Reklame Indhold

Piggy Riches

Piggy Riches er en spillemaskine, som fortæller en historie om de største grise – nemlig de rigeste. Lad os håbe at disse grise har nok mønt til at undvære lidt af deres store rigdomme, til en spiller som dig. Så hvis du ønsker at stable en formue på benene på bekostning af disse pengegriske grise, så vil du helt sikkert elske at rippe dem for alle deres penge ved at vinde over dem i Piggy Riches!

I denne spillemaskine møder vi ligesom med så mange andre spillemaskiner de klassiske fem hjul, og udover det er der 15 indsatslinjer som du kan benytte dig af, når du skal vinde stort over de rige grise. Mange spillemaskiner er heldigvis udviklet af de samme producenter. Dette skaber en oplevelse som er unik for hver enkel spillemaskine – denne er ingen undtagelse. De populære udviklere hos NetEnt har konstrueret et ganske unikt og gennemtænkt spil, med mulighed for at vinde en masse gevinster.
Grafikken i spillet er i topklasse, og selv den med krævende grafiker vil elske hvad de ser når de spiller Piggy riches.

Du kan nemt bruge deres implementering af udbetalingstabellen ved at klikke på dette ikon. Herved får du information om alle de kombinationer, som er de vindende kombinationer. Endvidere vil du også se information om alle de mange funktioner som spillet indeholder, såsom deres wild symboler og scatter symbolerne. Så gør dit bedste for at få de rette kombinationer, og tag alle pengene fra grisenes alt for store sparebøsser. Det er hurtigt at opbygge en ny formue, når du spiller Piggy Riches – prøv det med det samme og vind stort allerede i dag!

 

PIGGY RICHES VIDEO

 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE PIGGY RICHES SOM DIN SPILLEMASKINE?

Piggy Riches spil på mobil og tabletI Piggy Riches står du overfor muligheden for at vinde over de mange rige grise og tage deres penge. Som Robin Hood kan du tage fra de rige, og give til de fattige – måske dig selv?
Det er kun disse slemme grise, som står i vejen for dig og din kommende rigdom – det skal de ikke have lov til!
Så hvis grise som har alt for mange penge som de egentlig ikke burde have, kan lokke dig til at spille på en spillemaskine – så er Piggy Riches lige noget for dig! Spillet vil kunne underholde dig længe og langsomt, men roligt vil du kunne opbygge din nye formue – en ny formue til at opbygge endnu mere rigdom!

 

SCREENSHOTS AF PIGGY RICHES SPILLET

Piggy-Riches_small logo
BESØG VORES PARTNER OG FÅ FREE SPINS TIL SPILLET