Reklame Indhold

Bank Walt

Bank Walt spillemaskinen er et helt nyt og underholdende spil, hvor du har mulighed for at gå på jagt efter de eftertragtede progressive jackpots. I Bank Walt møder du Hr. Walt, der er en vaskeægte bankdirektør, og det gælder således om at forsøge at tømme hans bankboks, der gemmer på de to helt store Bank Walt jackpots. For at du kan vinde én af disse jackpots kræver det, at du enten åbner kodelåsen eller får adgang til bankboksen – her skal du dog være rimelig heldig.

Bank Walt er en progressiv jackpot spillemaskine med helt op til 20 betalingslinjer, der er fordelt på henholdsvis fem hjul og tre linjer. Du kan desuden vælge at spille for minimum 40 øre pr. spin, og som maksimum 10 kr. pr. spin, hvis du føler dig ekstra heldig. Spillemaskinen er dermed særligt rettet mod de spillere, der søger en lang spiloplevelse, uden at det nødvendigvis behøver at koste en hel formue.

 

BANK WALT AUTOMATEN VIDEO
SPIL BANK WALT HOS SPILNU.DK - KLIK HER

*Reklamehenvisning. Giver dig unik bonus.

HVILKE MULIGHEDER ER DER GEVINST I SPILLET?

Selvom spillemaskinen Bank Walt kun har syv normale gevinstsymboler, skal du ikke vente længe på at få gevinst, da den har en imponerende tilbagebetalingsprocent på hele 95%, hvilket er ganske højt sammenlignet med mange andre spilautomater på det danske marked netop nu. Herudover er en anden lækker feature i Bank Walt, at hver eneste gevinst efterfølgende resulterer i et gratis spin på tre hjul, som tilmed har en multiplikator. Endelig indeholder spillet et Wild-symbol, der også øger dine chancer for at få fat i de høje gevinster. Når symbolet optræder på hjul tre, erstatter den alle andre symboler med undtagelse af kodelås-symbolerne og bankboks-symbolerne.

 

SCREENSHOTS AF BANK WALT SPILLET

PROGRESSIVE JACKPOTS

Bank Walt online giver dig vedvarende gevinstmuligheder samt timevis af underholdning, og herudover tilbyder det et væld af spændende og nervepirrende bonusspil, og endelig kan du udover at vinde store kontante gevinster også opnå adgang til de helt store Bank Walt jackpots, som er med til at gøre dette spil rigtig sjovt. Via bonusspillet Kodelås får du adgang til den progressive Bank Walt jackpot, der hedder Jackpot Flash. Du aktiverer bonusspillet Kodelås, såfremt du får to kodelås-symboler ud for hinanden på henholdsvis det fjerde og det femte hjul. I spillet er ét ud af de 41 felter desuden Jackpot Flash, og denne jackpot gevinst fremgår altid øverst til venstre i spillet og vil altid være på minimum 1.000 kr. Endelig har du i Bank Walt mulighed for at vinde den største progressive jackpot ved navn Super Jackpot Flash, og du er her altid garanteret som minimum 25.000 kr. Det er gennem Bankboks-bonusspillet, at du som spiller opnår adgang til denne jackpot, og den aktiveres, hvis du som minimum får fire adspredte bankboks-symboler på hjulene.

POPULÆRT
Bank Walt Spilleautomaten - Anmeldelse & free spins
SPIL BANK WALT HOS SPILNU.DK I DAG

* Min 18 år. Regler- vilkår gælder, spil ansvarligt.