

SCREENSHOTS AF JUMANJI

GENNEMFØRT SPIL MED ET GENNEMTÆNKT TEMA

Er Jumanji-filmen fra 1995 også din yndlingsfilm, og elsker du hele universet i den? Denne Jumanji-spilleautomat er selvfølgelig inspireret af filmen, og det kommer blandt andet til udtryk i bonusrunden, hvor du vil stifte bekendtskab med det magiske brætspil. I bonusrunden har du god mulighed for at vinde free spins, så du kan øge dine vinderchancer markant, og herudover indeholder spillet også andre features. Ydermere skal grafikken også nævnes, da den er utrolig flot, og der er således tale om et gennemført spil med et gennemtænkt tema. Du vil med garanti aldrig komme til at kede dig, uanset hvor meget erfaring du har med at spille på slotmaskiner.

Jumanji spilleautomat fra Netent
MODTAG BONUS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!
 

*Reklamelink. 18+ regler- vilkår gælder. Spil ansvarligt