Reklame Indhold

D-A-D Spilleautomaten

Siden starten af 80’erne har det danske rockband, D-A-D, været allemandseje. D-A-D er meget store i Danmark, men også i udlandet – blandet andet Tyskland og USA. Eftersigende skulle D-A-D holde over 100 koncerter – hvert eneste år.

Nu har de også fået en spillemaskine. D-A-D maskinen var den første spillemaskine i Danmark, som tog udgangspunkt i en musiker eller et band. D-A-D spillemaskinen var en så stor succes – og er stadig en stor succes, at flere spillemaskiner som Shu-bi-dua og Olsen-banden, har fulgt trop. Lad os tage et kig på D-A-D spillemaskinen.
 

D-A-D videoeksempel

 

ROCK N’ ROLL – I EN SPILLEMASKINE!

Hvis der er noget D-A-D er kendt for, så er det deres spektakulære sceneshow, som altid er fyldt med energi og overraskelsesmomenter. Når man tager alle disse ingredienser ind i en   spillemaskine, får man en anderledes cocktail.

Med mange betalingslnjer, joker-symboler og to store jackpots, er det muligt at have det sjovt – samtidig med, at du kan vinde store pengepræmier. Ret fedt, ikke?

Designet i spillemaskinen er energisk og vildt. Der kommer konstant overraskende effekter, som får indlevelsen helt i top. Du føler, at du er til en koncert med D-A-D. Hver gang du laver et nyt spin, bliver der spillet et kort lydklip fra en D-A-D sang. Selvom dette lyder energisk, så vær opmærksom på, at når du har spinnet 20-30 gange, kan det gå hen at blive træls. Her kan du dog slå lyden fra – og sætte dit yndlings D-A-D nummer på højttaleren. Så er de fleste solgt.

Modsat mange andre spillemaskiner, bliver du sjældent træt af at spille på denne D-A-D maskine.

SCREENSHOTS AF D-A-D SPILLET

VINDERCHANCER, SYMBOLER OG JACKPOTS

Der er 5 hjul, hele 35 gevinstlinjer (!) og progressive jackpots med minumum gevinster.

Mange af symbolerne skal forestille cover-billederne på de forskellige album, som D-A-D har udgivet. Ligeledes er der også ansigtet af bandmedlemmerne – f.eks. Jesper Binzer og Laust Sonne. Med et band, hører naturligvis også spotlys, højttalere, guitarer, og trommesæt med.

De flestespillemaskiner benytter et ’wild’-symbol, som kan erstatte andre symboler – og dermed højne vinderchancerne. Her er wild-symbolet dog forklædt som et D-A-D joker-symbol.

No fuel left er det populære bonusspil, hvor du kommer ind på en stor scene. På scenen går bonusspillet i gang, hvor du kan vælge mellem 3 skilte: Call of the Wild, DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK og Riskin’ it all. Bonusspillet skal primært bruges til at vinde gratis spins. Antallet af gratis spins som du vinder, afhænger af antallet af Mollyer’, som du samler op.

Spillet er koblet op på Den Danske Jackpot, som har en lille og stor pulje. Den lille pulje er på 10.000 kroner. Den store pulje er på 750.000 kroner. De er progessive – så de kan altid vokse.

 

* Min 18 år. Regler- vilkår gælder, spil ansvarligt.