Reklame Indhold

Monster Smash

Er du til hyggelige monstre, der skal slås med hinanden, men også banke på forskellige frugter? Det lyder måske lidt mærkeligt, men det skaber faktisk et underholdende univers, hvor der er mulighed for at vinde gode gevinster. Du bliver introduceret for fire spøjse fantasivæsner, der har hver deres karakter og personlighed. Der er noget hyggeligt over den enkle måde, spillemaskinen er sat op på, og du kan nemt gå til det. Læs mere om Monster Smash i denne anmeldelse.

 

OM MONSTER SMASH

 

SIMPEL GRAFIK DER GIVER NOSTALGISKE ASSOCIATIONER

Grafikken er holdt meget simpel. Spillemaskinen er sat op som en boksering, hvor de forskellige symboler spinner inden for ringen. Der er nogle få detaljer uden for ringen, fx boksehandsker og stole, men ellers er der ikke gjort så meget ved baggrunden.

Fokus ligger mest på de forskellige symboler, hvor især monstrene har fået en del af opmærksomheden. Der er gjort meget ud af, at de skal fremstå forskellige med fokus på hver deres forcer. Udover monstrene som symboler, er der også frugter og baseball bats. De fremstår meget enkle, hvilket gør, at man let kan se, hvad det er. Der er sørget for nogle få animationseffekter i løbet af spillet for at give mere underholdningsværdi.

 

FLERE MÅDER AT ØGE DINE GEVINSTER PÅ

Monster Smash består af fem hjul med tre rækker i hver. På traditionel vis får du gevinst, når mindst tre ens symboler ligger på række. Det kan både være fra venstre og fra højre side. Dette giver dig større mulighed for at få vindende kombinationer. Derudover er der selvfølgelig sørget for forskellige feature-funktioner, der både giver dig mulighed for højere gevinster, men du får samtidig også mere underholdning med i spillet.

I spillet kan du bl.a. komme ud for the Baseball Bat Bonus, the Smash ‘em Game og the Gamble-feature. En af de sjovere er the Smash ‘em Game, hvor du får de tre symboler “Here”, “We” og “Go” på vilkårlige steder på hjul 1, 3 og 5. Dette udløser 10 gratis spins. Nu bliver der introduceret sjove animationer. Under disse gratis spins vil forekomsten af et monster resultere i, at monstret slår til symbolerne ved siden af. Dette er med til at øge dine gevinster.

 

SCREENSHOTS AF MONSTER SMASH

MASSER AF UNDERHOLDNING MED MONSTER SMASH

Selvom grafikken på nogle punkter kan forekomme forholdsvis simpel, er der stadig sørget for, at du hele tiden bliver underholdt. De mange features underholder dig fra start til slut, samtidig med at de øger dine gevinster. Udover de mange features kan du også være heldig at vinde jackpots med denne spillemaskine. Der er derfor en masse muligheder for gode gevinster med dette spil. Monstrene vil tæske sig igennem hvad som helst for at hjælpe dig med at vinde bedre gevinster.

Monster-Smash-small-logo
FÅ UNIK VELKOMSTBONUS TIL DETTE SPIL