Reklame Indhold

SOUTH PARK REEL CHAOS

Er du vild med tv-serien South Park, så er South Park Reel Chaos med garanti også en stor succes for dig. Der er ingen tvivl om, at det er en spillemaskine, som har opnået stor succes, og der er derfor heller ikke overraskende kommet en 2’er på markedet, der på mange måder overgår den første model. Det er altså virkelig en spillemaskine, som kan få de fleste South Park-elskere til at lade sig rive med.

Kigger vi lidt nærmere på maskinen, så er den ret klassisk opbygget. Der er fem hjul at finde, og så er der de velkendte 20 linjer til gevinster og indsatser. Derfor virker det ret overskueligt at komme i gang med maskinen, hvis man kender lidt til online-kasino. De velkendte figurer fra South Park kæmper mod den onde professor ved hjælp af superheltekræfter, og generelt er spillet meget fantasifuldt og underholdende.

Der er rigtig mange detaljer med i spillet, hvor man også får en stor bid af historien om South Park med. Der er desuden lagt fokus på kampene mellem heltene og skurken. Hvis man er helt vild med de mange hårde jokes, som normalvis bliver fyret af, så er der her skruet en smule ned for den slags.

 

OM SPIL SOUTH PARK REEL CHAOS

 

UDSEENDE OG SYMBOLIK

South park reel chaos spil på mobil og tabletDer er ingen tvivl om, at denne spillemaskine er helt i topklasse, når man kigger på udseendet og grafikken. Det er super lækkert at bevæge sig rundt i spillet, og der er bare noget over, når figurerne ligner dem fra tv-serien, og man næsten bliver i tvivl om, hvor man befinder sig. Der er derfor stor ros til udviklerne for netop denne del af spillet.

South Park er en serie, som skiller vandene, og det er sikkert også tilfældet med spillet, som har en grov tone, og som til tider kan gå lige til grænsen. Det er dog også det, der gør spillet interessant, fordi det virkelig er livagtigt. Der er masser af ting at kigge på, og dette gør et ellers ordinært spil til en topvariant. Det er også værd at nævne, at der kan opstå overraskelser, som får grinet frem, eller som får dig til at lette fra stolen, og det er med til at øge underholdningsværdien af spillet markant.

Skal du virkelig have noget ud af spillet, så skal du videre til bonusrunden, hvor der først og fremmest er store gevinster at hente, og så er det endnu mere underholdende at spille med. Her får du nemlig chancen for at styre en rigtig superhelt, som kæmper mod de mange skurke, du møder på vejen. Du kæmper for at vinde over skurkene, og din gevinst bliver øget for hver gang, det lykkes for dig. Du får adgang til bonusrunden, hvis du rammer et bonussymbol tre gange undervejs i spillet.

 

SCREENSHOTS AF SOUTH PARK REEL CHAOS SPILLET

South-park-reel-chaos_small logo
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE