Reklame Indhold

Evolution

Evolutionen er for langt de fleste en kendsgerning, som vi må forholde os til. Rigtig mange finder også udviklingen super interessant, og det bliver en slags hobby at lære udviklingen gennem tiden at kende. Derfor er det heller ikke så overraskende, at der nu er en spillemaskine på gaden, netop med navnet ”Evolution”. Her kan man tage med tilbage i tiden – og frem igen – mens man får super underholdning og måske endda vinder store gevinster. Der er med andre ord tale om en spillemaskine, som har potentiale til at blive rigtig populær blandt de danske online spillere.

Der er naturligvis mulighed for at prøve Evolution helt gratis, før du spiller om penge. Det kan ske, så man lige finder ud af, om det egentlig er noget, man vil bruge mere tid på. Er det ligeså sjovt, som man håbede, kan man åbne op for pengepungen og begynde at spille med om de sjove gevinster.

Spillemaskinen er klassisk med de fem hjul og tre rækker, men her er der faktisk 25 linjer til betaling, hvilket nok gør maskinen ekstra interessant for mange. Der er ingen tvivl om, at der virkelig er tænkt på detaljerne i denne maskine, og der er i høj grad mange features, som er værd at holde øje med. Først og fremmest kan man med lidt held få fat i free spins, ligesom der også er de velkendte Wild symboler, som forøger chancen for gevinst i spillet. Derudover findes der på maskinen en Evolution-funktion, som godt kunne gå hen at blive et stort hit. Den giver nemlig også ekstra chancer for at score kassen.

 

EVOLUTION VIDEO

 

MANGE VALG

Evolution spil på mobil og tabletEvolution er beregnet til den almene spiller, og der er både mulighed for at vælge indsatser helt ned fra ganske få kroner og op til mange hundrede kroner. Du kan selv vælge at justere værdien af mønterne, ligesom du selvfølgelig kan vælge, hvor mange mønter du vil smide i puljen. Det gør det nemt selv at kontrollere spillet, og man kan selvfølgelig altid skrue op og ned for niveauet.

Der er normalvis gode chancer for at vinde penge på denne maskine, men chancerne forøges selvfølgelig, hvis du selv øger indsatsen. Spiller du for den højst mulige indsats, vil tilbagebetalingsprocenten ligge et godt stykke over 90, imens den selvfølgelig er lavere, hvis du ikke risikerer så meget på dine spil.

Det er en maskine, som giver en anderledes oplevelse, fordi man kommer med til en verden, man ikke har set før på en online spillemaskine. Spillet er fyldt med en masse sjove symboler, som er værd at holde øje med. Det er samtidig interessant, at symbolerne og figurerne rent faktisk udvikler sig i løbet af spillet – præcis som det er tilfældet i evolutionen.

 

SCREENSHOTS AF EVOLUTION SPILLET

Evolution_small logo
PRØV SPILLET MED RIGTIGE PENGE & FÅ BONUS