Reklame Indhold

Platooners

Er du klar til at kaste dig ud i krig på spillemaskinen? Platooners og dens mange funktioner giver dig chancen for at udleve din indre soldat, mens du vinder store gevinster. Her kan du altså sagtens bruge en eftermiddag på at fordybe dig i det sjove og skæve univers, samtidig med at du kan tage store præmier lige ned i lommen.

 

PLATOONERS VIDEO

 

STORE VINDERCHANCER OG STOR UNDERHOLDNINGSVÆRDI

Velkommen til en verden af krig – men kun for kameraet. Platooners-spillemaskinen er opbygget som et filmset til en actionfilm. De tre platooners er filmens hovedrolleindehavere, der på noget klodset vis bevæger sig rundt med maskingeværer og granater i forsøget på at ramme og dræbe spillets gyldne slanger. Når du spiller på spillemaskinen, gør brugen af disse tre karakterer, at du får adgang til spillets mange ekstrafunktioner. De er altså med til at hjælpe dig til at score ekstra bonusser og endnu større gevinster.

Opnår du en gevinst på en række med gyldne slanger, vil du opleve, at disse ligeså er fyldt med nye og spændende tilføjelser. Dette kan eksempelvis være flere mønter, eller bonusmønter der giver ekstra gevinster eller ammunition. Platooners er altså blot ikke en normal fem-rækkes spillemaskine, men har et væld af nye funktioner, der gør dine chancer for at vinde endnu større.

For hver slange dine platooners klarer, mens spillets fem rækker kører, bliver de stærkere og bedre våbenmæssigt rustet til at bekæmpe de stigende udfordringer. Platooners har mange af de oprindelige træk for en spillemaskine såsom Wilds og Free Spins, men er på alle andre kanter meget nyskabende. Eksempelvist ved du aldrig, hvornår de små karakterer dukker op for at hjælpe dig. Med ét rigtigt skud kan de forvandle et ellers dårligt spin til en kæmpe gevinst. Her er det vigtigt at fremhæve, at alle tre platooners interagerer med rækkerne og dine spins på forskellig vis – men altid kun til din fordel.

 

SCREENSHOTS AF PLATOONERS

ET UNIVERS AF FUNKTIONER OG TILBEHØR

Der er altså ikke alene tale om en spillemaskine med mulighed for at vinde gode penge, men også et helt univers af funktioner og tilbehør. Du kan eksempelvis med tilpas mange heldige spins nå til en særlig action-packed bonusrunde, hvor du og dine platooners for alvor bliver sat på arbejde i jagten på de helt store gevinster.

Hvis du har lyst til at bruge en spillemaskine, der tilbyder dig mere end den klassiske ide om casino-spil, så er netop denne maskine helt klart en indlysende mulighed. Her får du både action, et medrivende spilunivers og uendelige muligheder for store gevinster. Det er uden tvivl opskriften på et underholdende afbræk fra hverdagen og udsigten til spændende præmier. Du kan altså trygt hive fat i din indre Hollywoodstjerne- eller soldat og lade geværet til et spil fyldt med sjov.

NYT SPIL
Platooners Spilleautomat
PRØV DETTE SPIL MED OP TIL 300 FREE SPINS, I DAG!

*Reklamehenvisning